Şimdi Ara

Tour of Duty- Görev turu bileti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu biletten satın aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

• Eşli oyuna giriyorsun orada iki seçenek var mannup a tıkla.Sonra oynamak istediğin harita türüne seç.Aramayı başlat de.O seni sokar herhangi bir oyuna.Çıkarsam bilet gider falanda korkma.Dalgaların hepsi bitmeden yani görev bitmeden biletin yanmaz.Bitince hem item gelir hem biletinde kullanılmış olur yani gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN__ -- 28 Ağustos 2012; 14:51:28 >
  • +1 tane ticket bir işe yaramaz toplam 6 görev var hepsini yapmak zorundasın özel botkiller strange gun almak için
  • Çok teşekkür ederim. İyi oldu bunları öğrendiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buble-R

+1 tane ticket bir işe yaramaz toplam 6 görev var hepsini yapmak zorundasın özel botkiller strange gun almak için

1 ticket işe yaramazmı? Wave başına ticket almıyorsun. her mapın 3 çeşidi var nomal, zor, cok zor

______________________________________________________________________________________
    yeni anladım pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 28 Ağustos 2012; 22:23:12 >
  • Hepsini yapınca o botkiller silah random olarak mı geliyor? Yoksa o an hangi class varsa ona mı geliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 mapden 2 zorluk için toplam 6 tane gerekiyo ticketlar her wave bitiminde siliniyo yani wave failed olsada ticketınız güvende kalıyo tüm maplerin zorluklarını bitirince botkiller silahlarda random olarak düşüyo sanırım gold düşmesi %15 di
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

3 mapden 2 zorluk için toplam 6 tane gerekiyo ticketlar her wave bitiminde siliniyo yani wave failed olsada ticketınız güvende kalıyo tüm maplerin zorluklarını bitirince botkiller silahlarda random olarak düşüyo sanırım gold düşmesi %15 di

hayır 6 wawe i 5 kez bitirince gold a sahip oluyorsunuz
  • To earn a Botkiller weapon, you have to beat a full Tour of Duty (6 missions, two on each map), and at the end you are rewarded with a random Botkiller weapon. burda anladığım kadarıyla 6 görev var görev başına 1 ticket yoksa 30 tanemi ticket ? ? yada daha fazla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 29 Ağustos 2012; 10:45:17 >
  • geçen bi scrap bankera rainblowerla botkiller verdi adam trade serverında, ama adamla 4 reflik trafe yaptı 72 weapon filan verdi. arada kaymatmış demekki adam da içim gitti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.