Şimdi Ara

Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.589
Cevap
10
Favori
127.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her mevkiye as oynayabilecek bir takviye istemiş Conte. İyi bütçe verilmiş yaz dönemi için. Eldeki çöpleri de satsa 50-60m'de oradan gelir.

  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !reddit
    First ever Spurs lineup in the Champions League. Look at how far we've come. COYS
    https://www.reddit.com/r/coys/comments/v1ubuz/first_ever_spurs_lineup_in_the_champions_league

    Şu kadro, efsane kadromdur. Araya Ledley KING, Kranjcar, Huddlestone, Sandro, Lennon gibi isimleri de eklersek, ofofofofof.

  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !Tottenham Hotspuryoutube
    Join Harry Kane and Jermain Defore as they head down Tottenham Hotspur memory lane. SUBSCRIBE to ensure you don’t miss a video from the Spurs YouTube channel. Hit the bell to get notifications on our latest uploads! ► Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCEg25rdRZXg32iwai6N6l0w?sub_confirmation=1 FOLLOW US! Instagram: https://www.instagram.com/spursofficial/ Twitch: https://www.twitch.tv/tottenhamhotspur/ TikTok: https://www.tiktok.com/@spursofficial Twitter: https://twitter.com/SpursOfficial Facebook: https://www.facebook.com/TottenhamHotspur/ Download the Spurs App: https://www.tottenhamhotspur.com/spurs-official-app/ #HarryKane #Defoe #Spurs
    https://www.youtube.com/watch?v=HB9mC_z1Ztc

    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! 

  • Şimdiye kadar 5 transfer yaptık; daha transfer yapılacağı yönünde söylentiler var. Öte yandan Bergwijn gitti ve birkaç kişinin daha gitmesi bekleniyor. Bizim için transfer sezonu kapandığında buraya tek tek isimleri yazarım.





  • Ben yapılan transferleri genel olarak çok beğenmedim. CL faktörü sanki hiç etkili değilmiş gibi transferler yapılıyor. CL yapılmışken sol stoper olarak Lenglet mi alınır ? Bastoni yazılıyordu mesela. Arada ciddi bir profil farkı var. Hadi Bastoni'yi alamadın. Chelsea Kimpembe kovalıyor şu an. City'nin istediği bonservis verilseydi Ake'yi de alacaklardı. Tottenham dan ben bu tarz transferler bekliyordum. Perisic, Lenglet bunlar rotasyon oyuncusu ama takımı öne taşıyan isimler değiller. Richarlison da keza öyle. Son ve Kane'i yedekler. Kulu'yu keseceğini sanmıyorum. Sadece Bissouma bence ilk 11 i yukarı çeken bir hamle.

  • D. kullanıcısına yanıt

    Tldr: Büyük transferler yerine amaca yönelik doğru transferler yapılıyor ve doğru transferler de senin ya da benim beğendiğimiz değil, Conte'nin beğendiği oyuncuların alınması. Kaldı ki devre arası Bentancur ve Kulusevski alındığında saçma sapan transferler olduğunu düşünmüştüm ama beklentimin üzerinde performans sergilediler, zira göz kamaştıran değil uyum sağlayan transferler olduğu ortaya çıktı.


    Edit: Alasdair Gold'un biraz önce yayımlanan yazısında Conte'nin Güney Kore'deki röportajından alıntılar var. Orada Conte, Spence transferinin kulüp transferi olduğunu ama kendisinin de razı olduğunu söylüyor. Yani bu demek oluyor ki Spence hariç diğer oyuncuları (bana kalırsa Forster da hariç) Conte istemiş. O halde bir bildiği var. [Öte yandan birtakım menajerlik faaliyetleri de olabilir. Göz ardı etmemek gerekir.]


