Şimdi Ara

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY /// :) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
57
Favori
228.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: arifffff

2013 yaris fun 1.33 multdrive S cruise control cc taktirdim. sadece kol yeterli altyapisi hazir. sorunsuz calisiyor. soketi yuvasina takiyorlar o kadar.

Nerde ne kadara taktırdiniz hocam? Resim paylaşabilirsiniz. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alltwo -- 6 Nisan 2014; 22:45:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifffff -- 7 Nisan 2014; 3:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 2013 cvt fun yarisime bugün afyon toyota da garantili olarak taktırıyorum, umarım bi problem yaşamam... Takılırken herhangibi bir kesme biçme olmayacağını söylediler. Çalışmama gibi bi durum olursa parçayı söküp ücret alınmayacağını belirttiler....

bu benzinli otomatik vites araba sizce nasıldır cvt şanzıman kullanılmış genelde pek sorun çıkarmaz diye biliyorum. vites geçişinide hissettirmez diye biliyorum.

yakıt tüketimi kronik sorunları yol tutuşu nasıldır kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi.

Orijinalden alıntı: dizelmotor

Arkadaşlar merhaba ailemize yeni bir araç alma arefesindeyiz o km toyota yaris 1,33 Otomatik vites ( multidrive) coll versiyon full paket ( iklim paket sunroff vs) alacağız

bu benzinli otomatik vites araba sizce nasıldır cvt şanzıman kullanılmış genelde pek sorun çıkarmaz diye biliyorum. vites geçişinide hissettirmez diye biliyorum.

yakıt tüketimi kronik sorunları yol tutuşu nasıldır kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi.

Cvt vites geçişi hissettirmez çok konforlu, ara hizlanmalarda çok iyi, yokusta geri kaçırmaz. Ben aynı aracı 1bucuk yıldır kullanıyorum, sorun filan yok zaten Toyota da sorun sıkıntı çıkmaz. İç hacim ve teknoloji olarak sınıfının en iyi aracı.

Orijinalden alıntı: macropolo

quote:

Orijinalden alıntı: dizelmotor

Arkadaşlar merhaba ailemize yeni bir araç alma arefesindeyiz o km toyota yaris 1,33 Otomatik vites ( multidrive) coll versiyon full paket ( iklim paket sunroff vs) alacağız

Cvt vites geçişi hissettirmez çok konforlu, ara hizlanmalarda çok iyi, yokusta geri kaçırmaz. Ben aynı aracı 1bucuk yıldır kullanıyorum, sorun filan yok zaten Toyota da sorun sıkıntı çıkmaz. İç hacim ve teknoloji olarak sınıfının en iyi aracı.

Öncelikle hayırlı olsun;
    Bende de 2012 modeli var, yaklaşık 4 aydır her iş günü ortalama 100km civarında yol yapıyorum İstanbul da, sabah ve akşam trafiğinde.
    Sarfiyat iyi ( 6Lt/100km ortalama ), bilinen kronik bir sorun yok, donanım yeterli, güç yeterli ( tabii sizin kullanımınız önemli, agresif kullanım için ya da zaman zaman ihtiyaç duyulabilecek hızlı aksiyonlarda huzursuz edebiliyor, o durumda da sport mode a alırsanız sorun yaşamazsınız. Sport mode a inanamayacaksınız )
    İyi bir pazarlıkla başka bir alternatif dahi düşünmeyin derim, yok çünkü...
    Yahu, bakınca Japon cuymuşum ya ben ... :)

• DOSTLAR SELAMLAR,

almış olduğum 2004 yaris 1.0 terra'ya motor sıcak iken kayınpederim iç dış ve motor yıkama yaptırmış tayzikli su ile. :(

iki adet sorum var lütfen yardım edin.

1. araç ilk yıkamaan çıktığında kayıştan çikir çikir ses geliyormuş. yıkamacı kuruyunca geçer demiş. geçmiş de kısmen. ama gece yağmur yağdı ve ben sabah araca bindiğimde yarım saat bu lanet vicik vicik sesi çekmek zorunda kaldım. sokakta ad herkes bana baktı. sizce bu nedir ve nasıl giderilir?

2. araç yıkanalı 3 gün oldu ve bugün ilk defa marş basmadı. farlar radyo korna hepsi çalışıyor ancak araç kontağı çevirince bir tık ve hafiften marşa basılıyor gibi bir ses verip susuyor. akü bitmiş desem bu cihazların hepsi çalışır mıydı? yaklaşık yarım saat sonra bir şekilde gücü tabiri caizese "ah vah" diyerek çalşıştı. bir süre gittikten sonra susturdum aracı. sorunsuzca çalıştı. sizce bu neden olmuştur?

yardım edin lütfen.

teşekkürler.

• Arkadaşlar benzinli manuel 1.3 yaris almayı düşünüyoruz. Yakıt olarak nasıl bu araçlar? Genel olarak tavsiye eder misiniz? Şehir içi ve şehir dışı ortalama ne kadar yakıyor? Kendi tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim. Diğer tercihler honda jazz veya dacia sandero

Orijinalden alıntı: canverse

DOSTLAR SELAMLAR,

almış olduğum 2004 yaris 1.0 terra'ya motor sıcak iken kayınpederim iç dış ve motor yıkama yaptırmış tayzikli su ile. :(

1. araç ilk yıkamaan çıktığında kayıştan çikir çikir ses geliyormuş. yıkamacı kuruyunca geçer demiş. geçmiş de kısmen. ama gece yağmur yağdı ve ben sabah araca bindiğimde yarım saat bu lanet vicik vicik sesi çekmek zorunda kaldım. sokakta ad herkes bana baktı. sizce bu nedir ve nasıl giderilir?

