Şimdi Ara

TP-LINK TD-W8950ND (150Mbps) 4port Wi-Fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 TP-LINK TD-W8950ND (150Mbps) 4port Wi-Fi
    Marka : TP-LINK
    Model No: TD-W8950ND
    Fiyat : 45 TL
    Ürün özelliklerine buradan bakabilirsiniz.TD-W8950ND INFO (Kasası farklı yeni sürümünün sanırım resim tutmuyor!)
    Samsun içi elden teslim ve istendiğinde 5TL'ye kurulum yapılır.
    Resimlerde gözüküyor 3yıl garantili aldığım tarih 01.11.2010 tarihinden sonra, tam bilemiyorum faturasını ararken adsl sözleşmemi buldum o sözleşme 04.11.2010 dayapılmış. O günlerde almıştım modemi de. Kutu üzerinde Seri No ve PN No duruyor. Sorun olması halinde garantiyi kullanabiliyorsunuz 01.11.2013 tarihine kadar.
    Satış nedenim başka bir modem aldım, yeni modem alış sebebim Fiber nete geçtim.
    Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ağustos 2013 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• fiyatı tekrar gözden geçirirseniz daha süratli satılabilir.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TD-W8951ND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 22 Ocak 2012; 0:02:36 >
  • aceleye ihtiyacım yok, zaten 2 aydır boşta duruyordu, garanti süresi bitimine kadar satılsa yeter :) Dolar kuru da artıyor zaten, belki değerlenir
  • u.s. of america, dolar yerin dibine girsin, tüm insanların alım gücü yarıya indi.
    dolaylı taraftan insanların cebine giren para çalınıyor.

bol müşteriler
  • fiyat gözden geçirilmeli
  • henüz fiyatta bir oynama yapmayı düşünmüyorum, para lazım değil, garantisinin dolmasına da çok var. Erkenden satim derken ucuza veririm bu sefer de bakarsın elimizdeki modem sorun çıkartır, bunu sattığıma pişman olurum, bu sebeple üç kuruşun hesabını yapan arkadaş çıkarsa samsun dan elden veririm, zaten sorun çıkması halinde samsun'da beni bulmak zor değil :D koca treni sürüyoruz, kaçacak halimiz yok ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satmaya niyetim yok ya, o sebepten fiyatı yüksek tutuyorum , şuan kullandığım Inca IM300NX modemden iyice emin olabilsem düzgün bir fiyata çekip satacam bunu. Wi-Fi den bağlanan cihazlarda arasıra kopmalar ve hız düşüşleri oluyor, çok ender de olsa modemden diye dişünüyorum, yada evde sinyal bozan bişe var veya alt-üst komşuda, frimeware çıkartırsa Inca yapıp test edip bunun da fiyatını düşürmeyi düşünüyorum.
  • kardeş alıcının yolunu kesmek istemem ama kimsenin de kazıklanmasını istemem.. Buyur sıfır fiyatı :http://www.teknosa.com/urunler/125430232/tp-link-td-w8950nd-150mbps-kablosuz-adsl2-modem-ro
  • ardelis yav ilan açılalı 1 yıl geçti ve ilan güncel değil, sebebi ise kullandığım diğer modem arızalandı, bu modemi kullanıyorum, yani zaten satılık değil, sen nasıl buldun bukadar eski ilanı yahu
  • bende bu modemi almayı düşünüyordum da araya basınca çıktı kusura bakma hiç dikkat etmemişim bu arada memnun musun bu modemden ?
  • walla internete aralıksız giriyo, daha naapsın
  • Tekrar satışta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.