Şimdi Ara

Toyota Sequoia nedir abi yaa... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
6
Favori
17.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrostatic

ben fikrimi söyledim. bana göre gereksiz. neden gereksiz dediğimi de açıkladım. bu hareketim milletin niye zoruna gidiyor? Forum ahalisinde çok Sequoia sahibi var anlaşılan. babalarının malı mı toyota? Nedir bu hazımsızlık? Azıcık adam olun. Önüne gelen konuya tok kapı sesi vs. yazan baltalayıcı troller benim kadar linç edilmeye çalışılmıyor burada. Forumun seviyesini anla işte. Meyve veren ağaç taşlanır misali. Ayrıca alay etmeye çalışan kişiler ancak kendileriyle eğlenecek kapasitedeler. Onların laflarını takacak değilim.

boşver vw sembolü gören troller kırmızı görmüş boğa gibi oluyor forumda .. adama tercih istiyor (insignia - jetta) bende yakıt dışında herşey insignia yakıt önemliyse jetta diyorum adam bana fanatik vw ci demeye getiriyor bunu diyende 4k mesajı olan benden büyük biri ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 28 Ekim 2013; 13:21:55 >

• Bu arabanin ihtisamini anlayabilmek icin canli canli gormek lazim.hic unutmam,yaklasik 1,5 sene once bahcesehirde arabayi parkettim, biraz uzaklastiktan sonra arkama bi baktigimda farkedebildim ki bunun yanina birakmisim arabayi.benim araba yaninda smart fortwo gibiydi.bu arada bahsettigim araba range rover sport.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TOYATA Highlander Hybrid bence güzel ve ekonomik

Bu cüsseli jipler şehir dışında kullanımda inanılmaz keyiflidirler

• Ankara'da bu aracın diplomat plakalı olanına sürekli rastlıyorum. Gerçekten çok güzel duruyor. Belki Türkiye'de kullanmaya uygun değil ama ABD gibi vergi ve yakıt cenneti bir ülkede yaşasaydım kesinlikle düşünebilirdim. Bu aracı alıp araziye, dağa taşa süresim var. Şöyle 1-2 hafta bu araçla kampa gitmek gerçekten çok rahat olur. İçine doldur kamp malzemelerini, çadırları, 2-3 haftalık erzağı...Benden keyiflisi olmaz.

Orijinalden alıntı: Muss@

Toyota Sequoia nedir abi yaa...

Karşılıklı oynanan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Boyut olarak ayni tayfadan sayabiliriz

QX56

Karşılıklı oynanan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..
  • Kimi erkeklerin eşlerine aldığı hediyedir. Nitekim al karıcığım bunu kullan der. Böylece kadın; ne dolmuşçulardan ne iett otobüslerinden ne de taksicilerden korkar. Tomalara bile kafa tutar.

Türkiye'de 4x4 suvlara binen kesim %90 asfaltta kullanır. Geri kalanları ise tebrik etmek gerekiyor. Ayrıca 4x2 seçeneğiyle suv alanlara zaten sözüm yok en yakın yerden atlasınlar.

Etilerde elit bir cafenin otoparkına bakın. Her 5 arabadan 4'ü Range Rover veya başka bir marka SUV'du. Bu 4 aracın 3ünün sahibi ise kadındır.

Orijinalden alıntı: aad959595

Kimi erkeklerin eşlerine aldığı hediyedir. Nitekim al karıcığım bunu kullan der. Böylece kadın; ne dolmuşçulardan ne iett otobüslerinden ne de taksicilerden korkar. Tomalara bile kafa tutar.

Türkiye'de 4x4 suvlara binen kesim %90 asfaltta kullanır. Geri kalanları ise tebrik etmek gerekiyor. Ayrıca 4x2 seçeneğiyle suv alanlara zaten sözüm yok en yakın yerden atlasınlar.

Etilerde elit bir cafenin otoparkına bakın. Her 5 arabadan 4'ü Range Rover veya başka bir marka SUV'du. Bu 4 aracın 3ünün sahibi ise kadındır.

Hocam dediklerinizde haklısınız ama Sekoya'yı canlı gördünüz mü?
  • Arka bagajdaki koltuklar elektrikle kalkıyor, biz burda camları kapattıramıyoruz... ir Öyleyken kocaman lpg tankı sığacak kadar yer kalıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic

edit : resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklopentan -- 29 Ekim 2013; 2:45:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

noktayı koyuyorum beyler

http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic

Zırhlı piyade taşıyıcı herhalde...

@classteacher
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cela Soylu

http://www.youtube.com/watch?v=5uczC9qaa_k

Arazi kabiliyeti yoktu değil mi bu aracın?

Açıkçası Toyota bu aracın XL versiyonunu artık çıkartmalı.

Ülkemizde hala neden patlama yapamadı anlamıyorum. 5.7 litre V8 motor oysa tam bize göre. Sanırım Turbo desteği olmadığı için bizim insanımız rağbet etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ülkemizde hala neden patlama yapamadı anlamıyorum. 5.7 litre V8 motor oysa tam bize göre. Sanırım Turbo desteği olmadığı için bizim insanımız rağbet etmiyor.

5.7 Motora Turbo taksalar rahat 500 hp'yi geçer.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.