Şimdi Ara

TP-LİNK TD-W8961 ND AMATÖR İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle modemi bugün aldım ve kullanmaya başladım karşılaştırma yaparak anlatcam pikatel airmax 101 ile bu arada eski modemimi küçümseyenler bir denesinler ilk önce sonra şey yapsınlar neyse başlıyorum
    Öncelikle modemi alışımdaki sebep wifi sorunu idi eski modemim wifi konusunda çekim gücü kötüydü ama tek çizgide bile performansı dehşetti yeni modemde ilk test ettiğim şeyde wifi oldu denediğimde (iki modemde yer seviyesinde aynı yerde) tabiki yeni modemin çekim gücü daha fazlaydı ve istediğim çekim gücü oldu fakat eski modemdeki kadar hızlı değildi yani çekim gücü artmasına rağmen pikatel kadar iyi mbps aktaramıyor.
    İnternet hızına geçtiğimde tabiki kabloluda açık ara bir fark attı pikatele yani kablolu olarak hiç derdiniz olmasın rahatlıkla kullanabilirsiniz kablolu
    Wifi a tekrar dönecek olursak belki benim netim yavaşladı ttnet düşürdü hızını yani bana göre bu modemi alcaksanız ve wifi kullancaksanız 8 mbps internetiniz olsun
    Dediğim gibi bu amatörce bir inceleme idi benim için gayet iyi bir modem fiyatıda uygun yararlı olabildiysem ne mutlu bana :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP LİNK TD-9970v3 Modem 75TL!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.