Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA vs HYUNDAİ ACCENT ACİL****** YARDIM ABİLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOYOTA COROLLA efsane kasa 1.3XE mi? HYUNDAİ ACCENT 1.5GLS mi ?

**şehir içinde hangisi az yakar ?
    **hangisi daha az sorun çıkarır ?

çok kararsız kaldım artık net bi sonuç bulup sadece o arabayı araştırmak istiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayfeciiii -- 5 Kasım 2013; 16:20:38 >

• lütfen cevap
  • yardımmmmmmmm
  • Efsne kasa Corolla al hocam

Donanim olarak bilemiyorum hangisi iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Efsne kasa Corolla al hocam

Donanim olarak bilemiyorum hangisi iyi.

donanım olarak hyundai iyi abs filan var ama hangisi az yakar en önemli konu bu
  • Corolla karbüratörlü de olsa hydainin gls sin den üstündür. heryönüyle corolla daha üstün ve dayanıklı. donanımı olmasa bile
    elimde 94 yılından kalma corolla kataloğu var teknik özelliklere baktım 1,3 75 hp 12 valve corolla şehir dışı 5,3 lt yakmakta.
    accent gls 6 lt görülüyor. 2 yıl 1,3 accent kullandım benzin katalokta yazanın hep %50-70 fazlası çıkardı. japonların katalok yakıt değerine inan
    diğer markalara pek inanma hep yüksek çıkar.
    ben olsam 2 secenek arasında corolla alırdım. başak seçeneklerde de hep japonları seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

Corolla karbüratörlü de olsa hydainin gls sin den üstündür. heryönüyle corolla daha üstün ve dayanıklı. donanımı olmasa bile
    elimde 94 yılından kalma corolla kataloğu var teknik özelliklere baktım 1,3 75 hp 12 valve corolla şehir dışı 5,3 lt yakmakta.
    accent gls 6 lt görülüyor. 2 yıl 1,3 accent kullandım benzin katalokta yazanın hep %50-70 fazlası çıkardı. japonların katalok yakıt değerine inan
    diğer markalara pek inanma hep yüksek çıkar.
    ben olsam 2 secenek arasında corolla alırdım. başak seçeneklerde de hep japonları seçerdim.

hyundai nin 1.5 motoru ve abs olması etkiliyor bide en önemlisi yakıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı paraya alacağın hyundai muhtemelen daha genç olacak, onuda düşünmek lazım. LPG de aralarında kayda değer bir fark olacağını bekleme. Corolla 20 krş yakarsa accent 21 krş yakacak.
    Bukadar yakıt farkı için klimadan ABS'den vazgeçmezdim ben olsam.
    Yani özetle ABS, klima olan Accent GLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_atr -- 6 Kasım 2013; 14:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmakcesme

Aynı paraya alacağın hyundai muhtemelen daha genç olacak, onuda düşünmek lazım. LPG de aralarında kayda değer bir fark olacağını bekleme. Corolla 20 krş yakarsa accent 21 krş yakacak.
    Bukadar yakıt farkı için klimadan ABS'den vazgeçmezdim ben olsam.
    Yani özetle ABS, klima olan Accent GLS

Bende oyle dusunuyorum ama toyotaya cok dayanikli co zor masraf cikartir filan diyince kafam donu veruyor

• Biz 180 bin km efsane kasa kullandık 1 defa akü bitti başka sorun çıkarmamıştı. sorunsuzluk,kalite,performans(1.6 114 hp special'di),yakıt konusunda(hız yapmadıktan sonra 1.3 LPG'de az yakacağını düşünüyorum) kesinlikle beklediğini elde edersin,o paraya alınabilicek en güzel araç diyebilirim.
    Saygılarımla..
  • Araçlar kaç model? Eğer accent admire ise onu tavsiye ederim

Efsane kasa corolla daha iyi ama 1.6 alırsan tabii. 1.3 motor o kasaya biraz yetersiz geliyor.
  • Dostum toyota tabiki daha kaliteli ama nihayetinde almaya niyetlendiğin araba 15-20 yaşında bir araç, metal yorgunluğu denen bir şey var.
    Ayırdığın bütçe nekadar bilmiyorum ama 13000 civarına marealar var, hem genç hem donanımlı. Temiz kullanılmışını bulursan 100 km'de 7-8 lt LPG tüketirsin. iyi arabadır. düşündüğün iki araçtan da iyidir.
    Millet kafayı yemiş, cam otomatiği dahi olmayan 20 yaşında corollaya 15000 istiyorlar. Bu devirde bence ABS olmayan araç almamalısın, trafikte önündeki araçlar durur sen arkadan bindirirsin.
  • Mantıklı tercih yapmak gerekir.
    Araçların aynı temizlikte olduğunu varsayıyorum.

Eğer Accentde ABS, klima gibi donanımlar varsa Corollaya bakmaya gerek yok.
    Ayrıca 1.3 Corolla karbüratörlü 1.5 Accent çok noktadan enjeksiyonlu.
    Bu fark bile Accent için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Araçlar kaç model? Eğer accent admire ise onu tavsiye ederim

Efsane kasa corolla daha iyi ama 1.6 alırsan tabii. 1.3 motor o kasaya biraz yetersiz geliyor.

yumurta kaasa accent 98/99model

• quote:

Orijinalden alıntı: hmakcesme

Dostum toyota tabiki daha kaliteli ama nihayetinde almaya niyetlendiğin araba 15-20 yaşında bir araç, metal yorgunluğu denen bir şey var.
    Ayırdığın bütçe nekadar bilmiyorum ama 13000 civarına marealar var, hem genç hem donanımlı. Temiz kullanılmışını bulursan 100 km'de 7-8 lt LPG tüketirsin. iyi arabadır. düşündüğün iki araçtan da iyidir.
    Millet kafayı yemiş, cam otomatiği dahi olmayan 20 yaşında corollaya 15000 istiyorlar. Bu devirde bence ABS olmayan araç almamalısın, trafikte önündeki araçlar durur sen arkadan bindirirsin.

Sırf abs old. İcin accent dusunuyorum zaten ama en oneemlisi yakit

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Mantıklı tercih yapmak gerekir.
    Araçların aynı temizlikte olduğunu varsayıyorum.

Eğer Accentde ABS, klima gibi donanımlar varsa Corollaya bakmaya gerek yok.
    Ayrıca 1.3 Corolla karbüratörlü 1.5 Accent çok noktadan enjeksiyonlu.
    Bu fark bile Accent için yeterli.

Accent dusunuyordum zaten corolla dediler aklimi karisstirrdilar tekrar hyunddai accent tek kararum olacak galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.