Bildirim
Toy Defense 2 Trainer veya Benzeri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Toy Defense 2 Trainer veya benzeri program arıyorum. Bedava yıldız kazandırabilecek herhangi birşey, save game dosyasıda olabilir, tabii Androidde böyle birşey var mı bilemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve bana ulaşırsa sevinirim ...
game guardian kullanımı sorarsan pm den anlatırım
edit:ya da neyse burda anlatıyım gg (game guardian) indirin kurun oyunu açın ondan sonra gg ı açın sonra oyuna tekrar dönün orta kısımda bir işaret belirdi ona tıklayın üst kısımda sekmeler var en sondaki sekmeyi açıp set search range i en alttakini -all sectors tu sanırım- seçin sonra arama sekmesine geçin yıldız sayınızı aratın bulunca yıldız sayısını değiştirin ve yeni değerin aratın sonra yine değiştirin aratın 2 veya 3 değer kalır onları editleyip istediğiniz kadar yapın tabi illa yıldız değil başka şeyleride editleyebilirsiniz çoğu oyunda işe yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 14 Temmuz 2013; 19:37:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: n-force
edit:ya da neyse burda anlatıyım gg (game guardian) indirin kurun oyunu açın ondan sonra gg ı açın sonra oyuna tekrar dönün orta kısımda bir işaret belirdi ona tıklayın üst kısımda sekmeler var en sondaki sekmeyi açıp set search range i en alttakini -all sectors tu sanırım- seçin sonra arama sekmesine geçin yıldız sayınızı aratın bulunca yıldız sayısını değiştirin ve yeni değerin aratın sonra yine değiştirin aratın 2 veya 3 değer kalır onları editleyip istediğiniz kadar yapın tabi illa yıldız değil başka şeyleride editleyebilirsiniz çoğu oyunda işe yarar.
Game Guardian dediğiniz programı Android tabletime mi indireceğim? Örneğin GooglePlay den bulabilirmiyim? Bu arada teşekkürler ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
quote:
Orijinalden alıntı: n-force
Game Guardian dediğiniz programı Android tabletime mi indireceğim? Örneğin GooglePlay den bulabilirmiyim? Bu arada teşekkürler ...
kendi sitesi var paralı oyunlardada çalıştığı için google play de olmaz maalesef
http://www.4shared.com/android/-GqxdLfA/Game_Guardian_604.html
indir direk tablete kur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 14 Temmuz 2013; 21:28:48 >
-
Tablete kurdum fakat dediklerini veya dediklerinin benzerlerini diyelim, yapıyorum fakat birşey olmuyor. Zaten mevcut yıldız sayımı yazınca bir sonuç bulamıyor ... -
Aynı zamanda sanırım bu programlar root istiyormuş. Fakat tabletime root atmam durumda garanti dışı kalacağını duymuştum. Şahsen garanti dışı kalması durumunu şansa bırakmam istemem. Başka birşeyler yapılamaz mı bu oyunun trainerı veya hilelerini edinebilmek için? ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X