Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.099
Cevap
337
Favori
2.273.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ykaraoglu

Ben size ankara toyan i onermistum ama 2 gun once istanbul GTC global bayi ile gorustum. 63.000 e birakiyoruz dediler. Cihan bey ile gorusebilirsiniz. Ankara toyan i biraz zorlayin derim. Beyaz renk konusunda size hak veriyorum. Kahverengi (sanirim bronz dediginiz) cok iyi duruyor arabada. Ama icini bej tercih edin bence daha ferah oluyor. kahverengine daha uygun. Bende benzer durumdayim sizinle ama ikinci el de dusunuyorum.

Evet arkadaşlar fiyat araştırmalarım devam ediyor. Aslında beni bu yola iten kendi şehrimin, Mersin toyotanın şimdiye kadar en yüksek rakamı(66.000) söylemesi; Ankara ve konya 64.500 istedi.Dediğiniz gibi dün gtc globali aradım ve 63.000+trafik sigortası istedi.Rakam çok iyi ama buradan istanbula git gel yorgunluk masraf hiç gözüm kesmiyor.Ankara 64'e bırakırsa ora bana daha yakın ama istanbul aklımı çeliyor uzak olmasa çoktan gitmiştim. İçimden bir ses de boş ver haziran da al diyor.Belki de fiyatlar çok değişmez, araç 2015 model olur..Kafam iyice karıştı.Bu kadar fiyat araştırma bana iyi gelmedi....

• quote:

Orijinalden alıntı: jack33

quote:

Ben size ankara toyan i onermistum ama 2 gun once istanbul GTC global bayi ile gorustum. 63.000 e birakiyoruz dediler. Cihan bey ile gorusebilirsiniz. Ankara toyan i biraz zorlayin derim. Beyaz renk konusunda size hak veriyorum. Kahverengi (sanirim bronz dediginiz) cok iyi duruyor arabada. Ama icini bej tercih edin bence daha ferah oluyor. kahverengine daha uygun. Bende benzer durumdayim sizinle ama ikinci el de dusunuyorum.

Evet arkadaşlar fiyat araştırmalarım devam ediyor. Aslında beni bu yola iten kendi şehrimin, Mersin toyotanın şimdiye kadar en yüksek rakamı(66.000) söylemesi; Ankara ve konya 64.500 istedi.Dediğiniz gibi dün gtc globali aradım ve 63.000+trafik sigortası istedi.Rakam çok iyi ama buradan istanbula git gel yorgunluk masraf hiç gözüm kesmiyor.Ankara 64'e bırakırsa ora bana daha yakın ama istanbul aklımı çeliyor uzak olmasa çoktan gitmiştim. İçimden bir ses de boş ver haziran da al diyor.Belki de fiyatlar çok değişmez, araç 2015 model olur..Kafam iyice karıştı.Bu kadar fiyat araştırma bana iyi gelmedi....

Mersinden 65e alin gitsin hocam.
    Bayiye acikca ankaradan aldiginiz fiyati soyleyin, 65e verirseniz alirim, vermezseniz 100tl bile fazla vermem deyin. Yok derse gidin ankaraya alin. Istanbula riske degmez.
    Cok fiyat arastirinca da insan sıkılıyor gercekten. Ayni durumdaydim, sizi anlayabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Orijinalden alıntı: jack33

quote:

Mersinden 65e alin gitsin hocam.
    Bayiye acikca ankaradan aldiginiz fiyati soyleyin, 65e verirseniz alirim, vermezseniz 100tl bile fazla vermem deyin. Yok derse gidin ankaraya alin. Istanbula riske degmez.
    Cok fiyat arastirinca da insan sıkılıyor gercekten. Ayni durumdaydim, sizi anlayabiliyorum.

Söyledim ama nafile. Adamlar tok satici. ''Çok iyi fiyat almissiniz, gidin oradan alin'' dediler.

• Nissan Qashqaiyi 6 aydır takip ediyordum. İnanılmaz sayıdaki problemini öğrendikten sonra başka arayışa girdim lakin çok sevdiğim mpv ya da suv sınıfından ekonomik ve sağlam ve de güzel araç bulamadım. Ben de 2. el corolla alıp, kafama göre araç bulana kadar biner 1 yıl için de de satarım hesabı yaptım. 2013 model, 2014 şubat trafiğe çıkmış 2600 km de çok çok temiz tek çiziği dahi olmayan 1.4 multimod touch olanını 64 bin tl ye aldım. Normalde sedan sevmem ve de bu aracı satarken zarar etmemek için 2.el aldım ama şunu söyleyeyim araç kullanınca çok hoşuma gitti. Tahminimden daha uzun süre binecem gibi.
  • Arkadaşlar aracıma havuzlu 3D paspaslardan ve bagaj havuzu almak istiyorum. Hepsiburada.com ve birkaç sitede var ama araca tam uyumlu olur mu, tereddütüm var.Bir de bazı paspasların kauçuğunun çok ince ve koku yaptığını söyleyenler de var. Alan arkadaşlar bilgi verirse ya da alabileceğim bir site adresi yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfg -- 3 Aralık 2014; 10:25:21 >
  • arkadaşlar bu arabada hill holder nasıl devreye giriyor bir tuşu olması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

arkadaşlar bu arabada hill holder nasıl devreye giriyor bir tuşu olması gerekmiyor mu?

Yokuşta dururken fren pedalına kuvvetli basınca devreye giriyor ve göstergede sarı bir ışık yanıyor.
  • jack33 J kullanıcısına yanıt
    63000 TL ye İstanbul'dan alsanız Mersin'e kadar 1000 km de yaklaşık 300 TL masraf yapacaksınız ve 12 saat yol. Mersin'e gre karınız 2700 TL - yol yorgunluğu. Bence değer ama şu varki İstanbul'dan aldığınız araba ile ilgili ufak tefek sorunları Mersin'deki bayi sahiplenecek mi bilmiyorum. Benim de aklımda hep bu soru var.

