Bildirim
TP LİNK TD W 8970 Wireless Cok Yavas
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dj24
Herkese merhaba.. TP LİNK TD W 8970 modem kullanıyorum fakat wirelessta çok yavaş hız alıyorum .. ethernet ile bağladığımda 6-7 mbps aldığım hız wireless ile 1 mbps lere düşüyor.. yardımlarınızı bekliyorum!
bahsettiğiniz hız nedir? internet hızı mı, dosya transfer hızı mı ? speedtest vs üzerinden hız testi uyguladınız mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hey
quote:
Herkese merhaba.. TP LİNK TD W 8970 modem kullanıyorum fakat wirelessta çok yavaş hız alıyorum .. ethernet ile bağladığımda 6-7 mbps aldığım hız wireless ile 1 mbps lere düşüyor.. yardımlarınızı bekliyorum!
bahsettiğiniz hız nedir? internet hızı mı, dosya transfer hızı mı ? speedtest vs üzerinden hız testi uyguladınız mı ?
İnternet hizim hocam.. Ookla speedtest ile ethernette 6-7 mbps hız alıyorum wirelessta 1 mbps hız alıyorum. .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
bahsettiğiniz hız nedir? internet hızı mı, dosya transfer hızı mı ? speedtest vs üzerinden hız testi uyguladınız mı ?
İnternet hizim hocam.. Ookla speedtest ile ethernette 6-7 mbps hız alıyorum wirelessta 1 mbps hız alıyorum. .
20/40mhz ayarını 40mhz yapın bir de modeme mesafeniz uzak ise bu da etkileyebilir, bunlardan değilse arızalı olma ihtimali de olabilir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
20/40mhz ayarını 40mhz yapın bir de modeme mesafeniz uzak ise bu da etkileyebilir, bunlardan değilse arızalı olma ihtimali de olabilir
büyük ihtimal arızalı çünkü bunlarıda denedim.. modem daha 3 günlük acaba yenisiyle değiştirirlermi ?
-
Web arayüzünden kanalı 1 e çekin.Ülke olarak United states kalsın,wireless advanced bölümünden sinyal oranı düşükse %100 'e çıkarın.Bilgisayarla modem yanyanayken indirme yapın birde öyle deneyin,yine aynıysa iade edin başka model bakın. -
Selamlar, sorun çözüldü mü? Bende bu modemden almayı düşünüyorum, araştırırken konunuzu gördüm -
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Selamlar, sorun çözüldü mü? Bende bu modemden almayı düşünüyorum, araştırırken konunuzu gördüm
devam ediyor maalesef sanırım servise vermem gerek.. -
Cevap için teşekkürler, bu modemle ilgili memnun olanda çok, sizin gibi şikayetleri olanda, riske girmeyip başka bir modem düşünsem iyi olacak sanırım. Umarım sizde en kısa sürede çözüm bulursunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X