Yalıtım olarak kaput altı izolatörü hariç ne yaptınız?
20 bin km den sonra daha da düşecek tüketiminiz. Hibritlerde 20-25 bin km den sonra %5-10 arası düşüş oluyor. Benim corolla hibritte de düşüş yaşamıştım. Benimkinin araca alışmak ile alakası yoktu çünkü zaten oldukça hatrı sayılır yıllar ve yollardır hibrit kullanıyordum. Direk tuttuğum yakıt ortalaması özetlerinde aynı yolu aynı sıcaklıkta giderken tüketimim fark etmişti. |
TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (29. sayfa)

-
-
-
Bugun Ankara da bir toyota saticisinin satis muduruyle tanidik vasitasi ile gorustum. Corolla cross bu ay icin tr genelinde 160 tane gelmis ve o bayiye 3 adet verilecekmis, alamayan bayiler bile var diyor. Sirada bekleyen en az 1000 kisi var diyor. Adam bikmis cidden. Eyt ciksin emekli olacagim dedi. Ay sonu ellerine corolla 1.5 atmosferik otm gelecekmis, onlardan verebilirim ama aracini takasa alirim dedi, muhtemelen takasda öldürecek. Burokratlar, milletvekilleri bile arayip cross ayarlamasi icin baski yapiyorlarmis. (Dogrulugunu bilemiyorum)
4-5 senede bir gucum yettigince arac yenilerim ve ilk kez 37 yasimda sifir bir arac sahibi olmaya niyetlenmistim, denk geldigim doneme inanamiyorum.
Herkesin aracini guzel gunlerde kullanmasini temenni ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araçları liste fiyatının üstünde sat, üstüne bi de takası zorunlu kıl sonra da bıktım de :) kesin emekli olur inandım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baska bir yetkili saticidan genel mudur referansiyla 10 gunde arac alan bir tanidigim da var. İnanin kime, neye inanacagini sasiriyor insan.
aracımı 2 gün önce teslim aldım...
arkadaşlar corolla flame-x kullanıcısıydım şimdi aynı paketin corolla crosuna geçtim...
bu paketteki anahtarsız girişi kaldırmları hoş olmamış...
kumandadan bagaj açma kaldırılmış...
genelde paketlerin üstüne konarken toyota paketten eksiltmiş...
onun dışında yakıt çok iyi bu akşam kavacıktan başakşehre yaptıgım yolculugun özeti mevcut---
biliyorsunuz dğzler 9-10 litre civarı yakıyor...
bunun genel ortalama 4.8 yazıyor...
bu yolculugumda 3.8 yakmış....
depo kaç litre bilmiyorum ama ilk aldım 800 liraya doldu...
herhalde depo büyük değil...normaldir hybrid motorda var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recak -- 12 Şubat 2023; 22:32:26 >
-
Hayirli olsun. İyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle….
Biz de severek kullaniyoruz. Tuketim konusunda gercekten inanilmaz. Hem sehir ici hem sehir disi dogru kullanimla cok guzel degerler yakalanabilliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 13 Şubat 2023; 0:31:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu izalatör nerde yaptırabiliriz istanbulda bilen var mı?
-
Hocam standart kaput izolatöründen bahsediyorsanız internetten alıp kendiniz 2 dakikada takabilirsiniz. Daha kapsamlı yalıtım için yukarıda paylaşım yapan bir arkadaş vardı.
-
Merhabalar, kaput için yapılan izalatörün kabin(oturulan bölüm) için faydası yok denecek kadar az olduğunu unutmayalım.Kaput izalatörü motorun çok fazla ısınmasında kaputun yıpranmasını ve motordan dışarıya(doğal ortama) çıkan sesin 8 desibele kadar azalmasını sağlıyor. Yalnız kabin bölümüne motordan giden sesin ciddi anlamda azalmasını istiyorsanız teker körüklerinin ve motor ile ön konsolun birleşim yerlerinin ses yalıtım malzemesi ile kaplanması gerekir.
-
Arkadaşlar, park sensörü taktıran var mı, varsa kullanım durumu hakkında bilgi verebilir mi? Kullanıp memnun kalan önerebilecek ya da dosttan eşten duyduğunuz yönlendirebileceğiniz yer varsa yardımcı olur musunuz?
-
Bu abiyi tavsiye ederim Kadıköy de
https://www.youtube.com/watch?v=8eUD162wB9U&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Flame ve flame xpack kullanıcıları için anahtarsız girişi sordum istanbulda Adem usta diye biri var ekranlı bir anahtara orijinal anahtarı kopyalıyormuş araca 1 m kala kapıları açıyor, 1 metre uzaklaşınca otomatik kapanıyormuş fiyat:3000₺ dedi. Yaptırmayı düşünüyorum. Bu konuda farklı çözüm bulan var mı?
merhabalar
benim donanım hakkında sorum olcaktı passion ve passion x arasındaki farklar nedir.
passion x almaya değer mi.
-
Selamlar,
Fiyatlari dikkate almayin. Eski fotolar. Ayrica passion x pack paketinde elektrikli koltuk kor nokta direksiyon isitma ve on park sensoru sunuyor. Alinacaksa kesinlikle passion x pack alinmali. Bu linkten de bakabilirsiniz. https://www.toyota.com.tr/content/dam/toyota/nmsc/turkey/cars/e-brosur/corolla-cross/TOYOTA_COROLLA_CROSS_KATALOG_01112022.pdf
sevgiler, ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 18 Şubat 2023; 12:53:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Passion ve passion X pack arasındaki farklar kabaca bunlar
Deri koltuk,
Koltuk ısıtma,
Çarpışma önleme özellikli ön arka park sensörleri,
Ön kapılarda Mavi ambiyans aydınlatma,
Elektrikli sürücü koltuğu
Isıtmalı direksiyon simidi
Klima sistemi biraz farklı imiş
Çarpışma önlemeli Kör nokta uyarı sistemi
Geri manevra trafik uyarı sistemi
Bence değer alınabiliyorsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kışın neden yakıt daha fazla oluyor? Daha az/daha ekonomik sürüş için ne yapabilirim? diye merak edenler için bence faydalı bilgiler var..
Ahura Mazdayoutube
Toyota Hybrid Kışın Soğukta Neden Fazla Yakıyor Kalorifer Kullanımı Nasıl Olmalı Corolla Crosshttps://www.youtube.com/watch?v=Aqm5wOuHpAI&ab_channel=AhuraMazda -
Merhabalar, eğer bayiden alabilecek iseniz çok fazla fiyat farkı yok, alınabilir. Yalnız sarı siteden alacak iseniz fiyat farkı 150-200 bini buluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X