Şimdi Ara

Toy Story 4 (2018) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Woody'i öldürcekler mi bu halleri ne böyle veda eder gibi?
  •  Toy Story 4 (2018)
  • Sonsuzluk ve ötesineeeeeee!
  • 3le bitirmeleri gerekiyordu muhteşem bir final filmiydi o.
  • dün izledim, ilk 3 film kadar güzel değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Keanu reeves miş be kardeşim bildirim gelip duruyor

• Toy story yerine Anna filmine gittim iyide yapmışsım Anna çok güzeldi toy story yorumları iyi değil

• Filmi bugün izleme fırsatım oldu. Genel yoruma katılıyorum. Diğer filmlerinin biraz gerisinde kalmış gibi. Ama filmin sonunda duygulanmadım da değil.

sonsuzluk ve ötesine...

• Film genel olarak iyi. Hatta denilenin aksine filmin temposu en az sıkıntılı olan yeri. Bu seri ile büyüyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç beğenmedim. O kadar saçma şey var ki yazacak. 3. film sonmuş gibi düşünmek istiyorum sadece.
  • Eski filmler gibi degildi ve son filmdi sanirim.

• En az 3. filmi en çok 2. filmi beğenmiş ve bu yapımdan bütün ümidimi kesmiş olan ben bu yapımı az önce izledim ve tek kelimeyle "bayıldım!". Mükemmel olmuş. Her ne kadar bu yapımların devam etmesine devamına zorlanmasına karşı olsam da 4. yapımı gerçekten çok güzel devam ettirmişler.
    Andy hikayesi bitti ama bizim Woody'nin hikayesi farklı bir şekilde devam etti.

Bu yapımda öncekilere nazaran komedi unsuru daha ön planda olmuş. Birçok sahnede sağlam güldüm. Mesela
    Forky'nin her sahnesinde gülmekten yüz kaslarım yoruldu. Hele çöpe koştuğu sahnelerde geberdim. Yalnız Boonie'nin anakoluluna hazırlıkta plastik çataldan yaptığı oyuncağın gerçekten hayat bulacağını düşünmüştüm umarım öyle olur da senaryo ilginç bir hal alır dedim ki aynen de öyle oldu.

Şu antika dükkanındaki bebeklerin de baştan tekin olmayıp Woody'ye saracaklarını bekliyordum. Umarım öyle olur dedim o da öyle oldu. Bu arada oradaki vantrolog kuklaları da epey ürkütücü olmuş yani çocuklar için.
    Bana Dead Silence (2007) filmini hatırlattı. Bu filmi de izlemeyen varsa mutlaka izlesin bu arada. Neyse

Yapımda umarım şöyle olur şöyle devam eder diye beklediğim ne varsa hemen hemen oldu.
    Gabby Gabby bizim Woody ile uzlaştı, ve ses zımbırtısını ona verdi. Ancak burada beklemediğim tek şey o küçük kızın birden Gabby'ye olan ilgisini kaybedip onu atması oldu. Woody'nin ona Boonie'nin oyuncağı olacağı teklifini götüreceğini tahmin etmiştim. Ancak yine beklemediğim şey oldu ve başka bir kız çocuğuna sardı bizim Gabby.
    Bu arada Gabby'yi de çok gerçekçi ve tatlı yapmışlar. Sesi ayrı güzel, kendisi ayrı güzel ve gerçekçi. Yer çekimine göre göz kapaklarının hafif kapanıp açılması filan bildiğin plastik bebek orada duruyor yav. Çok iyi.

Buzz'ın iç ses olayını çok yanlış anlaması ama sahip olduğu ses kayıtlarının onun kaderinde müthiş etkiler yapması da sağlam mizah yığını ortaya çıkarmış.

Filmde romantizm de yapıştırmışar. Bo karakteri ile Woody baya baya birbirlerinin çekimlerine kapılıyor. Filmin sonu için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemem ama birbirinden ayrılan her karakter ve her ayrılma olayında izleyicide bir boşluk etkisi oluşturuyor. Güzel sondu ama.

Duke Caboom'u da Keanu Reeves seslendiriyormuş şimdi IMDb'den karakter isimlerine bakınca dikkatimi çekti. Reyizin sesiyle izlemişiz haberimiz yok.

Bu arada filmin sonunda 3-4 sahne var. Sinemada bunları kaçırmış olup tekrar izlemek isteyenler malum ortamlarda filmin kaliteli görüntüye sahip sürümleri mevcut. Yapıştırın gitsin ve son sahneleri izlemeden geçmeyin. Bu şekilde devam edecekse eğer Toy Story 100'e kadar gidebilir benim için sorun yok. Yine izlerim gene izlerim. Yeter ki bu kalite bozulmasın.

Yaşlı-genç, çoluk çocuk demeden herkesle izleyin, izletin. Şahsen bu kadar kaliteli bir yapım olacağını bilsem sinemada izlerdim.

• 3 de bitirmiştim bu hikayeyi. lakin 4, En İyi Animasyon oscarını alınca izlemek farz oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.