    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !football.london
    Conte says club wanted Djed Spence but he greenlit deal as he can be 'important'
    https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/transfer-news/djed-spence-antonio-conte-tottenham-24534400



    - İlk Perisic transferi oldu. Perisic bonservis verilmeden alındı. Bu açıdan bakıldığında gayet yerinde bir transfer. Peki Perisic'in takıma ne gibi bir katkısı olacağını sorarsan, şu cevabı verebilirim: Dediğin gibi rotasyon oyuncusu olması dışında Sessegnon'u eğitecek birisi. En başta ondan istenen bu. (Alasdair Gold'un bugünkü haberi Sessegnon ile röportajını içeriyor. Sess verdiği demeçte, Perisic'in ona şimdiden birkaç şey öğrettiğini belirtiyor.) Ondan sonra takımdaki hem tecrübeli hem yetenekli oyuncu sayısını arttırmak. Zira bizim en büyük sıkıntılarımızdan birisi, geçtiğimiz yıllarda, tecrübeli oyuncu eksikliğiydi. Bu transfer bana kalırsa göz boyayan değil, gereken bir transferdi.


    - Fraser Forster hakkında bir şey demek istemiyorum. Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !  Yedek kaleci konumunda işe yarar. Geçen sene cüssesi sayesinde ciddi kurtarışları var. Ayrıca yerli yetişme statüsünde.


    - Senin aksine Bissouma'nın bize ne katacağı sorusu aklımı kurcalıyor. Bu adam Brighton'da defansif anlamda üst düzey iş yapmış birisi ama gelgelelim bizde zaten top kesme ve top çalma istatistiklerinde geçen sezon ilk üçte olan Hojbjerg ve Skipp var. Defansif bir transferse bu, oldukça anlamsız bir hamle; ofansif bir hamleyse, Conte'nin onu nasıl hazırlayacağı önemli. Ben bu transferi daha çok 3-5-2 dizilişini kolaylaştırma transferi olarak görüyorum. 1-0 ya da 2-0 öne geçilen maçlarda 3-4-3'ten 3-5-2'ye dönüp ortayı Hojbjerg, Skipp ve Bissouma yaparsan duvar olur orası, rakibi uzun topa mahkum edersin.


    - Richarlison...Hani ne bileyim, bir yanım bu terbiyesiz herifi neden aldılar diyor, diğer yanım da takıma bunun gibi birisi lazım yahu diyor. (Perisic'in pozisyonel tecrübesi gibi Richarlison'un da umursamazlık ve şerefsizlik tecrübesi var ki böylesi karakterler büyük maçlarda oldukça işe yarar.) Hazırlık maçlarında Richarlison'u Kane'in yedeği olarak gördük ama lig başlayınca durum böyle mi ilerler bilemem. Kane, Son ve Kulu'yu kesemez diyorsun bırak kesmesin; tek bir şey söyleyeceğim, kaldı ki bu kadar çok transfer yapmamızın en temel sebeplerinden birisi de bu, seneye 5 oyuncu değiştirme hakkı var. Conte ısrarla bunu vurguladı. Richarlison belki kesemez, ama bazı maçlarda ilk 11 başlar sonradan çıkar, bazı maçlarda sonradan girer, pislik oyununu oynar ve diretir ve en büyük eksiklerimizden birisi olan çirkefliği takıma katar. Bu transferin bendeki en büyük eksisi maliyeti. (Şöyle bir durum var, Richarlison CL oynamak için Totnım'a geldiğini bizzat söylüyor. E tamam da senin dediğine geliyor olay, CL etkisiyle en fazla Richarlison mu alınabiliyor? İşte herhalde bu karakterde ve tecrübede -PL proven- olduğu için tercih edildi. Zira bir örnek verirsek, Darwin Nunez'i iki hazırlık maçında da gördük, adam sanki futbola yeni başlamış gibi oynuyor; bunun sebebi PL futbolundaki takımlarda yetişmemesi bana kalırsa.)


