Şimdi Ara

TP-link TD-W8961N hız problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Tp-link TD-W8961N daha yeni aldım fakat hız olarak 7mbit üstüne çıkamıyorum.
    Akk'i geçmedim.
    TTnet ile konuştuğumda hat değerlinin normal olduğunu söylüyolar.
    Sorun modemdemi veya bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

E-mail yolu ile tp-link ile iletisime gectim cok hizli bir sekilde geri donus yaptilar sagolsunlar.
    Hatta sasirdim bu kadar ilgi gostermelerine bir cok firma kullandim cogu konuda bu kadar ilgili alakali firmaya rast gelmedim.
    Urunu yollucagim sonucu yazarim.
    Hala yardimci olabilicek varsa cok memnun olurum.
    En azindan kargo beklemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 7 Mayıs 2016; 14:31:56 >

Forumda 2 - 3 tane konusu var, kronik sorunlu yapacak bir şeyin yok idare edeceksin

http://forum.donanimhaber.com/m_46649556//tm.htm#46649556
  • Yine Klasilk Tp Link Ürünlerinin sorunlu modellerinden birisi ilk başta vayy güzel ürün diye millet alır sonrra tutulunca ürün kalitesini düşürüyor tp link öyle pis bir huyu var keşke forumda danışsaydınız almadan önce internetten aldıysanız iade edin 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var iade edebilirseniz Asus veya Airtires Modemlere bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 7 Mayıs 2016; 3:19:03 >

O konuyu benden okudum arayuze girilmiyor vs denmis bende hic sorun olmadi bugune kadar arayuze girme vs.
    Hatta genel olarakta memnunum yani urunden ne kopma yasadim ne wireless sorunu yasadim ne arayuz sorunu yasadim.
    Hiz sorunu yasiyorum sadece o konudaki cogu postu okudum kimse boyle birsey yasamamis.Baska yerlerde arastirdim yine boyle bi sorun yasayan bulamadim.
    Ya tp-linki arayip yardim istiyicem yada varsa bilgili arkadas yardim edicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 7 Mayıs 2016; 13:44:39 >
    5 yıl önce açıldı
    Tp link M7200 modem hız sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.