Şimdi Ara

TP-Link TD-W8961ND 'İnternet erişimi yok' çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım TP-Link TD-W8961ND modem ile uzun süredir yaşadığım bir problemi aktarmak istiyorum. Bu modeme aynı anda 2 cihazı bağlayıp internete giremiyorudum. Dizüstü bilgisayarımla bu modem aracılığıyla nete bağlı olmuş olayım. Smart tv ya da cep telefonumla bağlandığımda, laptop'ımdaki bağlantı kopuyordu. TP-Link'in müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdiğimde, bana modemin yazılımının update edilmesi gerektiğini söylediler. Talimatlara uygun update işlemini gerçekteştirirken bu seferde HATA: GÜNCELLEME BAŞARISIZ.. uyarısı alıyordum.

Geçtiğimiz günlerde tplink'e bir mail gönderdim. Bir de sorunumu support-tr@tp-link.com adresine "güncelleme hatası?" başlığıyla yazılı olarak bildirmek istedim.

merhaba, Tp-Link TD-8961ND 11N 300Mbps Kablosuz Modeme sahibim ancak aynı anda birden fazla bağlantı sağlayamıyorum. Dizüstü bilgisayarımla bağlanırken bir başka dizüstü bilgisayarla, cep telefonumla hatta smart tv ile aynı anda bağlantı sağlayamıyorum. Bunun için geçen günlerde tarafınızı arayıp teknik destek talebinde bulundum. Müşteri hizmetlerinizdeki hanımefendi modemi firmware güncellemesi yapılması gerektiğini söyleyerek bilgisayarımı kablo bağlantısıyla modeme bağlamamı ve belirtmiş olduğu adresinizdeki güncelleme dosyasını indirmemi istedi. Yönergeleri eksiksiz yapmama rağmen HATA GÜNCELLEME BAŞARISIZ uyarısı aldım. Şu an hala başta belirttiğim gibi aynı anda birden fazla cihaz ile internete bağlanamıyorum ve modeme 192.168.1.1 adresinden ulaştığımda firmware güncelleme bölümünde kocaman kırmızı yazı ile hala HATA GÜNCELLEME BAŞARISIZ!! yazısı görüyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

verdikleri cevapta;

"Probleminiz ile ilgili modeminizin kablosuz ayarlarını için Cihaz ara yüzünde QSS/WPS fonksiyonunu kapatmanız ve kablosuz kanalı 1,6, veya 11 kanallarında birinde sabitlemenizi öneririz. Ayrıca cihazın bulunduğu yerde mikrodalga sinyaller yayan farklı bir cihazın olmamasına (telsiz telefon, mikrodalga fırın, vb. diğer aygıtlar) dikkat ediniz. QSS/WPS fonksiyonunu kapatmak için cihaz ara yüzünden (192.168.1.1) Ara Yüzü Ayarları>Kablosuz sayfası içinde Çoklu SSID Ayarlarında QSS/WPS Kullanın>Hayır işaretleyiniz, Access Point Ayarlarında Kanalı 1,6 veya 11 yapınız ve sayfadaki Kaydet butonuna basarak ayarlarınızı kaydediniz. İşlemler için aşağıda yer alan şablonu inceleyebilirsiniz. Probleminizin devamı halinde alt tarafında yazılı olan versiyon numara bilgisi ile seri numara bilgisini tarafımıza iletmenizi rica ederiz."

dediler ve aşağıdaki fotoğrafı gönderdiler.

Bu ayarlarla birlikte sorunum halloldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bir de bu şekilde denesinler. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ayrıca TP-Link'e teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 18 Ocak 2015; 17:36:27 >

• Aynı sorun bende mevcut dediklerini yaptım ama düzelmedi hocam hala gidiyor bağlantım
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    ip atamasını elle yapınca durum düzelebilir... denedin mi?
  • Bu sorunun çözümü modem güncellemesi arkadaşlar modemi güncelledikten sonra tplink in sitesinden 1 haftadır hiç kopma yaşamadım. Ama internet hızı acayip düştü eskiden bağlantı kopan zamanlarda şimdi yavaşlama oluyor. Sanki bağlantı kopacakmış gibi oluyor ama kopmuyor. Kız arkadaşımın evinde de tp link var aynı model bile değil onda da aynı sorun var.

Bir daha tplink almam hayatta.
  • Güncelleme sorunu devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.