Şimdi Ara

TOYOTA SERVİS REZALETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boya fabrikadaki boyayla aynı boya ama araç sürekli dışarıda olduğundan doğa şartlarından dolayı rengi azar azar sürekli değişir. ustanız aynı boyayı da vursa tonunu tutturmakta zorlanır. değişim diyalektiğin kanunudur.
  • Fark çok net belli. İlk defa toyota servisi ile alakalı bir şey duydum ve bayağı şaşırdım. Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam. Bu adamlar para almaya geldimi bir dk. beklemezler. Ama sizin bir işiniz olunca bir ay sonra gel derler.
  • Bundan 3-4 yıl evvel opel servisinde de benim 2012 model corsanın kapı rengini tutturamamışlardı.
  • servisler hep yeni araçlarla uğraştıklarından pek boya konusunda iyi değiller..
    Dışarıda her model her renk grubunda çalıştıklarından her türlü mükemmel iş çıkarıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ne yalan söyleyeyim ben farkı pek anlayamadım. Ben olsam ellerinize sağlık der alırdım heralde aracı tamir sonrası.

Ama diğer arkadaşlar bakalım neler diyecek, ben farkedemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Fark çok net belli. İlk defa toyota servisi ile alakalı bir şey duydum ve bayağı şaşırdım. Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam. Bu adamlar para almaya geldimi bir dk. beklemezler. Ama sizin bir işiniz olunca bir ay sonra gel derler.

bilgisayarımın ekranından olsa gerek, ben bir fark göremedim. farkın ne olduğunu söyleyebilir misiniz? tek görebildiğim tamponun yerine tam oturmadığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Fark çok net belli. İlk defa toyota servisi ile alakalı bir şey duydum ve bayağı şaşırdım. Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam. Bu adamlar para almaya geldimi bir dk. beklemezler. Ama sizin bir işiniz olunca bir ay sonra gel derler.

bilgisayarımın ekranından olsa gerek, ben bir fark göremedim. farkın ne olduğunu söyleyebilir misiniz? tek görebildiğim tamponun yerine tam oturmadığı.

İkinci resimde çamurluk ile tamponun birleştiği yere bakarsanız bariz farkı görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

Yok mu farkı gören başka gözler

direkt olarak farkı görebiliyorum. Daha önce benzeri arkadaşımın başına geldi ve "plastik-metal" yüzey boyama farkı diye açıklama yaptılar. Bence hiç hoş değil.
  • Ton Farkı var, aracı teslim almayın bırakın serviste ton tutana kadar, hayır boş yere malı zedeliyorlar ona yanıyorum.
  • Hocam boyada resmen fark var.Servis mutlaka halletsin,böyle rezalet olmaz.

Mesela benim arabam bu haldeyken,

TOYOTA SERVİS REZALETİ

24 saat sonra bu haldeydi.

TOYOTA SERVİS REZALETİ

Siz sanırım beceriksiz bi ustaya denk gelmişsiniz,hatayı telafi etsinler mutlaka.

• Aynısı benimde başıma geldi. 2009 yılında 2007 model Corolla'mın arka tamponunda avuç içi kadar bir yere lokal boya yapılması için servise vermiştim. 2 gün sonra gelip baktığımda rengin tutmadığını gördüm kavga dövüş tekrar boyattırdım. Yine tutmadığını gördüm tekrar aynı bölgeyi boyayarak rengi tutturmalarını yoksa bu işin yasal yollarla uzayacağını söyledim. 3. de tutturdular. Boya olayı haricinde servisinden memnundum fakat.
  • 2012 model honda civicimde 2013 yilinda arka tamponu boyatmak icin servise gittim (onur plaza) renk tutmadı bariz bir sekilde adamlar plastik aksamla kaporta aksamı rengi tutmaz diyip gecistirdiler bende üstüne düsmedim pek sattık sonra. Var mi cidden böyle birsey plastikle kaporta boyası farklı tonamı sahip?

Edit: toyota yaris sahibiyim simdide toyotadan beklemezdim boyle bir savunma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyürek_116 -- 23 Ağustos 2016; 15:09:29 >
  • Toyotasınındaaa japonyasınındaaa gelişmişini geçmişini... Adi herifler.. bütün hayatımı zehir ettiler allah belalarını versin, değil araba almak önlerinden geçmem artık.

• Vitrinde sıfır km araçlara bakın tamponlarla gövde renginin birbirini tutmadığını görürsünüz.
  • Az önce arabamın eski resimlerine baktım, gövde rengi ile tampon rengi birebir aynı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.