Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom 1000 mbps fiber internet hattım var ve telekomun verdiği ZTE routerı kullanıyorum. TP-Link Archer AX55 Pro modelini almayı düşünüyorum, fiyatı 2.859 TL. Bu fiyat bandında daha iyi bir cihaz var mı? yada biraz daha bekleyip wi-fi 7 bir router mı almalıyım? Wi-fi 7 cihazlar yakın zamanda piyasaya çıkacak gibi de görünmüyor ve çıksa da fiyatları nasıl olur bilemiyorum. AX55 pro Qualcomm cpu ve 512 mb ram + 2.5 gbps wan portuna sahip bir cihaz. Cihazın linkini aşağıda paylaşıyorum. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. AX3000 2.5G Bağlantı Noktalı Çoklu Gigabit Wi-Fi 6 Router https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-ax55-pro/ |
TP-Link Archer AX55 Pro alınır mı?

-
-
Aldınız mı bu ürünü? aldıysanız nasıl? yorum yazar mısın?
-
v2 modeli daha yeni ürün. daha doğrusu v2 pro diye geçiyor görünüyor. v1 ve v2 karşılaştırması yapınca her zaman ki gibi net bir şey bulamıyorsun tp-link için. bu üründe homeshield özelliği var. free ve ücretli abonelik. sırf ücretli abonelik özelliği var diye bu ürün alınmaz diyorum. tp-link'i aslında severim ama ne bu modellerine ne de deco ürünlerine ısınamadım. bence başka bir ürüne yönel, pişman olmazsın.
-
Kablonet Fiber internet var evde. 25 Mb inerhet hızı.
Ancak, Modem/router iyi olsun ki Wi_Fİ düzgün sinyal versin istiyorum.
Kablo ile pek kullanmıyorum internet.
Sözleşme yenilecek. Aylık 60 TL kira bedeli. Gideyim kendime ürün satın alayım diyorum. Aylık 60 TL den kira verinceye kadar.
Ancak ne alacağımı bilmiyorum.. Wifi 6 çıkmış, 7 çıkmış.. Biz stabil mevcut fiberi alsak yeter..
-
sonuç olarak fiber modemini kullanmaya devam edip, buna wifi router bağlayacaksın galiba? valla wifi için cihaz alacaksan eğer, ne bileyim standartlar aynı zaten. mucize bekleme derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X