Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim, bu sebeplerle Flame paket olanı tercih etmiştim ve her geçen gün daha da keyifle kullanıyorum aracımı. Aynı düşünceleri paylaştığımıza sevindim. :) Aracınızı sağlıkla kullanın. Güvenli sürüşler dilerim.. |
TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (35. sayfa)

-
-
Arkadaşlar flame x-pack kullanıyorum 1 aya yakın süredir. Araç biraz hızlandığında ya da hafif hızlarda engebeli yollarda giderken (arnavut kaldırım gibi) konsolun sağ kısmından, yanlış anlamıyorsam torpido civarı bir bölgeden çok hafif tıkırtı geliyor. Aranızda rastlayan oldu mu? Bir önceki aracım hybrid chr idi, aynı sesi onda da duymuştum ve servis röle düzenlemesi yaptık demişti ve düzelmişti. Bu röle tıkırtısı normal bir şey mi yoksa ben mi şanssızım da iki aracım da denk geldim
-
Hocam benim aracımın sağ emniyet kemeri içerisinde bir yer ses yapıyor, servis elemanıyla gezintiye çıktık sesin geldiği yeri de bulduk, kemer içine sağ orta direği sökerek ulaştık hatta ama tam olarak çözemedik sorunu. Servis bültenlerini takip ediyor, benzer sorunlar yaşanırsa aksiyonlar nasıl alınacak inceleyebilmek için.. Sizinkisi de benzer bir ses olabilir mi acaba?
-
Hocam olabilir aslında, ben konsoldur diye yorumlamıştım önceki aracımdaki tecrübemden sonra. Haftasonu eşimle birlikte binince bir de ona dinleteceğim. Durumu buradan bildiririm ama dediğiniz gibi kemer de aklıma yattı siz söyleyince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz yerle alakası pek yok ama dikiz aynasının arkasındaki plastik bölümü kontrol ettiniz mi ?
Bugün sabah trafikte bir tane daha gördüm, aracın kasası çok sade ve dölek (bizim oralarda, düzgün, sağlam, derli toplu, akullı-uslu olan şeylere dölek denir) duruyor, tam aile arabası görünümünde. Ama o yan aynalar yok mu, olmamış, çok sırıtıyor. Peşinden bir tane Tucson gördüm yeni kasa, onun aynalara baktım, çok şık, sırıtmıyor, emanet gibi durmuyor.
-
Gunaydin, Ben aksine aynalari begeniyorum. O kadar yola hakimsiniz ki kullanimi cok keyifli. Herkesin dusuncesine saygim sonsuz.
Elbette kişisel bir paylaşım benimki, bulabilsem kesinlikle alacağım bir araç olur, öyle de çok beğendim aracı ama sahip olsam binerken bile sevemezdim bu aynaları.
-
Haklisiniz. Arac bulma sureci oyle bir hal aldi ki insanin keyfi kaciyor. Cross talebide cok yuksek. Gercekten arac alabilenler sansli. Ayrica genelde son kullanicilar tercih ediyor. Hala galeri veya al satcilardaki arac sayisi az. Eski Chr sahiplerinin cogu bu araca gecti. Bir tane tandigim Toyota bayisi o kadar cok takasa Chr almisti ki sonunda Chr kabul etmiyordu.
Hocam giderken elimle tuttum ama ses başka bir yerden geliyor. Cidden kapıya doğru bir taraf, kemerde olabilir sıkıntı
Hocam ben de kullanıcı açısından çok avantaj sağladığını düşünenlerdenim. Aynalardan sağı ve solu görüş çok iyi. Ama tabii dışarıdan bakınca aracın dizaynını bozuyor olabilir. Bu tarz aynalar bana biraz daha Ford Bronco, Jeep Wrangler gibi araçları hatırlatıyor.
-
Aynaların katlanmış hali daha vahim. Eskiden aracın kilitli olduğunu aynalardan anlardım. Şimdi hiç anlayamıyorum. Bir de dar sokakta sıkıntı oluyor karşıdan araç gelince. Ama enlemesine heybetini bu aynalar arttırıyor. Özellikle koymuşlar hafiften kamyonet havası vermek için.
Ben yan aynalar sayesinde çok rahatım hiç dikiz kullanmıyorum.
Toyota Corolla Cross kullanmaya alışınca aynaların büyüklüğüne de alışmış oluyorsunuz, başka bir arabayı kullanayım derseniz size ilk ve en garip gelen yer ayna oluyor. Diğer araçlarda aynaların hiçbir yer göstermediğini sanıyorsunuz, görüş alanınız çok sınırlı kalıyor gibi hissettiriyor. Bu yüzden istediği kadar büyük ve kepçe dursun, Corolla Cross'un aynalarına bayılıyorum. Kullanışlılık 100/100
-
-
Çok güzel,aynı kategorideki suvlar 2-3 katını yakıyor.
-
Bu şekilde tüketen bir aracım olsa, tuvalete bile arabayla giderim.
Hafta sonu Toyota bayisine gittim, hoş ÖTV istisnası ile veremiyorlar ama normal satış için bile tarih veremiyorlar. Bırakın cross corollayı, sedan corolla için Ankara'da tek bir bayide 1200 kişi sıra bekliyormuş.
-
Dream otomatikse doğrudur. Hibrit daha bulunabilir sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hybrid için de tarih veremiyorlar, duruma göre bakarız, isminizi alalım diyorlar ama ya Nisan ya Mayısta zaten limit dışı kalıyor hybrid corolla. Düz corolla da, en üst paketler gelmiyormuş, talep ediyoruz ama vision ve dream (xpack dahil) geliyormuş sadece, flame gelmiyormuş.
-
Dream X-Pack baya iyi bir paket hocam. Flame X-Pack ile çok minimal farklar var
Zaten flame limit dışı, dream xpack (şimdilik, belki bir ihtimal Nisanda) limite giriyor, hybrid dream xpack olursa düşünüyorum, olmazsa atmosferik olanı almam (büyük konuşmayım) zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X