Şimdi Ara

TP LINK RE350 BAZEN BAĞLANMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde sıkıntı yok ama bazen bikaç günde bir felan bi anda bağlantı kopuyor. Bir daha da bağlanamıyoruz. Fişten çıkarıp takınca düzeliyo. Servise gönderdim sorun bulamadılar. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • alperturgutb Merhaba,

    Öncelikle bir modeme herhangi bir cihaz (bilgisayar, tablet veya telefon gibi) ile bağlandığınızda mesafeye göre hız kayıpları yaşanabilmektedir. Modem ile ağa bağlanan cihazlar arasına bir tekrarlayıcı girdiğinde hız kayıpları daha da artabilir. Hem modem ile tekrarlayıcı arasında ki mesafe hem de tekralayıcı ile bağlanan cihazlar arasında ki mesafeye de bağlı olarak kayıp oranı değişebilmektedir. Bu oran genellikle %20-%30 civarında olmaktadır.Bu kayıp oranı ile ana modeme bağlı kullanıcı trafiğine göre kesintiler yaşanabilmektedir. Cihaz kurulumunu gerçekleştirirken cihazdan daha stabil bir performans almak için cihazı modem kablosuz frekansının en az üç çubuk gören bir yere konumlandırmanızı ve ana modemin kablosuz frekansını sabit bir aralığa (6 veya 11) çekmenizi öneririz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dedikleriniz tamam. Benim sıkıntım internetin olmaması değil. Tp link cighazının yaydığı ağa hiç bağlanamıyorum. Kapayıp açınca tekrar bağlanılabilir hale geliyor. Sonra bi süre sonra gene kopuyor kapa aç yapmamız gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.