    - Lenglet'yi cidden tanımıyorum. Oyun stiline ve katkısına transfer (bu arada satın alınmadı, kiralandı) sonrasında baktım, dediğin gibi Totnım için yetersiz olabilir ama ondan beklenen pozisyon oyununu da bilmek gerekir bu noktada. Cuti'nin yedeği Sanchez; Dier'ın yedeği Rodon; Lenglet de Davies'in yedeği olarak geldi. İstatistiklerinden anladığım kadarıyla Davies bile bu adamdan daha iyi bir defans ama Lenglet ciddi derecede mükemmel bir pasör. Mesela Bastoni bu değil, Bastoni daha çok Cuti tarzı bir defans. Öte yandan kaç yıldır Skriniar yazılıyor; bu sene Bremer ismi geçti. Garip bir durum vesselam. O yüzden dediğini anlıyorum ve beklenti neydi de nasıl Lenglet'ye kalındı gerçekten bilemiyorum. Öte yandan geride kapanan çoğu PL takımına karşı çatır çatır iş yapar.



    - Gelelim Djed Spence'e. Onu es geçmişsin. Canımın içi Spence, ah Spence, tam bir Totnım transferi. Zaten transferi yürüten ve tamamlayan Paratici değil Levy. Bu noktada şüphe uyandırsa da çocuğun kabiliyetlerini gördüğümüz için şüphelerim diniyor. Hadi Spence için taraftarlık yapayım şöyle cevap vereyim. Bu oğlanın ne kadar yetenekli ve becerikli olduğunu ben anlatmayayım, sizin yere göğe sığdırılamayan Martinelli anlatsın Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! :

    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !the sun
    Arsenal ace Martinelli names Forest's Spence toughest ever rival after Cup duel
    https://www.thesun.co.uk/sport/football/17748170/martinelli-spence-arsenal-forest-fa-cup-toughest-opponent/


    - Bütün bunların yanında geçen sene satın alınan ama bir seneliğine kirada kalan (FC Metz) Pape Matar Sarr var. Orta saha oyuncusu. Uzun, ince, atletik ama cüsseli değil. Hazırlık maçlarında ahım şahım işler yaptığını görmedim ama kendini biraz geliştirebilirse iyi yedek olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 20 Temmuz 2022; 8:33:20 >




  • dorukhansn kullanıcısına yanıt

    Büyük ama amaca yönelik de transfer olabilirdi. Tabi ki hoca daha iyi bilir ama ben kağıt üzerinde değerlendiriyorum. Spence'i biliyorum zaten oyuncuyu piyasaya sunan Fa Cup performansı oldu. Sistemde çok kritik olan kanat beklere Perisic, Spence hamleleri bence yeterli değil. Oraya daha iyi isimler alınabilirdi. Mesela Tottenham yaptığı transferlerin hepsini CL olmadan da yapabilirdi. CL faktörü ile şu geldi diyebileceğimiz bir isim yok. Oyuncu profilinden bahsediyorum burada. Alınan oyuncular yararlı olur olmaz. Zaman gösterecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 22 Temmuz 2022; 15:2:40 >
  • D. kullanıcısına yanıt

    Spence çok izlemedim ama youtubedan bize karşı 2018de oynadığı maçın kesitini izledim geçen sene de size karşı çok iyi oynamış kumaşı çok iyi ilk 11e oturup kendisini yukarı taşıyacak bir adam, perisicde her ne kadar yaşı itibariyle soru işareti gibi gözüksede 11i gayet yukarı çekecek bir adam son 2 senedir interde çok iyi oynuyor ki o bölgede sessegnonda kendini yeterli geliştirebilirse çok potansiyelli bir isim, lenglet biraz geçiş dönemi transferi gibi oldu orada haklısın ama lenglete burun kıvırıp ake demeni anlayamadım, gvardiol ve bastoni için seneye zorlanacak sanırım şartlar. richarlison yerine raphinha istiyordum ama conte sistemine (3 mevkiyi yedeklemesi vs) daha uygun gibi. daha isimli potansiyelli oyunculara gidilebileceğini katılıyorum ama daha çok tecrübeli ne alacağın 3 aşağı 5 yukarı belli olan oyunculara gittik spence hariç (lenglet kiralık olduğu için saymıyorum). ben çok ucup kaçtığımızı düşünmemekle beraber transferlerden memnunum 1-2 transfer daha olabilir deniyor gideceklere bağlı olarak bakalım. en azından ana rotasyonu erken belirledik.





