Şimdi Ara

TP-LINK Archer MR200 750 Mbps AC Kablosuz Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 TP-LINK Archer MR200 750 Mbps AC Kablosuz Router
    Ofiste kullandığımız ürün farklı bir ürün alındığı için satılıktır, henüz 1 yıllık olup sıfırdan farksız durumda jelatinleri üzerinde durmaktadır.

    Garantisi 2 yıl daha devam ediyor. Üründe 4 adet port girişi olup 2.4 ve 5 Ghz yayını desteklemekte ayrıca 4G sim kart ile LTE internet yayını yapabilmektedir.

    Genel Açıklama ;

    Birden fazla Wi-Fi cihazları ile 4G LTE ağınızı paylaşın ve 150Mbps'e kadar indirme hızlarının keyfini sürünü Geliştirilmiş antenleri ile daha iyi kablosuz kapsama alanı sunar Anında online, sadece SIM kartı takın ve ultra hızlı kablosuz bağlantının keyfini sürün Eş zamanlı Wi-Fi teknolojisi ile 2.4GHz üzerinden 300Mbps'e kadar yüksek hızlı ve 5GHz üzerinden 433Mbps'e ultra hızlı bağlantı LAN/WAN portu ile bağlantı türünüze siz karar verin.

    Archer MR200 ile 150Mbps'e kadar indirme hızlarına ulaşın ve 4G LTE teknolojisinin en son avantajlarına sahip olun. Birden fazla Wi-Fi cihazlarına 4G LTE ağınızı paylaştırın, böylece kesintisiz HD filmler izleyebilir, yüksek dosya boyutlu dosyaları anından indirebilir veya donma yaşamadan video konferanslar yapabilirsiniz.

    4G LTE Router, 733Mbps'e kadar hızları ile eş zamanlı dual band Wi-Fi ağınızı oluşturabilirsiniz. Bağımsız iki kablosuz ağ, 2.4GHz ve 5GHz bandında çalışan bağımsız iki kablosuz ağ daha iyi ağ performansı, minimum sinyal paraziti sağlar.

    Geliştirilmiş antenleri birleşimi ve en yeni kablosuz teknolojisi ile kararı bağlantı ve harika kapsama alanı sunar.


    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.