Şimdi Ara

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY /// :) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.225
Cevap
58
Favori
225.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcroses

anahtarsiz calismada anahtar iceride olunca kapilar kilitlenmiyor,
    araba calisirken arabadan uzaklasinca ekranda anahtar simgesi cikiyor.

Kullanim kitabinda anahtarin icindemi disindami oldugunu tam olarak algilamayabilir ve kitlenebilir gibi bi sey okumustum sanki?

Ayni mantikla arabayi kitleyip anahtar yakinindayken uzun sure bekleyince de kilit acilir mi dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    araba ic lambalarını yakıyor. yalnız benim araba 2006 model ama mantık aynıdır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar bugün Derindere Toyota Plaza'nın önünden geçerken aklımda olan "Rötuş Boyasını" satın aldım.
    Fiyatı 18 TL.
    Aracınızın renk koduna göre alabiliyorsunuz.

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :) \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)

Rötuş Kalemi
    Küçük çizikler ve gövde lekeleri için aracınızın
    rengine uygun Toyota rötuş kalemini seçin.
    Su bazlı boya formülü çevre dostudur,
    uygulaması kolaydır. İşlem için ilave aletlere ve
    ekipmana gerek yoktur.
    Evde dayanıklı, profesyonel rötuş uygulaması
    için, rötuş kalemi mevcut olan en hızlı ve en az
    maliyetli etkin çözümdür. İnanılmaz sonuçlar
    elde etmek için sadece üç adım gereklidir.
    Kullanımı ve ürün özellikleri ile ilgili daha detaylı
    bilgi için, lütfen bu ürünün yanında verilen
    talimatlar kitapçığına bakın.
    Lütfen su bazlı Toyota rötuş kaleminin süte
    benzer bir görünümde olabileceğini unutmayın
    (ve bu nedenle aracınızın gerçek rengiyle
    uyumlu değilmiş gibi görünebilir). Bu son derece
    normaldir ve boya rötuşunun kalitesini herhangi
    bir şekilde etkilemeyecektir.

Toyota rötuş kalemini sıcak bir ortamda
    saklamayı unutmayın. Boya su içerdiği için,
    donma sıcaklıkları boyaya zarar verecek ve
    rötuş kalemini kullanılamaz duruma
    getirecektir.

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 24 Temmuz 2013; 22:14:22 >

• SELAMLAR ARKADAŞLAR 7-9-2010 DA sıfır alınmış araç ne zaman muayene edilmeli. arkadaşlar geçmişmi oluyor muayenem araba 2011 model ruhsatta
  • bu bütün toyotalarda var mıdır?

Ruhsatınız arkasında "ilk muayne geçerlilik süresi" yazıyor olmalı.

Örneğin benim aracımın trafiğe çıkış ve ilk tescil tarihi 29/05/2013. İlk muayne geçerlilik süresi 18/04/2016.

Orijinalden alıntı: balabanraca

Sıfır araçlar için ilk muayne geçerlilik süresi 3 yıl sonradır.

Ruhsatınız arkasında "ilk muayne geçerlilik süresi" yazıyor olmalı.

Örneğin benim aracımın trafiğe çıkış ve ilk tescil tarihi 29/05/2013. İlk muayne geçerlilik süresi 18/04/2016.

o syfa yok bende hocam sadece tek sayfa var :( onu sonrada parasıyla trafıkten alsın dıye gondermedıler galiba cakallar
  • genelsekreter kullanıcısına yanıt
    Ruhsatınızda Tescil tarihi ya da trafiğe çıkış tarihi yazmıyor mu? Oradan yola çıkarak 3 yıl hesabı yapabilirdiniz.

Yukarıda 7 Eylül 2010 yazmışsınız. Bu tarihe göre sizin Ağustos 2013'te araç muaynesi yaptırmanız lazım.. Model yılı değil, Trafiğe çıkış tarihi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 25 Temmuz 2013; 13:18:53 >

Orijinalden alıntı: balabanraca

Ruhsatınızda Tescil tarihi ya da trafiğe çıkış tarihi yazmıyor mu? Oradan yola çıkarak 3 yıl hesabı yapabilirdiniz.

