Şimdi Ara

Toyota 50bin bakımı + ekstra disk-fren balatası masrafları(Auris içerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
15.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazık günah. Dizel aracima bugüne kadar 4-5 bakim yaptırdım toplamda bu kadar para odememisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin garantisini öne surerek resmen adami enayi yerine koyuyor yetkili servisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba konu varken buraya yazayım dedim, bu hafta aracı yetkili servise 50000 bakımı için verceğim ve muhtemelen benim de arka disk ve balataların değişmesi gerektiğini söyleyecekler. Bir önceki bakımda söylemişlerdi ama değiştirmeyin demiştim 800 tl falan fiyat biçtiklerinde. Sonradan da imkanım olmadı özel servise gitmeye.Şimdi bakıma vermeden önce gidip güvenilir bir özel serviste orjinal parçalarla değişme, veya taşlama vs herneyse yaptırıp öyle gitmeyi düşünüyorum.

İstanbul anadolu yakasında (ümraniye, ataşehir, bostancı, pendik, tuzla tercihen) güvenilir, iyi çalışan (ve daha da iyisi referansıyla gidebileceğim) bir özel servis önerbilecek bir forumdaş arıyorum. Bu aralar evlilik işlerim ile ilgili çok meşgul ve yoğunum araştıracak pek vaktim olmuyor. Evlilik dolayısıyla masraf da çok olduğundan binlerce lirayı yetkili servisin saçma işçilik kalemlerine ve kazık parça fiyatlarına akıtmak istemiyorum. Beni bu masraftan kurtaracak hayırsever bir forumdaş arıyorum..

Not: p.m. de atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 28 Nisan 2014; 5:14:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangalay

Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki her 10.000 bakımı 2000TL tutuyormuş gibi anlaşılıyor. Benimki neden tutmuyor? Periyodik bakıma ödediğim ortalama ücret 300TL - 400TL civarı Toyota yetkili servislerinde.

Marka karalıyorsunuz başka hiçbirşey değil. 50.000 KM'de disk bitiren kullanıcıdan zaten ne beklenir ki başka? Ralliye mi katılıyorsunuz Auris'le anlamadım ki.

Biri gelir Avensis'in debriyaj balatasını 60.000'de bitirdi diye Toyota kaliteyi düşürdü der, biri 2. el Yaris'ine sıfır Corolla fiyatı çeker satamayınca hani Toyota'nın 2. eli güçlüydü der, biri 100.000'de biten Toyota motoru diye Passat motoru koyar. Ne bu yahu? Çekilsin şu marka Türkiye'den de herkes rahatlasın yeter artık.

Meyve veren ağaç taşlanır aga, bu VW için de, Toyota için de sonuna kadar geçerli Türkiye'de.

gerçek olan şu ki ;adama 2000 tl kitlemişler senin yazdığına bak.
    ben olsam faturayı görünce itiraz eder taktıklarınızı sökün derdim.2000 tl ye bir ay çalışıyıorum.bence disklerin değişmesi bile belki de gerekmiyordu.

• hocam aracınız garantide mi hala model yılını göremedim k.bakmayın. bence servise giderek biraz hata yapmışsınız fakat artık elden gelen birşey yok inş sorunsuz kullanırsınız dıarıda 3 te1 fiyatına yaparlardı. ben bütün bakımları vosmerde yaptırdım araç şirketin üstüne olduğu için fakat gittiğimde diyorum ki klima temizleyici yok motor temizleyici bilemem ne temizleyici yaparsanız ödemem istemiyorum diyorum onlar bile bi dünya tutmuş sizin faturanızda ben bunu anlamıyorum soygun bu yanlış anlamayın sinirim servislere
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.