Allah kolaylık versin :)

Bu arada bugün auris için güzel bir kampanya başlatmışlar, 0 faizli kredi veya 5.500 TL indirim. Belkli corollaya da başlatırlar.
  • drfg kullanıcısına yanıt
    ben hepsiburadan 3d paspaslardan aldım araca gore ozel yapılmıs koku yapmıyor sadece biraz ince geldi bana ama araca gore yaptıkları ıcındir diye dusunuyorum.Aracı temiz tutuyor kayma yapmıyor, zaten cok alternatifte yok.
  • arkadaşlar dün bursa toyota dan 1.6 premium cvt için 70.000 tl fiyat aldım paspas , bagaj havuzu ,motor koruma ve nequazo boya koruma (450 tl imiş normalde) hediye verdiler sizce fiyat nasıl ?
  • quote:

63000 TL ye İstanbul'dan alsanız Mersin'e kadar 1000 km de yaklaşık 300 TL masraf yapacaksınız ve 12 saat yol. Mersin'e gre karınız 2700 TL - yol yorgunluğu. Bence değer ama şu varki İstanbul'dan aldığınız araba ile ilgili ufak tefek sorunları Mersin'deki bayi sahiplenecek mi bilmiyorum. Benim de aklımda hep bu soru var.

Bu arada bugün auris için güzel bir kampanya başlatmışlar, 0 faizli kredi veya 5.500 TL indirim. Belkli corollaya da başlatırlar.

Bakmak zorundalar tabiki hocam.

2700 lira için değer bence.

Corolla için kampanya olmaz zaten satış sayısı çok iyi. Aralık ayındaki kampanyalar başladı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Bakmak zorundalar tabiki hocam.

2700 lira için değer bence.

Corolla için kampanya olmaz zaten satış sayısı çok iyi. Aralık ayındaki kampanyalar başladı zaten.

Evet corollada indirim zor gibi.Ben araci alir almaz tüp taktirmayi dusunuyorum ama ruhsat cikmadan olmuyormus. Bu yuzden arabayi nereden alirsam alayim lpgyi mersinde(brc düşünüyorum) taktiracagim ki LPG ile ilgili bir sorun olduğunda adamlar ilgilensin.. Arkadaşlar çok oluyorsam kusura bakmayin ama arac için anlassak da MTV odememek için ocak ayında alsak olur mu ki?

• Bakın ne yaptım dün akşam

ışıksız ve simsiyah cam düğmeleri için dün öğlen beyaz point şeklinde sticker aldım. Tüm butonlara yapıştırdım. Arka kapı ve ön sağ kapı butonlarını karanlık olduğu için çekmedim. Fena durmadı. Dursun bakalım böyle.

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 3 Aralık 2014; 14:20:16 >

evet oluyor satışı yapıyorlar plaka işlemlerine ocakta başlıyorlar araç sana ocak ayında teslim ediliyor boylece mtv'den yırtıyorsun :)
  • counterbambam C kullanıcısına yanıt
    temmuz mtv sinden yırtıyorsun. peki ocağın mtv sini yine bayii mi ödüyor yoksa total fiyattan temmuz mtv sini düşürüp mü fiyat veriyorlar. ocak mtv sini bayii öderse zamlı mtv oluyor bayinin dezavantajına bu
    merhaba, lpg yi mersinde nereye taktırmayı düşünüyorsunuz? bende mersindeyim ve corolla için 10000 km civarında lpg taktırabilirim.
  • buran26 B kullanıcısına yanıt
    o seninle bayii arasındaki anlaşmaya bağlı dün ben bir fiyat aldım mtv bana aiddi.bende satış işlemlerini aralık ayında bitirip aracı ocakta teslim almayı düşünüyorum.
    Aynen bende 1.6 Multidrive s alıp LPG taktırmayı planlıyorum ancak bende 10.000 km öncesi taktırma taraftarı değilim açıkçası. İlk 10.000 km de arabada fabrikasyon bir hata varsa ortaya çıkar.

Adana'da biri var arabası 2.500 km de ( ). İsterseniz bu arkadaşa bir fiyat verin. Arabası için aldığı ekstralar uygun ve kullanışlı. Eğer sıfır km olması konusunda ısrarcı değilseniz. Ben dün bir fiyat verdim bu arkadaşa ama ben Kocaeli'den gelip gitme masraflarını da ekledim ona göre verdim. Bence bi görüşün derim.

3-4 bin TL cebinizde kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 3 Aralık 2014; 16:23:40 >

• Herkese merhaba,

Dün öğlen arabamı teslim aldım. (Coralla 1,33 LIFE İnci beyazı). Sürüşü bence gayet güzel ve konforlu. Elbette 1,5 ve 1,6 arabalardan sonra performans farkını hissediyorum ama sonuçta bunu bilerek aldım ve sürüşten sonra hayal kırıklığı ya da pişmanlık hissi yaşamadım. Bundan sonrası içinde gayet keyifli ve şartlardan memnun bir sürüş gerçekleştireceğimi düşünüyourum. Umarım benim ve yeni alan herkesin kazasız belasız ve sorunsuz sürüşleri olur.

Fiyat 48.900 TL (Sis farı, Park sensörü, Kauçuk paspas, Bagaj havuzu, İlk yardım kiti, Cam filmi) Pazarlık 48.500 TL idi, sis farı için ek 400 TL ödemiş oldum.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Olsun ümit fakirin ekmeği işte bi ümit bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.