Şimdi Ara

TOYOTA BULGARİA....VE BİZ....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sık sık yabancı otomobil sitelerine girip inceleme yapıyorum..Türkiye de en son AURİS SPORT TOURİNG ilgimi çekti...En çok 545 Lt bagajına hasta oldum...Bu aracın otomatik Premium olanı 72.000 Liradan satışta....Bulgaristanda kaça satılıyor diye baktım....HİBRİT OLANI AURİS SPORT TOURER OTOMATİK PREMİUM 41.000 Leva..İçinde 132 Hp 1600 CC benzin motoru ve yanında elektrik motoru var...100 Km de 3,5 lt benzin harcıyor... Gördüm, okudum, dönüp bir daha okudum..Hemen bzimkilere mesaj attım.. Toyota Tr.. Ve cevap geldi...Toyota tr olarak Hibrit Auris satışımız yoktur...Çok çok zoruma gitti..BİZ PATAGONYAMIYIZ ?.. 300 km ötede Bulgaristan da hibrit Auris satıyorsun bize niye yok ?..Orada 41.000 leva...Bizde 35.000 USD.. Benzinli....Hibrit yok...Seçme şansın bile yok....Neden ?... Bu konuda olumlu, olumsuz ne düşünüyorsunuz ? Düşünceleriniz almak istiyorum...Saygılarımla..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• Biz 3. Dünya ülkesiyiz ve bu muameleyi hak ediyoruz. Sahsi düşüncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

• Nette çok geziyorum....Almanya da HİBRİT AURİS SPORT TOURER satılıyor...Bakıp eridim...Ve üzüldüm....Asıl zoruma giden FORD S MAX muhteşem bir otomobil..Buz beyazı Titanum X paket 2000 cc 163 HP motorla 34.100 EURO... Bakıp bakıp kahroldum......7 Kişilik 3 oda bir salon ev gibi muhteşem bir araç...Bize yasak....Ve uzak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.