Şimdi Ara

Toyota Corolla Aksesuar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir Corolla kullanıcısı olarak daha önceden kullanan arkadaşlara şunları sormak istiyorum.

1. Ön, arka tampon ve marşpiyer için body kit nerden bulabilirim. Aracın biraz amerikan versiyonu toyota corolla S'e benzetmek istiyorum.

2. Cam filmi için nereyi önerirsiniz?

3. Comfort aldığım için jant kapağı var aracın üstünde. Belki değiştiricem 800 TL civarında nette var uygun mudur?

4.Ipod bağlama kiti pahalı geldiği için ekletmedim dışarda ne kadardır acaba?

Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim. Teşekkürler.

• selam arkadasım
    2008 model d4d siyah corolla sedan sahıbıyım.ben de aracıma o body kıtten dusunuyrm buldum da ama yanlıs hatırlamıyorsam 1000 tl cıvarında...elıf tunıng veya mert tunıng de bulabılırsın
    jant olayına gelınce nerden baslasam nasıl anlatsam bılemıyorum.sımdıye kadar kac model baktım hangı sehırlerı taradım bımıyorum.ama ıstedıgım gıbı bır jant bı turlu bulamadım.5*114.3 olması bır yana arabaya her jant gıtmıo oturaklı ve agır bır model bulmak lazım.5 kollu kalın bır model dusunuyorum aslında avarusun cok gusel bı modelı var ama 19 dan asagısı yok o da cok buyuk sıkıntı bılıyosun bı de bızım araclara gore uretılen yay yok.
    cam fılmıne gelınce ben zıebartın en acık tonunu yaptırdım gercekten cok memnunum.kesınlıkle tavsıye ederım.
    bu arada yıne cok pahalı olmakla bırlıkte angel eye ve ledlı stop dusunuyorum.keske takılmıs bı aracın ustunde gorme ımkanımız olsa...yanı ıste boyle...
    eger elı ayagı dusgun bı jant veya gercekten gusel bı corolla bulursan bana da haber ver ben de bı sevıneyım...

• Arkadaşlar selamlar,yeni kasa corolla için bagaj spoylerini servis dışında nerde bulabilirm? (İzmir ili içinde)
  • dostum sahibinden.com a bak ben geçen bakmıştım elegant jantı vardı biri 600 istiyordu biri 700 pazarlık yaparsın 500 e alırsın en az iki elegant jantı satan arkadaş gördüm belki dahada vardır...
    quote:

Orjinalden alıntı: melancoline

Yeni bir Corolla kullanıcısı olarak daha önceden kullanan arkadaşlara şunları sormak istiyorum.

1. Ön, arka tampon ve marşpiyer için body kit nerden bulabilirim. Aracın biraz amerikan versiyonu toyota corolla S'e benzetmek istiyorum.

2. Cam filmi için nereyi önerirsiniz?

3. Comfort aldığım için jant kapağı var aracın üstünde. Belki değiştiricem 800 TL civarında nette var uygun mudur?

4.Ipod bağlama kiti pahalı geldiği için ekletmedim dışarda ne kadardır acaba?

Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim. Teşekkürler.

• Önerin için çok sağol NIGHTBOY sahibindendeki jantları bende gördüm Yanlış hatırlamıyosam elengance jantlarıydı ben biraz daha farklı bakınıyorumen kötü onları almayı düşünüyorum ama. Peki sen sattın mı jantlarını?

Samton tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ederim jant ben elegance'ınkini gördüm yukarda belirttiğim gibi tabiki güzel birşey bulursam burda paylaşırım. Ziebart yaptırmayı düşünüyorum bende benim aracım acık gri o yüzden en acık tonu düşünüyorum sadece uzaktan içerisi gözükmesin yeter. Kapkara olmasını kesinlikle istemiyorum bende. Body kit içinde gidip görüşücem arabam daha gelmedi sanırım carsamba elimde olucak o zaman body kit için bir çalışma yapacağım.

Ipod baglantısı için ne diyorsunuz Toyota cok para istedi dısarda daha ucuza yaptırırm diye düsündüm ama actıgım konuda kimse bişey paylaşmamıs sanırım taktıran olmadı :(

quote:

Orjinalden alıntı: samton

selam arkadasım
    2008 model d4d siyah corolla sedan sahıbıyım.ben de aracıma o body kıtten dusunuyrm buldum da ama yanlıs hatırlamıyorsam 1000 tl cıvarında...elıf tunıng veya mert tunıng de bulabılırsın
    jant olayına gelınce nerden baslasam nasıl anlatsam bılemıyorum.sımdıye kadar kac model baktım hangı sehırlerı taradım bımıyorum.ama ıstedıgım gıbı bır jant bı turlu bulamadım.5*114.3 olması bır yana arabaya her jant gıtmıo oturaklı ve agır bır model bulmak lazım.5 kollu kalın bır model dusunuyorum aslında avarusun cok gusel bı modelı var ama 19 dan asagısı yok o da cok buyuk sıkıntı bılıyosun bı de bızım araclara gore uretılen yay yok.
    cam fılmıne gelınce ben zıebartın en acık tonunu yaptırdım gercekten cok memnunum.kesınlıkle tavsıye ederım.
    bu arada yıne cok pahalı olmakla bırlıkte angel eye ve ledlı stop dusunuyorum.keske takılmıs bı aracın ustunde gorme ımkanımız olsa...yanı ıste boyle...
    eger elı ayagı dusgun bı jant veya gercekten gusel bı corolla bulursan bana da haber ver ben de bı sevıneyım...

• Ipod adaptörleri Toyota uyumlu olanlar ayni fiyat neredeyse ama cakmami derler fasonmu derler cin mali olanlarini hic görmedim. Toyota'nin adapteri ile ipod'un butun özelliklerini kullanabilirsin ama ucuzlarla böyle bir sansin olurmu bilmem. Mesela diger araclarda ki aux girisi ile sadece mp3 calar aracin hoparlörlerine baglaniyor sen sadece sesi kontrol edebiliyorsun.
  • ya aracımı bugün teslim aldım 450 tl istediler kardeşim kıyıp taktırmadım. Boşverdim ipod'u cdye ceker mp3 olarak dinlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.