Bildirim
Touchpad Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://www8.hp.com/tr/tr/support-drivers.html
Linkdeki kutucuğa modeli yazın .. ( ürün adı yazan yer )
Modelinizi seçin açılan sayfada işletim sistemini seçin ve sonra sürücüler arasında..
Sürücü - Klavye Fare ve Giriş Aygıtları
Diye bir sürücü olmalı bunu indirip kurun ..Sanırım düzelecekdir ..
Aygıt yöneticisinden sürücülerinize bakın ünlem işareti olanları yine linkden indirip kurabilirsiniz.. -
klavyeden etkisiz hale getirmiş olmayasın driverdan olsa o sarı ışığı da görmezdin diye düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: zyf
klavyeden etkisiz hale getirmiş olmayasındriverdan olsa o sarı ışığı da görmezdin diye düşünüyorum
Peki nasıl eski haline nasıl geri getireceğiz biliyormusun kardeşim ?
Daha bilgisayarı yeni aldım bu yüzden pek bilmiyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: zyf
klavyeden etkisiz hale getirmiş olmayasındriverdan olsa o sarı ışığı da görmezdin diye düşünüyorum
Nasıl düzelteceğim kardeşim biliyormusun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
http://www8.hp.com/tr/tr/support-drivers.html
Linkdeki kutucuğa modeli yazın .. ( ürün adı yazan yer )
Modelinizi seçin açılan sayfada işletim sistemini seçin ve sonra sürücüler arasında..
Sürücü - Klavye Fare ve Giriş Aygıtları
Diye bir sürücü olmalı bunu indirip kurun ..Sanırım düzelecekdir ..
Aygıt yöneticisinden sürücülerinize bakın ünlem işareti olanları yine linkden indirip kurabilirsiniz..
Mağlesef kardeşim olmuyor
-
modelde markada değişiyo mesela fn-f1 olabiliyor veya ayrıca etkinleştirme tuşu olabiliyor dene bikaçını ayrıca modelini markasını yaz bildiğim bi modelse yardımcı olabilirim -
Bu arada tuş ayarlarını etkileyen sistemde virüs falanda olabilir .. Bu durum zaten çalışırken birden çalışmama olduysa mutlaka sistemde birşey çalışmasını etkilemişdir .. -
Eğer hala sorun yaşayan varsa parmağını ışığın üzerinde biraz bekletsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- word yazıcı ayarlarındaki bir sorun nedeniyle yazdıramıyor
- google silinen şifreleri geri getirme
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- root ne demek
- udf indir
- dlss nedir
- telefon şarj olmuyor
- gereksiz dosyaları silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X