Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.33 Lpg Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 1.33 aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum. 7.3 civarı yakıt tüketimi var. Zorluyor maddi anlamda. Sizce taktırmaya değer mi? Motor 1.33 olduğu için sıkıntı yaratır mı? Atiker grand düşünüyorum. Konya-Karaman bölgesinde tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BRC taktırsanız daha iyi olur sanki.
    Ama kitten de önemli bir şey var ki o da İşçilik.

Tabii ki taktırmaya değer. LPG ile kullanıma son derece uygun bir araç. LPG ile de ortalama 8-8.5 litre LPG yakarsınız ortalama 3 tl olsa lpg 24-25 kuruşa şehir içi rahat gezersiniz.
    Şuan nerdeyse 45-50 kuruşa geziyorsunuz neredeyse %50 tasarruf.
  • Kesinlikle taktırın. Benim corollamda landirenzo kit vardı çok memnunum. Daha sonra 1.33 corolla life alan arkadaşım önce LPG takmam ne gerek var dedi sonra yakıt fiyatlarından dolayı gidip prins taktırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rangerover85

Kesinlikle taktırın. Benim corollamda landirenzo kit vardı çok memnunum. Daha sonra 1.33 corolla life alan arkadaşım önce LPG takmam ne gerek var dedi sonra yakıt fiyatlarından dolayı gidip prins taktırdı.
    1.33 mü hocam sizin araçta?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konyada taşkın otogaz da veya akgünler otogaz da atiker grand taktırabilirsin.veya lovato obd2 çok iyi bir kit dir bunun da piri konyada selami aslan otogaz dır.brc yi konyada layıkıyla takan bir firma bence yok onun için bulaşma.
  • Evet hocam 1.33 comfort. Performans düşüklüğü falan da yoktu yani. Zaten motor ile LPG çok uyumlu.

• 1.33 e Auris e Atiker grand taktirdim değil bizzat ben taktım tabiki işçiliği usta yaptı ama montaj sabah 8 de başlayıp gece 9 da bitti biz de bittik tabi ki. teknik detaylara girmicem, iyi bir montajla şu forumda kralı gelsin araç lpg de mi benzinde mi anlayamaz. kendi aracım için söylüyorum.

yakıt tüketimi sehir içi 8.5 litre, şehirler arasi 7 litre lpg. yaklaşık 50 bin km dir sorunsuz. daha kendiliğinden felan bile benzine geçmişligi yok, güç gösterge anahtari muazzam çalışıyor
    yol bilgisayarı ne gösteriyorsa o kadae lpg yakıyor. defalarca test edildi (+-0.1 , 0.3 arası yanılma payı var. )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitten yana sıkıntınız olmaz ama Konya-karamanda iyi usta bulmak sıkıntı olabilir. Atiker takan iyi usta bulamazsanız brc confort , prins technomax takan iyi usta varsa onlarda olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.