Şimdi Ara

Toyota Corolla D4D mi? Fiat Linea MultiJet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eylül ayına doğru arabamı değiştirmeyi planlıyorum. Şuan için bu iki seçim arasında kaldım. Bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim? 3 kişilik bir aileyiz.Linea alırsam Emotion versiyonunu alacağım . Corolla da ise Comfort versiyonunu alabilirim. Yani max. 40.000 YTL ye kadar. Bana bu araçların artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz? Saygılar...

• 40000 ytl param olsa c sınıfı bir dizel alıcak olsam ya focus ya da meganeye bakardım

İlla da bu ikisi arasından olcak dersen Linea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 26 Mayıs 2007; 12:13:04 >
  • linea corolla ile aynı sınıfta değil.

bence de megane veya focusa baksanız daha iyi edersiniz, çünkü motorları daha iyi.
  • focus derim

ama 2 si arasında seçim yap derseniz linea derim başta harika bir tasarımı var konforu da son derece iyi
  • tabikide corolla.linea nın fiyat avantajından başka artısı yok.toyota ise ömürlük dayanıklı kaliteli ve sorunsuz.birazcık pahalı ama toyotaya değer. toyota almalı ve de toyotadan şaşmamalısın.
  • Aynı sınıfta tabi ki
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

linea corolla ile aynı sınıfta değil.

bence de megane veya focusa baksanız daha iyi edersiniz, çünkü motorları daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

linea corolla ile aynı sınıfta değil.

C sınıfı 2 side hocam. Yanlışın var. Megane düşünmüyorum. Focus unda tasarımı eskisi gibi hoşuma gitmedi. Bu arabalarda aklımda vardı ama eledim en sonunda bu ikisi kaldı. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toyata corolla
  • Bu soru ile Toyota' ya büyük ayıp etmiş oldunuz, kendinizi bir Toyota sahibi yaparak affettirebilirsiniz....

(Ya bu reklamla ne kadar da insanların beynini bulandırabiliyor, bu soruyu bile sordurduğuna göre...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Bu soru ile Toyota' ya büyük ayıp etmiş oldunuz, kendinizi bir Toyota sahibi yaparak affettirebilirsiniz....

(Ya bu reklamla ne kadar da insanların beynini bulandırabiliyor, bu soruyu bile sordurduğuna göre...)

%1000 katılıyorum iki aracı yanyana bile koymaya gerek yok tereddütsüz toyota

ha desen ki toyota corolla d4d mi alayım megane focus c4 307 mi alayım yine toyota derdik....
  • Bekle kardeş, araba almayı biraz daha ertele...

Toyota ne yazık ki havaya girmiş, kazık mı kazık, Almanyada yaklaşık 3 bin euro daha ucuzken

( hangisinden astra, golf,focus) TRde yani kendi memleketinde yaklaşık

3 milyar daha pahalı.......

Bırak corollayı, fahiş...fiyatlar.....

Ekime az kaldı...

Yeni astra sedan enjoy + spor paket alırsın. 1.6 115 ps, tahmini olarak 34.5 - 35 arası alacaksın bu arabayı...

Sedan piyasasının sarsılmasına çok az kaldı..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 26 Mayıs 2007; 22:53:08 >
  • linea almada corolla megane focus ne alırsan al tabii focus bi başka
  • karşılaştırdığın arabalara bak, tabi ki corolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

linea'nın malzeme kalitesi çok kötüymüş benden söylemesi birçok dergi ve tv programında ki testleri yapan bu işin uzmanlarının dediklerini diyorum çok sert plastik kullanılmış kaliteden eser yok ferahlık hissi yok sadece genişlikten kazanıyor ,
    diye açıklamalar dolu benden demesi

şu kadar söyliyim.. benim arabam 99 pug 306 griffe (en alt donanım) inanın malzeme kalitesi lineadan daha kötü değil daha iyi olduğu yerleride var 306 ın.. 8 yaşında siz hesap edin.

orta konsol fln yemin ederim benim arabamdan daha iyi değil. kapı içleri vs.. evet yeni araba yakışıklı araba bende 4 gözle bekledim ama içine binince zamanın paliolarının ilk çıkışları aklıma geldi.

daha öncede bi başka konuda yazmıştım bunları. karalamak için yazmıyorum ama fiatın politikası bu sanırım. rekabet amaçlı tamamen tabi.. düşük maliyetler fln. ona göre fiyat.. özellik vs..

linea da da karter koruma yok mesela. sebebi güvenlikmiş. kaza anında motor alta düşecekmiş içeri darbe gelmiycekmiş miş miş. onca mühendis boşa çalışmıyor ama bence çok iyi bi açıklama değil. zannedersinki arabayı tasarlayanlar, üretenler Türkiye yolarında hiç araba kullanmamış.. bu bi sebep değildir karar aşamasında ama işte öğrendiğimi paylaşmak istedim. bi çok araçta yok karter koruma yenilerde.

bir başka linea topiğinde böyle izlenimlerimi yazmıştım.

linea yeni çıktığı için seçim listenize almanıza gerek yok. sonuçta kendini ispatlalamamış bir araç. büyük punto gibi düşünün.

sonuç oalrak toyotanın focusun kendilerini kanıtlamış olmaları var.