  • yusei kullanıcısına yanıt

    Benim kafamda şu vardı. CL yapan takımın transferi buna göre şekillenecek. Tottenham'ın aldığı topçuların içinde CL faktörü ile şu geldi diyemiyorum. Alınan oyuncular kötü değil, katkı da verecektir ama profil olarak daha yukarıda isimler bekliyordum. Sola Cucurella mesela ki yazın başında yazılıyordu. Cucurella'nın 50m olduğunu Perisic'in free geldiğinin farkındayım ama CL faktörünün bu tip noktalarda devreye girmesini bekliyordum ben. Lenglet'i Sevilla döneminden, Ake'yi de Bournemouth döneminden beri izlerim. Bence Ake en az 2 gömlek daha yukarıda topçu. Senin görüşün farklı olabilir saygı duyarım. Aynı şeyi üçtür yazıyorum. Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !  Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

  • Demek istediğini anlıyorum, bu konuda şüphen olmasın. Lakin oldukça subjektif yorumlarda bulunduğun için "CL faktörü" üzerinde durmak istemiyorum, zira durursam ben de subjektif olmak zorundayım.


    Mesela şöyle diyebilirim ki bana kalırsa saydığın isimler yani Ake, Cucurella, Kimpembe "CL faktörü" ile alınacak kalitede oyuncular değiller. Bunu dediğim anda senin söyleyeceğin karşı ifade ister istemez benim futbol bilgim ve görüşümle alakalı olacak ve fikir alışverişi olarak gördüğüm muhabbet, bir tartışmaya dönüşecek. Bu yüzden "CL faktörü" üzerinde durmak istemiyorum. Öte yandan Lenglet, Djed, Richarlison gibi isimlerin de CL için geldiklerini varsayabilirim. Nihayetinde arkaplanda yapılan konuşmaları bilmiyoruz ve mevzubahis oyuncuların henüz CL performanslarını görmedik. Belki CL'de ekstra performans gösterecekler ve bu durum da bize CL için geldiklerini kanıtlayacak; an itibariyle bu konu hakkında konuşmak bana kalırsa anlamsız.


    Transfer politikasında asıl üzerinde durulması gereken unsurun oyuncu değil Conte olduğunu önceki mesajımda belirtmiştim. Yeni transferleri zaten önceki mesajımda anladığım kadarıyla açıklamaya çalıştım bu sebeple yeni transferlerden değil halihazırda kadroda olan birkaç örnek isim üzerinden "Conte unsuru"nu açıklamak isterim. Ben "Daddy" Davies, bundan üç sene evvel vasat-vasat altı bir sol bekti ve rotasyon oyuncusuydu; kimsenin umrunda da değildi. Conte ile beraber üçlü defansın solunda muhteşem performans göstermeye başladı. Eric Dier için Conte, üçlü defansın ortasında dünyadaki en iyilerden birisi -olabilir- diyor; ben demiyorum bizzat Conte diyor. Hakeza Doherty, Wolves standartlarına göre iyi performans gösterse de bizim için vasat-vasat altı bir oyuncuydu. Geldikten sonra da taktiksel adaptasyon sorunu yaşadı ve kötü performans sergiledi. Conte geldiğinden itibaren sağ kanat bekinin vazgeçilmezi oldu. Bu oyuncuların hiçbirisi için, tek başlarına ele alındıklarında, muazzam oyuncular diyemeyiz ama belirli bir taktiksel çerçeve içerisinde, Conte yönetiminde, yerleri doldurulması güç oyuncular oldukları aşikar.


