yakıt olayı toyotanın cidden iyiymiş. işte kullanıcı yorumları bu yüzden daha önemli benim için, fabrika verileri çoğu zaman ideal şartlarda elde ediliyor, ancak biz her zaman o ideal şartlarda araç kullanamıyoruz (: teşekkür ediyorum bilgiler için. şu 4x4 isteğimi yenemiyorum bi türlü, suv alacaksam 4x4 olsun istiyorum. lexus nx300 lere gözüm takıldı, 4-5 yaşında araçlar 2-2,5 milyon civarında, ancak bunun yakıtı, servisi, masrafı nasıldır bilmiyorum şu an. kafam çok karışık (: |
TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025 (21. sayfa)

-
-
Selam arkadaşlar.ali haydar bozkurt toyota ceo sunun röportajı vardı.toyota corolla cross a çok yoğun talep var.talebi tam olarak karşılayamıyorlar.haberin detayı linki burda.google da araşırarak da bulabilirsiniz.https://www.ekonomidunya.com/404.html/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyota hybridlerle ilgili dünya geneli yapılan araştırmalar var.en sorunsuz hybrid toyota.su ecvt sanzımana gelince bu linkte tüm detaylar var.mehmet çetin Boğaziçi inşaat muh. bolumu mezunu.otomobil araştırmacısı.araştırabilirsiniz.ecvt lerin ortalama sorun çikarması piyasadaki araştrimacilara gore 300000 km ile 400000 km arası.daha fazla kullananda vardır.tabii bu her nesilde geliştiriliyor.bizimki 5. Nesil.bakımlarını yapmak ve kurallara uygun kullanmak gerekiyor.fabrikasyon hata olması ayrı bir durum.garanti koşulları geçerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar..
toyotanın hibriti performans amaçlı değil tamımıyla verimlilik amaçlı bir ürün
lexus bilmem biliyormusunuz toyotanın üst segment premium bant daki ortak markası yani
lüks toyota lexus güzel bir seçenek olurdu.
arçelik beko
ve altus gibi düşünün
beko genelde avrupaya satılıyor arçelik iç piyasa vede alt segmenti altus var
teknoloji aynı.
evet test konusunda birebir deneyim önemli ben yükle denedim.
Karedenizin yolları malum..
ve TOYOTA COROLLA CROSS GÖKHAN AYDIN İLE TESTİ GEÇTİ VE ONUN BİR ADI BİLE VAR GELDİĞİ KÜLTÜRE NEZAKETEN ''GENJİ'' KUN
çocuklar koydıular
toyota corolla cross gökhan aydın ve ''genji kun'' dediğinizde bu karışım ve bu birliktelik kısmetse daha çok test ve ölçülebilme bandında fikir sahibi olmak isteyenlere yol gösterecek diye düşünüyorum
ve kendimce uğraşıyorum
beni mutlu ederken insanlara çığır açabilmek güzel duygu..
-
Arkadaşlar selamlar herkese
bijonları sıkayım ve kontrol edeyim dedim
tanımayanlar benim dostum beta ile tanışsın kaç yıldır seviyeli bir dostluğumuz var kendisi ile aslen italyalı
hiç yanımdan ayrılmadı binlerce km arkadaşlık ve yaşanmışlıklar
genji el kitabında ki değerler ve ayar fakat bijonlar evde kalmış bugün tork anahtarı ayarı ve kontrol yaptım yarın sıkma ve kontrol olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar bunlar güzel haberler
teşekkürler paylaşımlar için
bu iyi hiisettiriyor birde buna bakın bu tam tersi bir içerik ve eniştem bu araçtan bıktı satmaya çalışıyor
seyredince bende irkildim..(
OTO TAMİRCİMyoutube
Son Zamanların TEHLİKELİ Motoru 1.2 Puretech Kayış Değişimi...https://www.youtube.com/watch?v=-kR-i04owLQ&ab_channel=OTOTAM%C4%B0RC%C4%B0M -
Gokhan bey.merhaba.https://youtu.be/m9vMDQ31Fwk?si=HJmsy0jwCwhEZbZB. bu iki linkteki videoyu izlemediyseniz izlemeni isterim.1. Videoda elektrikli araçlarla ilgili sorunlar var.bu videoda BYD ile ilgili kısımda Blade batarya nın can sıkıcı sorunları var.2. videoda hibrit araçlarla ilgili kısımda TOYOTA hybridin ne kadar farklı olduğunu anlıyorsun.aslında TOYOTA hibride ayrı bir video çekmesi lazım.buda 3. Hybrid videosu.youtube videoları Otomobil gunluklerim kanalından alıntı.Otomobil Günlüklerimyoutube
Hybrid Motorlara Dikkat! | Kronik Arıza ve Sorunlar Can Yakıyor! | Otomobil Günlüklerimhttps://www.youtube.com/watch?si=4bWeZWyJBrKhZLPU&v=LHSMF4itLbI&feature=youtu.be
-
Selamlar
bu arkadaşı takip ediyorum
toyota sağlam ürünler ve dayanıklı araçlar yapıyor
ortadoğuda kasasında makinalı tüfek taşıyan hılux bunların en belirgin örneği bana göre
ve tüm ortadoğu ve amerika kıtasıda toyota araçları seçiyor bu tesadüf kesinlikle değil..
taylanda gittim geçen sene kısmetse bu senede gideceğim orda da özellikle minibüs ve bizim cross lardan bir sürü var..
bu farklı bir kalite algısı herkes yanılıyor olamaz
çekici görünüm makyaj elektronik oyuncaklar herkesi mutlu etmiyor ne yazık.
işin içini bilen kullanıcı profili bu ürünü alıyor
elması çamur a attığınızda değer kaybetmiyor yani.
-
Arkadaşlar selam bijonlar sıkıldı ve kontrol edildi
103 nm tork tamamdır
genji de bir hidrolik kirko koydum.
öbür vidalı kirkolar bu zamana beni çok yolda bıraktıkar
21 mm bijon oluyor lokma için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X