Şimdi Ara

Toyota ve Stellantis'in ticari araç ortaklığı yeni bir modelle genişliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toyota ve Stellantis'in ticari araç ortaklığı yeni bir modelle genişliyor



    Stellantis ve Toyota, Avrupa pazarında satışa sunulacak yeni bir ticari araç modeli duyurdu. Şimdilik detaylar belli değil ancak söz konusu modelin Ducato boyutlarında büyük van tipi bir araç olacağı belirtiliyor. 



    İki otomotiv devi arasında Avrupa'yı hedef alan bir ticari araç ortaklığı zaten mevcut. Proace ve Proace City modelleri de bu ortaklığın güncel örneklerinden. Satışa sunulacak olan yeni van model de Stellantis tarafından Polonya ve İtalya'daki fabrikalarda üretilecek. Anlaşma kapsamında Toyota da aynı aracı kendi logosuyla satacak.



    Ayrıca Bkz.Çinli CATL, BMW'nin yeni nesil elektrikli araçları için silindirik pil üretecek



    2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanan model, Toyota'nın büyük ticari araç sınıfındaki ilk ürünü olacak. Şu anda Stellantis bünyesinde Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Opel Movano ve RAM ProMaster modelleri aynı araç olarak karşımıza çıkıyor. 2024'te piyasaya sürülecek yeni araçta Toyota da bu ekibe dahil olacak. Söz konusu modelin tamamen elektrikli versiyonu da bulunacak.



    Toyota'nın ticaria araç ailesi Hilux, Proace City ve Proace modellerinden oluşuyor. Yeni büyük van model, şirketin ticari araç tarafındaki yelpazesini tamamlaması açısından büyük öneme sahip. 




    Kaynak:https://www.stellantis.com/en/news/press-releases/2022/may/stellantis-and-toyota-expand-partnership-with-new-large-size-commercial-van-including-an-electric-version







  • Toyotanın ticari araçları neden avrupa pazarına gelmez almadım. Haice mesela gayet başarılı bir araç.

  • Toyota Toyota'lıktan çıkıyor sonu hiç iyi değil

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Yeni olan bir şey değil ki bu. Yıllardır avrupada satılan aygo modeli de psa ortaklığıydı. citroen c1, peugeot 107, toyota aygo aynı araçtı. Proace proace city yine ortak. Bu tarz büyük satış hacmi olmayan, kitlesel modellerde daha sık ortaklıklar görebiliriz. Vw'nin ticari araçlarını da ford üretecek diye biliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.