Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tp Link 5210G 0 ve tertemizzz Satın Al 12 Nisan 2014 01:26 1 1 Tp Link 5210G 0 ve tertemizzz Arkadaslar ben ************ sitesinin sahibiyim ve bu tp link 5210G ürününü 0 ve nakit sekilde gidip satın aldım. ürünün incelemesini yapip video cektim ve sadece kutusunu actım o kadar baska hiçbirsey yok ve tekrardan kutusuna koydum ihtiyacgim olmadigi için satiyorum.. belgeleri v.s herşeyi var cihaz sorunsuzca calişiyor üstünde 1 cizik dahi yok alan kişi 0 almiş olacak ve şimdiden alacak kişiye hayirli olsun Resimleri ben cektim - resimler bana aittir.. Almak isteyen yorum ypsın yada özelden pm atsın telefonlasip görüselim bursa içi elden teslim edilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 140 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2017 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tp Link 5210G 0 ve tertemizzz
acil satmam gerekiyor bunu lütfen saitn alan ciksin artk yaa.. acil paraya sıkıştımm ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tp Link 5210G 0 ve tertemizzz