Şimdi Ara

TP Link 8101G Firmware atarken yarıda kaldı, modem hiç bir tepki vermiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağlantı kopma sorunu yüzünden TP-Link TD-W8101G modeme firmware güncellemek istedim sitesinden indirdim ve kablolu bağlantı kurup modem sayfasından dosyayı seçip onayladım, yükleme %100'e geldi ve dondu, 1 saat kadar bekledim hiç bir tepki vermeyince modemi kapattım.

Ve sonuç, normalde wireless yayını aktif olurdu aktif değil, ethernet bağlantısı yaptığımda ise sınırlı bağlantı diyor,, yerel ağ ayarlarına modem IP'sini girince bağlantı geliyor ama, modem sayfasına hiç bir şekilde girilemiyor (kullanıcı şifre sorma ekranına dahi gelmiyor). Cihazda sadece Power ışığı yanıyor bir de etherneti bağlayınca ethernet ışığı.

Resete bas çek yaptım olmadı, 30 saniye, 2 dakika bastım olmadı, resete basarken power düğmesine bastım olmadı.

Çözümü var mıdır? Kendimin olsa çoktan çöpe sallardım da emanet modemdi birde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 26 Temmuz 2013; 13:57:21 >

• Modemin alt tarafında küçük bi reset deliği var iğne gircek kadar. oraya bi iğne sok fişe takılıyken . 10 saniye bas çek 0lanır.
  • Modemin altında yok arkasında var reset deliği, kalem ucu girecek kadar ama o da hiç bir tepki vermiyor.
  • Orda küçük bir tuş var iğneyi gezdirirsen hissedersin. ona kısa süreli basman gerekiyor. bunları yaparken cihazın elektriğe bağlı olması gerekiyor.
  • İğneyi gezdirdim hatta yazıları da söktüm alt tarafında yok zaten 2 tane reset düğmesi olan modem hiç görmedim 1 tane var o da arkadaki soketlerin yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.