Evet arkadaşlar uzun süredir yapmak istediğim incelemeyi nihayet sizlere sunuyorum. Öncelikle cihazın teknik özellikleri : (teknik özellikler cihazın kutusunda ne yazıyosa o olarak yazacağım) Aynen şöyle :
Anten Tipi Değiştirilebilir Anten, RP-SMA Konektör
Güvenlik WEP/WPA/WPA2 şifreleme, SSID Kontrol, SPI ve NAT firewall, MAC/IP/URL filtreleme
17,4 cm x 12 cm x 2.8 cm ölçüler.
Access Point özelliği, çift Firewall vb. güzel özellikler
gelelim benim tecrübelerime en önemlisi sinyal kalitesi
Aynı oda içerisinde sinyal en az %90-%95 seviyesinde oluyor bunun nedeni de oda içerisinde dect telefon, televizyon ve cep telefonları olması Diğer odalar da (en uzak) en az %65-%70 seviyesine düşüyor (%65' e düştüğünü hiç görmedim) (zaten bu düşmelerin nedeni elektronik cihazlar ve duvarlar yoksa tamamen elektronik cihazdan arınmış bir yerde 5 dbi oldukça güçlü) Bunların dışında bağlantı çabuk gerçekleşiyor, WPA2 türü şifrelemeyi destekliyor, Daha pahalı ürünleri hiç aratmıyor, Kesinlikle ısınmıyor (hatta soğuk bile denebilir dokunulduğunda),
Kablosuz olarak kesinlikle memnunum. Kablolu kısmına gelecek olursak... ... Açıkçası evimde 2 tane laptop olduğundan kablosuz bağlanıyorum ve kabloluyu sadece bir kere denemek için bağladım onda da bir sorun oluşmadı
Bir de böyle kuru kuru olmasın deyip resim de çektim... ...Fakat resimlerim büyük boyutlu olduğu için koyamadım eğer isteyen arkadaş olursa resimleri nasıl koyacağımı anlatabilir ya da özel olarak gönderebilirim