Şimdi Ara

TP LİNK TD W 8970 Wireless Cok Yavas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.. TP LİNK TD W 8970 modem kullanıyorum fakat wirelessta çok yavaş hız alıyorum .. ethernet ile bağladığımda 6-7 mbps aldığım hız wireless ile 1 mbps lere düşüyor.. yardımlarınızı bekliyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: dj24

Herkese merhaba.. TP LİNK TD W 8970 modem kullanıyorum fakat wirelessta çok yavaş hız alıyorum .. ethernet ile bağladığımda 6-7 mbps aldığım hız wireless ile 1 mbps lere düşüyor.. yardımlarınızı bekliyorum!

bahsettiğiniz hız nedir? internet hızı mı, dosya transfer hızı mı ? speedtest vs üzerinden hız testi uyguladınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Herkese merhaba.. TP LİNK TD W 8970 modem kullanıyorum fakat wirelessta çok yavaş hız alıyorum .. ethernet ile bağladığımda 6-7 mbps aldığım hız wireless ile 1 mbps lere düşüyor.. yardımlarınızı bekliyorum!

bahsettiğiniz hız nedir? internet hızı mı, dosya transfer hızı mı ? speedtest vs üzerinden hız testi uyguladınız mı ?

İnternet hizim hocam.. Ookla speedtest ile ethernette 6-7 mbps hız alıyorum wirelessta 1 mbps hız alıyorum. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

İnternet hizim hocam.. Ookla speedtest ile ethernette 6-7 mbps hız alıyorum wirelessta 1 mbps hız alıyorum. .

20/40mhz ayarını 40mhz yapın bir de modeme mesafeniz uzak ise bu da etkileyebilir, bunlardan değilse arızalı olma ihtimali de olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

20/40mhz ayarını 40mhz yapın bir de modeme mesafeniz uzak ise bu da etkileyebilir, bunlardan değilse arızalı olma ihtimali de olabilir

büyük ihtimal arızalı çünkü bunlarıda denedim.. modem daha 3 günlük acaba yenisiyle değiştirirlermi ?

• Web arayüzünden kanalı 1 e çekin.Ülke olarak United states kalsın,wireless advanced bölümünden sinyal oranı düşükse %100 'e çıkarın.Bilgisayarla modem yanyanayken indirme yapın birde öyle deneyin,yine aynıysa iade edin başka model bakın.
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sorun çözüldü mü? Bende bu modemden almayı düşünüyorum, araştırırken konunuzu gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD-W9970 uyumlu mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Selamlar, sorun çözüldü mü? Bende bu modemden almayı düşünüyorum, araştırırken konunuzu gördüm

devam ediyor maalesef sanırım servise vermem gerek..
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, bu modemle ilgili memnun olanda çok, sizin gibi şikayetleri olanda, riske girmeyip başka bir modem düşünsem iyi olacak sanırım. Umarım sizde en kısa sürede çözüm bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.