Şimdi Ara

Toyota Sonkar Avcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gün geçmiyor ki bi aksilik yaşanmasın bu teknik servislerle bilmiyorum cidden bende bi sorunmu var neyse uzatmadan konuya geçiyim.

    29.05.2010 cumartesi günü ambulansa yol vermek için aracımı sağa çektim durdum ambulans bana arkadan vurdu ve servis maceram başladı. aracı servise götürdük araç ekspertizin inceliyeceğini ve onay vereceğini söyledik biz şikayetlerimizi söyledik not alındı ambulans arkadan vurmasına rağmen öndeki camlarda çatlak çizik arası birşey oluştu vitesin geçişlerinde problem oldu camların değiştirilmesini vitese bakılmasını istedik. sabah beni aradılar ekspertiz onayı geldi tamire başlıyoruz denildi. öğlene doğru başka bi konu için aradık servisi ve laf arasında camlardan bile haberleri olmadığını öğrendik bu arada konuşan annemdi ve kapayıp telefonu durumu bana anlattı. ben ise tekrar servisi arayınca cidden camlardan bile haberleri yokmuş aracın yanına gittiler daha çizikleri bile görmediler sonra aa evet gördük diyip bence bunu siz çatlatmışsınız felan dedi eleman ve orda olay koptu zaten camın basınçla yada bişey fılaması ile çatladığını kabul etmiyor ve tamir ettirmiyor. işin komiği bu araç 20 gün önce onlarda servise girmişti tüm heryerine bakılmıştı kontrolleri yapılmıştı.

    herşeyi geçtim elemanın konuşma üslubu beni çok gerdi. yok işte vitesin bence bunla alakası yok baskı balatası ile ilgili (herhalde bişeyden çakmadığımı sanıyodu baskı balatası ile ilgili olmadığını anlatınca ) yok o zaman dişlilerle alakalı aracın tamiri bitsin biraz sürer sonra açıp bakarız ama bence bu kaza ile ilgili diğil. camları bence siz bişey yapıp çatlatmışınızdır. tamam hadi tamir ettik ama belkide kasko bizr parayı vermez bizde sizden alırız. gibi cümleler sarf etti.

    arkada farı kapsayan benzin kapağının üzerinde bulunduğu bi parça saç var orası akordiyon gibi oldu adamın bana dediği bunu keseriz zımparalarız bi kaynak mis gibi olur. sanki sanayide usta ile konuşuyorum gibi hissettiim kendimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.