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Eylül ayına doğru arabamı değiştirmeyi planlıyorum. Şuan için bu iki seçim arasında kaldım. Bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim? 3 kişilik bir aileyiz.Linea alırsam Emotion versiyonunu alacağım . Corolla da ise Comfort versiyonunu alabilirim. Yani max. 40.000 YTL ye kadar. Bana bu araçların artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz? Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 27 Mayıs 2007; 0:11:57 >

• Cevap için teşekkür ederim. Daha 2 arabayı da gidip test etmedim. Corolla ya daha fazla önem vermeye başladım. Saygılar
  • Corolla.
  • Arkadaşlar şunu anladım ki bu foruma bakılarak kesinlikle karar vermemek lazım. Bu forumda maalesef gerçekçi izlenimlere dayanmadan yorumlar yapılmakta. Ben her iki aracıda test ettim. İnanırmısınz belki benim şansıma 800kmlik Toyotanın içinden ön konsoldan tıkır tıkır sesler geliyordu. Şimdi malzeme kalitesi ve işçiliği iyi olan bir araçta bu ses daha 800 km.de iken oluşabilir mi? Toyota en düşük donanımında 38000 ytlye ne sunuyor ve genel özellikleri nelerdir? Aynı fiyata Fiat ne sunuyor ve özellikleri nelerdir? Biraz inceleyip karar vermek gerekir. Ezbere konuşmalar gerçek anlamda birçok kişiyi bu forumlarda sıkıntıya ve kararsızlığa sokuyor maalesef. (Resmi olarak açıklanmadı ama n-cap çarpışma testinden Lineada 5 yıldız aldı.)
  • hocam... corollanin ustune yok derim... ya da honda..

isterseni bir piyasaya bakin... 95 model gibi kac tane hala saglam ve guzel gorunen arac var ki?
    cevap: MERCEDES TOYOTA VE HONDA

haa... mercedes cok ust sinif... gecelim... ama bu japonlar cidden tatli araclar...
    sorunsuz da... LINEA tmm iyi bir giris ve reklam yapti ama fiat neticede...

ben 20 senedir fiatin saglam ve guzel bi aracina rastlamadim ki simdi de LINEA ya guveneyim

pahali da olsa tipsiz de deseler corolla.... al... 20 sene gez.... arada bir de japonlara ve bana dua edersin :))
  • ya hocam... nedir bu N-CAP olayi Allah askina...
    herkes diline dolamis... gecende de bi forumda clio yildiz aldi diyip tavsiye ederken, laguna 2-3 mu ne almis
    o yuzden almayin diyordu...

bi kere aracin yol tutusu felan da onemli... illa guvenlik kafadan carpisma mi demek???
    kazadan once manevra yapabilmek felan filandan bahsedilemez mi???

ki... simdilerde hepsi 4-5 yildiz aliyor... ve yilin araci misali her sene birini seciyorlar...
    bence buna guvenilmez... cevir kafani bak etrafina... hangi markalar kac yasinda dokuluyor?
    ya da etrafta hala canavar gibi donen duran araclara bakin...

quote:

Orjinalden alıntı: goldenknight

Arkadaşlar şunu anladım ki bu foruma bakılarak kesinlikle karar vermemek lazım. Bu forumda maalesef gerçekçi izlenimlere dayanmadan yorumlar yapılmakta. Ben her iki aracıda test ettim. İnanırmısınz belki benim şansıma 800kmlik Toyotanın içinden ön konsoldan tıkır tıkır sesler geliyordu. Şimdi malzeme kalitesi ve işçiliği iyi olan bir araçta bu ses daha 800 km.de iken oluşabilir mi? Toyota en düşük donanımında 38000 ytlye ne sunuyor ve genel özellikleri nelerdir? Aynı fiyata Fiat ne sunuyor ve özellikleri nelerdir? Biraz inceleyip karar vermek gerekir. Ezbere konuşmalar gerçek anlamda birçok kişiyi bu forumlarda sıkıntıya ve kararsızlığa sokuyor maalesef. (Resmi olarak açıklanmadı ama n-cap çarpışma testinden Lineada 5 yıldız aldı.)

• linea hakkında pek bilgim yok ama ben sana corolla yı öneririm.ama auris benim daha hoşuma gitmeye başladı çünkü içi bir nevi verso gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.