Şimdi Ara

>>> TOYOTA URBAN CRUISER <<< (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
54.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel fullü 36-38 arası hatta bilemedin 39 olsaydı ben dayanamaz alırdım

Ancak hem bu entry de hem de başka bir yerde de okuduğum

1,33 Dual VVTi Comfort 37250
    1,33 Dual VVTi Elegant 41900
    1,4 D-4D AWD Comfort 47250
    1,4 D-4D AWD Elegant 51900

Şeklindeki fiyatlar çok bi abartı geldi

Gerçi bir gelsin bakalım. Bir süre sonra kampanya vs bişeyler olur belki (en azından 1 sene geçer ve toyota şaşırırsa )
  • Urban Cruiser 1.33 Comfort 40,100tl 37,250tl
    Urban Cruiser 1.33 Elegant 45,150tl 41,900tl

Urban Cruiser 1.4 D-4D AWD Comfort 50,900 tl 47,250 tl
    Urban Cruiser 1.4 D-4D AWD Elegant 55,850 tl 51,900 tl

ilk fiyatlar ötv indirimsiz fiyatları koyu yazdıklarım eylül sonuna kadar geçerli ötv indirimli fiyatları
  • Ben Ankara - Toyan"da gördüm bugün. Çok ilgimi çekmedi.Fiyatıda yukarıda ark.ların yazdığı gibi 47,000 TL.
    Sonuç olarak almazdım; imzamdaki aracımdan memnunum .(bozuk yolda bakalitlerin ve plastik aksamın cızırdaması ses yapması dışında..)
    Sert Plastik kullanılmış ve çoğu parçanın içi boş , altı kauçuk slikon gibi maddelerle desteklenseydi çok güzel olurdu .(Örn. 2006-2007 VVT-I Kasa Corollaların Göğsü ) Ama maalesefki bunuda maliyetten azaltmak için yapıyorlar.
  • tamam araç güzel ama fiyatlar bence abartı yüksek
  • 52 bin mi...dalgamı geçiyolar..bu arabada 25 bin tl lik araba mazlzeme kalitesi var
  • Bugün serviste gördüm. İlginçtir arabada navigasyon vardı ancak koltuk ve malzeme kalitesi pek iyi değildi. Gördüğüm kadarıyla araç dıştan iyi ancak iç malzeme kalitesi Auris ve corolladan aşağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAKUT -- 15 Ağustos 2009; 19:49:19 >
  • şiddetle imzana katılıyorum...babamın corollasını zamanında nataş a götürmüştüm...hani titiziz ya...kapıdaki çok ufak tefek çizgileri rötuşlatmak için....adam demesinmi bu kapının boyanması gerekiyo...dedim sen kafayımı yedin hiç tanımadığım adama...kendi araban olsa bu kapıyı boyarmısın dedim...doğru konuşun falan filan demeye başladı...müdürünü falan çağır dedim...sonrasını hatırlamıyorum zaten....hiç üşenmeyip kalkıp arabayı göztepeden sarıyere götürüyodum servise
  • fiyatı çok yüksek tutmuşlar... çok satmayacaktır... nissan qq daha heybetli buna göre fiyatları da yakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

şiddetle imzana katılıyorum...babamın corollasını zamanında nataş a götürmüştüm...hani titiziz ya...kapıdaki çok ufak tefek çizgileri rötuşlatmak için....adam demesinmi bu kapının boyanması gerekiyo...dedim sen kafayımı yedin hiç tanımadığım adama...kendi araban olsa bu kapıyı boyarmısın dedim...doğru konuşun falan filan demeye başladı...müdürünü falan çağır dedim...sonrasını hatırlamıyorum zaten....hiç üşenmeyip kalkıp arabayı göztepeden sarıyere götürüyodum servise

Kesinlikle kardeş,

Ben NATAŞ kadar ilgisiz alakasız ve kötü işçilik yapan bir servis görmedim. O yüzdende insanları uyarmak ve TOYOTA'ları ile rezil olmaları engellemek için imzama o uyarıyı etkiledim. İnşallah birkaç kişi kale alırda faydamız olur. Tekrar sölüyorum TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A GİTMESİN!!!

• tam bayanlara hitap eden şehiriçine uygun bir araç olmuş. bence tasarımı gayet hoş lakin fiyatları biraz yüksek, özellikle de dizelin 10 bin lira daha pahalı olması tam saçmalık. bu fiyatla dizeli pek satmaz bence.
  • daihatsu materia ile aynı platformda sanırım araç.
    bu fiyatlara çok satacağını düşünmüyorum.
  • fiyatları görünce resmen koptum, bu fiyatlara bu arabayı alana şaşarım, git toyota yaris al daha iyi fiyatlar beklediğimden de fazla çıktı
  • Şiişştttt hoppp ağır olun birz ya bu forum toyota fanatiği dolu öyle fiyatlar felan çok yüksek demeyin hemen başınıza üşüşürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya027

Şiişştttt hoppp ağır olun birz ya bu forum toyota fanatiği dolu öyle fiyatlar felan çok yüksek demeyin hemen başınıza üşüşürler.

valla bu fiyata gidip bunu alanın başına üşüşmek lazım aslında..
  • Fiyatlar ucuk denmis ancak benzinli Comfort Urban Cruiser fiyati 37 bin ve icinde guvenlik namina hersey var, alasim jant da mevcut. Bu durumda asiri bir fiyatinin oldugunu soylemek yanlis kaciyor.

