Şimdi Ara

Toyota Corolla 2001 terra hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Toyota Corolla 2. el almayı düşünüyorum. Ama bütçem 2001 lere yetiyor gibi gözüküyor. Burdada şöyle bir duyum aldım çift farlı corolla terra lar pek tutulmuyor ve de sağlam değil gibi bir söz hatta sabancı üretmiş gibi söylemler var. Kafam çok karıştı bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.



  • Selam dostum bende 2001 model bir terra almak için epeydir araştırıyorum satan arkadaşlardan ve araştırmalarım neticesinde toyota terraların kedi göz olanlarının piyasası yok ancak çift farlı olanların durumu epey iyi durumda araba.com,sahibinden.com,otomax vs.gibi sitelerde bir araştır çift farlıların daha çok tutulduğunu göreceksin saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bahriyeli

    Arkadaşlar Toyota Corolla 2. el almayı düşünüyorum. Ama bütçem 2001 lere yetiyor gibi gözüküyor. Burdada şöyle bir duyum aldım çift farlı corolla terra lar pek tutulmuyor ve de sağlam değil gibi bir söz hatta sabancı üretmiş gibi söylemler var. Kafam çok karıştı bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.




    çift farlı dediğimiz corolla ların Sabancı nın üretiiği söylemleri şehir efsanesinden başka birşey değildir Öyle bir şeyi mantığınız alıyormu? Bu arada o modellerde vvt-i motor vardır ki çok verimli ve güncel modellerde de kullanılan motordur.Aynı zamanda araçta triger kayışı yoktur,zincir vardır.İçiniz rahat alabilirsiniz
    saygılar




  • Terra nın tutulmadığı söyleniyor. Ben sol almayı düşünüyorum. Hatta sol special daha iyi gibi.Fiyatı 1-2 bin ytl fazla ama bence tutulması da önemli.
  • Sol mü terramı special mi olduğu nasıl anlaşılır? Ruhsatta mutlaka yazmalımı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.