    Gelelim neden yukarıda "CL faktörü"ne pek fazla değinmeden transferleri açıkladığıma. O mesajdan önceki mesajımda, bizim için transfer sezonu kapandığında, transferleri detaylıca değerlendireceğimi belirtmiştim. Senin attığın mesaj aslında yazmak için beklediğim konunun üzerine geldi. Bu yüzden transfer dökümünü yazarken, Richarlison'dan bahsettiğim kısımda sana katıldığımı ama önceden belirttiğim sebepten ötürü meseleyi fazla da uzatmadığımı görmüşsündür.





  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !Fabrizio Romanotwitter
    “Full agreement completed, Joe Rodon will join Rennes. Deal in place with Tottenham on loan with option to buy clause worth €20m, as revealed yesterday - just waiting to sign paperworks. 🚨🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 #THFC All parties working on final details. Rodon follows Theate as new Rennes player.”
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1552972956594307072?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1552972956594307072%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fwb1v2l%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dfalse

    Peki Dier'ın yedeği kim olacak? Bu durumda Tanganga gönderilmeyecek mi?





  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !Tottenham Hotspuryoutube
    Get ready for the start of the 2022/23 Premier League season! COME ON YOU SPURS! SPURSPLAY is live! Check it out now ► https://bit.ly/3a9klBi SUBSCRIBE to ensure you don’t miss a video from the Spurs YouTube channel. Hit the bell to get notifications on our latest uploads! ► Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCEg25rdRZXg32iwai6N6l0w?sub_confirmation=1 FOLLOW US! Instagram: https://www.instagram.com/spursofficial/ Twitch: https://www.twitch.tv/tottenhamhotspur/ TikTok: https://www.tiktok.com/@spursofficial Twitter: https://twitter.com/SpursOfficial Facebook: https://www.facebook.com/TottenhamHotspur/ Download the Spurs App: https://www.tottenhamhotspur.com/spurs-official-app/
    https://www.youtube.com/watch?v=H1XKN4hy2N8
  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !Fabrizio Romanotwitter
    “Destiny Udogie to Tottenham, here we go. Full agreement reached with Udinese for more than €20m - after personal terms in place. Talented Italian fullback will be Spurs player in 2023, wanted by Paratici. 🚨⚪️ #THFC Udogie will stay at Udinese for one more year on loan.”
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1556751117832306689?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1556751117832306689%7Ctwgr%5E58b6f1ba4649b584489ac790bd337c3eea60b5b6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fwjkgku%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dtrue

    Bu transfer özellikle Conte'nin istediği bir transferdi. Conte'nin son konuşmalarını da göz önünde tutarsak, sanki seneye de kalmayı planlıyor gibi.Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE ! 





  • Conte hocam yine neler icad edecek bakalım.Nefret ettiğim Tottenham’ı bile bana sevdirdi hocaların hocası.Faal en iyi teknik direktör Conte hocama burdan selam olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !Fabrizio Romanotwitter
    “Gio Lo Celso to Villarreal, done deal and here we go! Full agreement with Tottenham, Lo Celso will join on loan and NO buy option included 🚨🟡 #Villarreal Been told Spurs can interrupt loan in January in case they’ve a bid for permanent move. Of course, always up to the player.”
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1558108178096717824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1558108178096717824%7Ctwgr%5Eaf9ad0695d5484729266964a35ddbbd1afe8353a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fwmnmeu%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dtrue

    Lo Celso'yu da kiraya gönderdik. Sırada Ndomballer var.





  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Tottenham Hotspur FC Taraftarları | CONTE !
  • Ndombele iyi oyuncuydu beğeniyordum. Ama Performansı gittikçe düştü. Yazık oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sessiz paranın köpekleri.

  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.