Zaten bu aracin dizel versiyonunun 4x4'unu almak akil kari degil. Ben bu motoru Corolla'da kullaniyorum ve inanin 4x4 cekis kaldiracak, dag bayira dalacak bir havasi yok. Bu yuzden Urban Cruiser'in sadece benzinli modelini almak mantikli ve 4x2 de gayet yeterli, tabii cogunlukla sehir icinde kullanim olacaksa.

Bu araci alan da stili icin alacaktir. Ben de gidip goreyim ona gore ekstradan yorum yazarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

quote:

Orijinalden alıntı: egunns

şiddetle imzana katılıyorum...babamın corollasını zamanında nataş a götürmüştüm...hani titiziz ya...kapıdaki çok ufak tefek çizgileri rötuşlatmak için....adam demesinmi bu kapının boyanması gerekiyo...dedim sen kafayımı yedin hiç tanımadığım adama...kendi araban olsa bu kapıyı boyarmısın dedim...doğru konuşun falan filan demeye başladı...müdürünü falan çağır dedim...sonrasını hatırlamıyorum zaten....hiç üşenmeyip kalkıp arabayı göztepeden sarıyere götürüyodum servise

Kesinlikle kardeş,

Ben NATAŞ kadar ilgisiz alakasız ve kötü işçilik yapan bir servis görmedim. O yüzdende insanları uyarmak ve TOYOTA'ları ile rezil olmaları engellemek için imzama o uyarıyı etkiledim. İnşallah birkaç kişi kale alırda faydamız olur. Tekrar sölüyorum TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A GİTMESİN!!!

Yeni corolla 1,4d4d elegans göğüste tıkırtı ve sağ arka tarafta bariyer hasarı ile NA servise gider, üzerindeki park sensörününde değiştirilmesi, ötme mesafesinin dengesiz olduğu belirtilir....

Sonuç:
    Gögüs sökülüp takılmış, tampon değiştirilip boyanmış, park sensör kiti değişmiş olarak araç teslim alınır.

NA promosyonu:
    teslim alınan araçta NA hediyesi olarak sesler aynen devam etmekte,

park sensörü aynı hatayı vermekte ( değiştirdik, ama bizde orjinalini taktık tüm orjinaller böyle dediler, (e o zaman niye değiştirdin fark yoksa!!!!) tamam söktüğünüz eski sensörü verin göreyim dedim, aaa atmışız dediler!!!!)

değişen tamponun ise boyası kabarıp dökülmektedir.... Ayrıca fazlalık olduğunu düşünecekler ki bagaj döşemesinin sabitleyici vidaları takılmamıştır.

NA mağdurunun sonucu:
    Tatiğl için Antalya'ya gidildiğinde, araç yetkili servise bırakılır, göğüs yine yapılır, tampon boyanır, vidalar takilır, ayrıca NAın çözemediği MMT deki tepkisizlik ve fren pedal boşluğu halledilmiş olarak, faturada NA a kesilmiş olarak, ücret ödemeden araç teslim alınır ve İstanbul dönüşünde kullanılacak servis aranmaya başlanır.... Kadıköy e yakın nereyi tavsiye edersiniz servis olarak, kartal var, sanırım kavacığın oralarda bir servis var, birde sarıyer derindere avr sanırım, tavsiyeniz neresi?

• servis olarak NATAŞ beş para etmez. Tavsiyem zeytinburnu derindere, kartal'da da şubesi var ama orası nasıl bilmiyorum. Bi de dudullu da gökkuşağı var orası da nasıl tam bilmiyorum.

sonuç olarak nataşa gitme de nere gidersen git, bi keresinde araç arkadan darbe almıştı ve vuran kişi nataş'ta tanıdığı olduğunu ve orada yapılacağını söyledi, biz de kabul ettik. Aracın tamponu komple boyandı ve baktığımda sonuç rezaletti, tampon üzerinde boya lekeleri ve izler vardı adam gibi yapamamışlar. zaten sorduğumda biz boyayı dışarda yaptırıyoruz burada boya yapacak yerimiz yok demişlerdi. yuh dedim koskoca serviste nasıl boya atölyesi olmaz. bunun üzerine gittim derindere'ye tamponu en baştan boyadılar mis gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Fiyatlar ucuk denmis ancak benzinli Comfort Urban Cruiser fiyati 37 bin ve icinde guvenlik namina hersey var, alasim jant da mevcut. Bu durumda asiri bir fiyatinin oldugunu soylemek yanlis kaciyor.

Zaten bu aracin dizel versiyonunun 4x4'unu almak akil kari degil. Ben bu motoru Corolla'da kullaniyorum ve inanin 4x4 cekis kaldiracak, dag bayira dalacak bir havasi yok. Bu yuzden Urban Cruiser'in sadece benzinli modelini almak mantikli ve 4x2 de gayet yeterli, tabii cogunlukla sehir icinde kullanim olacaksa.

Bu araci alan da stili icin alacaktir. Ben de gidip goreyim ona gore ekstradan yorum yazarim.

valla 37 bin tl yaris'ten hallice bir araç için fazla bence..
  • bence aracı görmeden ilk alanların yorumlarını eya biz testimizi yapmadan bi yorum yazmak boş.araba bana güzel göründü hiçde QQ aşağı kalır bir yanı yoktu
  • dün gidip urban'a bakayım dedim, içi dar, bagaj dar... fiayatına iyi diyen arkadaşlar olmuş ama, her tarafı yaris bir tek kaporta ve iç donanım farklı... bence fiyat çok...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.