2. araç yıkanalı 3 gün oldu ve bugün ilk defa marş basmadı. farlar radyo korna hepsi çalışıyor ancak araç kontağı çevirince bir tık ve hafiften marşa basılıyor gibi bir ses verip susuyor. akü bitmiş desem bu cihazların hepsi çalışır mıydı? yaklaşık yarım saat sonra bir şekilde gücü tabiri caizese "ah vah" diyerek çalşıştı. bir süre gittikten sonra susturdum aracı. sorunsuzca çalıştı. sizce bu neden olmuştur?

yardım edin lütfen.

teşekkürler.

Motor yıkama bilmeyen insanların yapmaması gereken bi işlemdir, motorun elektronik aksamı korunarak yapılması gerekir. Kayış a su kaçmıştır o ses normal, tam kuruyana kadar bi süre öter. Diğer sorunlar muhtemelen akü kaynaklidir, akü yıkanmaz ama yıkamışlar sanırım, bi servise ya da elektrikçiye durumu anlatın çözerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

Arkadaşlar benzinli manuel 1.3 yaris almayı düşünüyoruz. Yakıt olarak nasıl bu araçlar? Genel olarak tavsiye eder misiniz? Şehir içi ve şehir dışı ortalama ne kadar yakıyor? Kendi tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim. Diğer tercihler honda jazz veya dacia sandero

Kaç model düşünüyorsunuz? Bende yeni kasa var şehir içi 6litre şehir dışı 4,5-5litre yakıyor.

Orijinalden alıntı: canverse

DOSTLAR SELAMLAR,

yardım edin lütfen.

teşekkürler.

Özetle;
    1. Kayış ıslandığında bu ses normal, hele bir de eskiyse ( sertleşme ve oluşan kılcal çatlaklardan dolayı ) tam kuruması daha uzun zaman alır, fonksiyonel olarak sorun yok, ancak mümkünse değiştirmek kesin ve sağlıklı çözüm.
    2. Akü yolcu, bir an önce yenilemekte fayda var.
    Yahu, bakınca Japon cuymuşum ya ben ... :)

• erencaner kullanıcısına yanıt
    2007 1,3 terra benzinli aracım için, şehir dışı 0,25 Kr. 2013 ağustos ayında test etmiştim en son ( 2 yada 4 kişi çok farketmiyor )
    i5 8600k ( 4,7 oc) - Akasa Venom R20 - Asus Z370 Tuf - Corsair 2X8 16gb 3200 - Aorus GTX 1080 - Corsair Mp300 SSD - Hyperx 240Gb SSD - Corsair 760T - Aigo 5 Rgb - Corsair 750W - Steelseries Apex 300 - Rival 300 - Hyperx Cloud Alpha - MSI OPTIX G27C2 27 144 Hz
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    2007 veya 2008 düşünüyoruz. şehr içi yakıt tüketimi fena degil herhalde. benzinli olarak mı bu belirttiğiniz rakamlar? sanırım 30 kuruş civarına denk geliyor.

Orijinalden alıntı: erencaner

2007 veya 2008 düşünüyoruz. şehr içi yakıt tüketimi fena degil herhalde. benzinli olarak mı bu belirttiğiniz rakamlar? sanırım 30 kuruş civarına denk geliyor.

Benim belirttiğim yeni kasa 1.33 otomatik ama motor olarak hemen hemen aynı. Tüketim değerleride benzer olur.

• Arkadslar merak ettigim bir konu var. Mart ayi satislarina ve total e baktigimiz da yaris b sinifinda ilk 10 da bulunmuyor. Sebebi sizce ne olabilir? Bence araclarimiz oldukca kaliteli ve rahat. Ben sadece fiyatina bagliyorum.

Orijinalden alıntı: cesetff

Arkadslar merak ettigim bir konu var. Mart ayi satislarina ve total e baktigimiz da yaris b sinifinda ilk 10 da bulunmuyor. Sebebi sizce ne olabilir? Bence araclarimiz oldukca kaliteli ve rahat. Ben sadece fiyatina bagliyorum.

Total satışlara filo satışlarıda dahildir dolayısıyla fiesta polo clio gibi kiralık ve filo için tercih edilen araçlar listede ön sıralarda bulunur. Fiyatıda bence yüksek değil donanımı ve kendi sınıfındaki araçlarla kıyaslanınca normal bence.

Orijinalden alıntı: macropolo

Motor yıkama bilmeyen insanların yapmaması gereken bi işlemdir, motorun elektronik aksamı korunarak yapılması gerekir. Kayış a su kaçmıştır o ses normal, tam kuruyana kadar bi süre öter. Diğer sorunlar muhtemelen akü kaynaklidir, akü yıkanmaz ama yıkamışlar sanırım, bi servise ya da elektrikçiye durumu anlatın çözerler.

quote:

Orijinalden alıntı: scelbis

Özetle;
    1. Kayış ıslandığında bu ses normal, hele bir de eskiyse ( sertleşme ve oluşan kılcal çatlaklardan dolayı ) tam kuruması daha uzun zaman alır, fonksiyonel olarak sorun yok, ancak mümkünse değiştirmek kesin ve sağlıklı çözüm.
    2. Akü yolcu, bir an önce yenilemekte fayda var.

teşekkür ederim hocam.

içime su serptiniz valla.

şimdi aracın 120bin bakımı geldi.

120bin bakım büyük bakım mı oluyor acaba?

izmir'de düzgün bir servis bakınıyorum bu arada

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.