Yukarıda 7 Eylül 2010 yazmışsınız. Bu tarihe göre sizin Ağustos 2013'te araç muaynesi yaptırmanız lazım.. Model yılı değil, Trafiğe çıkış tarihi önemli.

tesk. hocam aydınlattıgınız ıcın yani onumuzdekı ay yaptıracam mecburemn :(
  • Merhaba,

arkadaşlar Yaris'lerimizde "Follow me home (Eve varış sistemi)" olduğunu biliyor musunuz?

Follow me home nedir? Aracımızı park edip, kapılarını kitledikten sonra farların bir müddet açık kalması ve yolumuzu aydınlatması.

Nasıl devreye sokuyoruz ? Aracı park edip, stop ettiriyoruz. Farları kapatıyoruz. Farlar kapalı şekilde bir kez sellektör yapıyoruz. Anahtarı çıkartıp, kapıları kitliyoruz. Bu şekilde farlarımız bir müddet yanıp, kendiliğinden kapanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 29 Temmuz 2013; 19:51:10 >

Sanırım bagajı gereksiz şeylerle doldurdum. :)

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :) \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 29 Temmuz 2013; 19:47:06 >

• Bugün karşıyaka güzelbahçe arası gidip geldim . Dönüşte iş çıkışı trafiği ve altınyolda orta şeritte bozulup geçici bir felç yaratan otobüse rağmen toplam 72 km nin ortalaması 5.2 lt oldu . Yine karşıyaka - kuşadası yolunu ise 5.8 ortalama ile almıştım . Şehir içi için harika yakıt tüketimi var 1.33 motorların .

arkadaşlar Yaris'in ön koltukları için aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz minderlerden aldım.
    Araca binip-inerken kot pantolon metallerinin vb. sürtünmeden kaynaklı koltuk döşemesine vereceği yıpranmayı önleyeceğini düşündüğüm için kullanmaya başladım. Tavsiye ederim.

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)

• 2006 model sol special yarisimi corolla 2011 1.33 ile takas ettim.
    4 sene bindigim arabamdan cok memnundum ama artik bagaj yetmiyordu.

2006 model sol special yarisimi corolla 2011 1.33 ile takas ettim.

Öncelikle hayırlı olsun .
    Motorla, arabanın çekişiyle ilgili görüşlerinizi öğrenmek isterim . Yaris için gayet yeterli geliyor bana ama yeni auris'e geçme düşüncem var, daha ağır kasalarda nasıl iş çıkarıyor merak ediyorum .

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

quote:

2006 model sol special yarisimi corolla 2011 1.33 ile takas ettim.

Öncelikle hayırlı olsun .
    Motorla, arabanın çekişiyle ilgili görüşlerinizi öğrenmek isterim . Yaris için gayet yeterli geliyor bana ama yeni auris'e geçme düşüncem var, daha ağır kasalarda nasıl iş çıkarıyor merak ediyorum .

teşekkür ederim,

yeni auris de 1.33 motor ile ilgili iyilestirmeler oldugunu biliyorum,
    hatta toyotaya 2013 auris icin takasa gitmistim genis bagajlı bir araba aradigim icin vazgectim
    corollaya gelince ilk kalkislarda biraz zayif gibi, ekonomi yaptiracam dersen ama ekonomiden taviz verirsen o kadarda kotu degil.
    yaristen gecince 6 vites olmasindan dolayi arabaya cok alisamadim, ama bugun hem performansli hem de ekonomik kullanmayi az da olsa basardim.
    sonuc olarak toyota bu motoru hem yeni corolla da hem de yeni auriste kullaniyorsa demek bir bildigi var.
    internette ufak bir arama ile 1.33 hakkinda genel kullanici yorumlarina rahatca ulasiliyor kullanicilarin buyuk bir genelii memnun.

• ^^
    teşekkürler, 1.33 auris kafaya gittikçe daha da kafama yatıyor keşke bir kaç opsiyon ekleme imkanımız olsaydı donanıma . Yarisi bakıma götürdüğümde konuşcam, cruise control ve toyota touch ekran ekleme olanağımız varmıymış diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 5 Ağustos 2013; 2:29:16 >

arkadaşlar Yaris'im için Orijinal Kauçuk Paspas seti aldım. Aldığım Kauçuk Paspas seti "Yeni Yaris'in" Aksesuar kataloğundaki üründür. Halı Paspasları kaldırıp, bagajın stepne kısmına sakladım.

Ürün kodu : PZ49K-B0355-RJ
    Ürün fiyatı : 95 TL

\\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :) \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :) \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY ///   :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 5 Ağustos 2013; 18:01:43 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.