City deplasmanda 3-0 önde. Edin Dzeko hat-trick yaptı. Dakika 60. City çok güzel oynuyor gerçekten. Nasri 2 asist yaptı.
Aha 4-0 oldu. Aguero dehşet bir gol attı
adamlar tottenham a deplasmanda 4 attı vay be daha dakika 60
Nasri-Silva arkadan acayip güzel oyun kuruyor. Forvette Aguero-Dzeko dehşet zaten. Yaya Toure, Barry, Kompany gibi çok üst düzey savunma oyuncuları var. Clichy-Kolarov-Richards gibi bekleri var. Kalecileri Hart süper. Daha yedekte Tevez, Milner, Adam Johnson, Balotelli falan var. Harbiden çok fena takım
Geçen seneki gibi değiller. Çok güzel futbol oynuyorlar. Hücum güçleriyle takımları eziyorlar bir nevi. Bu sene şampiyon olabilirler bence.
1-4
arap kanalı veriyormu maçı?
citiy mükemmel bir takım oldu bu sene şampion olabilir kimse sürpriz olarak görmemeli
city e verdim keske handikap bassaydım kaldı 2 mac unıted Arsenal maçına United handikap bastım Madrid Zaragoza handikap Madrid tutarsa 700 tl nasip
Manchester United varken City'nin şampiyon olma olanağı yok ama Chelsea'yı geride bırakıp 2. olabileceklerini düşünüyorum.
5-1 oldu yine Dzeko attı. Dördüncü golünü de attı. Süper bir goldü ayrıca, mutlaka izleyin son golü.
Sonuç 5-1 Dzeko 4 gol Nasri 3 asist
cekooo coştu
Dzeko'nun dördüncü golü beyler. Mükemmel.
Ceko cok iyiydi.Ama bence City yine sampiyon olamaz.
Gecen sene yine sezon basinda geleni geceni eziyodu , ama noldu ? Lig,Uefa,Kupa 3lusunu karsilayablecek bi kadro yoktu.Iddia ediyorum Bu takimda Silva,Nasri oynamasin oynadiklari her mac kisir gecer.
Ama bakiyosun elin United'ina bi mac Carrick-Fletcher oynuyo ortashada obur mac Cleverley-Anderson.Istikrar en onemlisi
Valla city'nin adamları çok acayip,barcelonayı yenebilirler belki,Fabregas'tan sonra zor ama. Çok acayip adamları topladılar bir araya nasri,agüero,dzeko,silva manyak adamlar. tevez nerelerde la
quote:
Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya
Ceko cok iyiydi.Ama bence City yine sampiyon olamaz.
Gecen sene yine sezon basinda geleni geceni eziyodu , ama noldu ? Lig,Uefa,Kupa 3lusunu karsilayablecek bi kadro yoktu.Iddia ediyorum Bu takimda Silva,Nasri oynamasin oynadiklari her mac kisir gecer.
Ama bakiyosun elin United'ina bi mac Carrick-Fletcher oynuyo ortashada obur mac Cleverley-Anderson.Istikrar en onemlisi
Haklı olduğun noktalar var. Mesela Manchester United, elindeki alternatifli kadro sayesinde şampiyon oluyor. Manchester United diğer takımlar gibi 2 adam sakatlanınca çöküş dönemine girmez. Üst üste 3-4 maç kaybetmez. Bu yüzden şampiyon gene belli bana göre. Ama geçen seneki City ile bu senekini karşılaştırmak da yanlış olur. Tevez'in, Balotelli'nin, Adebayor'un vs. egoları altında ezilen bir takım vardı geçen sene. Bu sene öyle değil. Gol atınca yaşanan sevinç bile herşeyin göstergesi.
vay işe bak ya Bosna Hersek'in bile Dzeko gibi forveti var biz hala Mevlütlerle Semihlerle uğraşıyoz