Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
32
Favori
18.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

yakıt olayı toyotanın cidden iyiymiş. işte kullanıcı yorumları bu yüzden daha önemli benim için, fabrika verileri çoğu zaman ideal şartlarda elde ediliyor, ancak biz her zaman o ideal şartlarda araç kullanamıyoruz (:

teşekkür ediyorum bilgiler için.

şu 4x4 isteğimi yenemiyorum bi türlü, suv alacaksam 4x4 olsun istiyorum.

lexus nx300 lere gözüm takıldı, 4-5 yaşında araçlar 2-2,5 milyon civarında, ancak bunun yakıtı, servisi, masrafı nasıldır bilmiyorum şu an. kafam çok karışık (:

• Selam arkadaşlar.ali haydar bozkurt toyota ceo sunun röportajı vardı.toyota corolla cross a çok yoğun talep var.talebi tam olarak karşılayamıyorlar.haberin detayı linki burda.google da araşırarak da bulabilirsiniz.https://www.ekonomidunya.com/404.html/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota hybridlerle ilgili dünya geneli yapılan araştırmalar var.en sorunsuz hybrid toyota.su ecvt sanzımana gelince bu linkte tüm detaylar var.mehmet çetin Boğaziçi inşaat muh. bolumu mezunu.otomobil araştırmacısı.araştırabilirsiniz.ecvt lerin ortalama sorun çikarması piyasadaki araştrimacilara gore 300000 km ile 400000 km arası.daha fazla kullananda vardır.tabii bu her nesilde geliştiriliyor.bizimki 5. Nesil.bakımlarını yapmak ve kurallara uygun kullanmak gerekiyor.fabrikasyon hata olması ayrı bir durum.garanti koşulları geçerli.

andcetin.com
    Ölümsüz şanzıman: e-CVT | And Çetin
    https://andcetin.com/olumsuz-sanzman-e-cvt-73/

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Selamlar..

toyotanın hibriti performans amaçlı değil tamımıyla verimlilik amaçlı bir ürün

lexus bilmem biliyormusunuz toyotanın üst segment premium bant daki ortak markası yani

lüks toyota lexus güzel bir seçenek olurdu.

arçelik beko

ve altus gibi düşünün

beko genelde avrupaya satılıyor arçelik iç piyasa vede alt segmenti altus var

teknoloji aynı.

evet test konusunda birebir deneyim önemli ben yükle denedim.

Karedenizin yolları malum..

ve TOYOTA COROLLA CROSS GÖKHAN AYDIN İLE TESTİ GEÇTİ VE ONUN BİR ADI BİLE VAR GELDİĞİ KÜLTÜRE NEZAKETEN ''GENJİ'' KUN

çocuklar koydıular

toyota corolla cross gökhan aydın ve ''genji kun'' dediğinizde bu karışım ve bu birliktelik kısmetse daha çok test ve ölçülebilme bandında fikir sahibi olmak isteyenlere yol gösterecek diye düşünüyorum

ve kendimce uğraşıyorum

beni mutlu ederken insanlara çığır açabilmek güzel duygu..

• Arkadaşlar selamlar herkese

bijonları sıkayım ve kontrol edeyim dedim

tanımayanlar benim dostum beta ile tanışsın kaç yıldır seviyeli bir dostluğumuz var kendisi ile aslen italyalı

hiç yanımdan ayrılmadı binlerce km arkadaşlık ve yaşanmışlıklar

genji el kitabında ki değerler ve ayar fakat bijonlar evde kalmış bugün tork anahtarı ayarı ve kontrol yaptım yarın sıkma ve kontrol olacak

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025

• Sinan UZER S kullanıcısına yanıt

Selamlar bunlar güzel haberler

teşekkürler paylaşımlar için

bu iyi hiisettiriyor birde buna bakın bu tam tersi bir içerik ve eniştem bu araçtan bıktı satmaya çalışıyor

seyredince bende irkildim..(

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD 5.NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ.DONANIM HABER GÖKHAN AYDIN 08.03.2025OTO TAMİRCİMyoutube
    Son Zamanların TEHLİKELİ Motoru 1.2 Puretech Kayış Değişimi...
    https://www.youtube.com/watch?v=-kR-i04owLQ&ab_channel=OTOTAM%C4%B0RC%C4%B0M
  • Gokhan bey.merhaba.https://youtu.be/m9vMDQ31Fwk?si=HJmsy0jwCwhEZbZB.
    Otomobil Günlüklerimyoutube
    Hybrid Motorlara Dikkat! | Kronik Arıza ve Sorunlar Can Yakıyor! | Otomobil Günlüklerim
    https://www.youtube.com/watch?si=4bWeZWyJBrKhZLPU&v=LHSMF4itLbI&feature=youtu.be
    bu iki linkteki videoyu izlemediyseniz izlemeni isterim.1. Videoda elektrikli araçlarla ilgili sorunlar var.bu videoda BYD ile ilgili kısımda Blade batarya nın can sıkıcı sorunları var.2. videoda hibrit araçlarla ilgili kısımda TOYOTA hybridin ne kadar farklı olduğunu anlıyorsun.aslında TOYOTA hibride ayrı bir video çekmesi lazım.buda 3. Hybrid videosu.youtube videoları Otomobil gunluklerim kanalından alıntı.

• Sinan UZER S kullanıcısına yanıt

Selamlar

bu arkadaşı takip ediyorum

toyota sağlam ürünler ve dayanıklı araçlar yapıyor

ortadoğuda kasasında makinalı tüfek taşıyan hılux bunların en belirgin örneği bana göre

ve tüm ortadoğu ve amerika kıtasıda toyota araçları seçiyor bu tesadüf kesinlikle değil..

taylanda gittim geçen sene kısmetse bu senede gideceğim orda da özellikle minibüs ve bizim cross lardan bir sürü var..

bu farklı bir kalite algısı herkes yanılıyor olamaz

çekici görünüm makyaj elektronik oyuncaklar herkesi mutlu etmiyor ne yazık.

işin içini bilen kullanıcı profili bu ürünü alıyor

elması çamur a attığınızda değer kaybetmiyor yani.

• Arkadaşlar selam bijonlar sıkıldı ve kontrol edildi

103 nm tork tamamdır

genji de bir hidrolik kirko koydum.

öbür vidalı kirkolar bu zamana beni çok yolda bıraktıkar

21 mm bijon oluyor lokma için

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.