Şimdi Ara

TOTAL YAKIT KAMPANYASINDA YAKITTA HİLE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 5 yıldır aynı Total istasyonundan (Adana-Özal Bulvarı) yakıt alıyorum. Demirören'e geçmeden önce piyasadan 10 kr indirimli veriyorlardı. Demirören'den sonra 5 kr oldu indirim tutarı.

Kampanyadan 3 kez yararlandım. Hepsinde de excellium dizel aldım. Bir fark göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Bostancı ve Ümraniye Total'den dizel yakıt alarak kampanyaya katılmıştım. Çalışmada sorun yok ama daha çabuk bittiğini düşünüyorum.
    Benim tavsiyemle yine dizel kullanan bir arkadaşım da aynı görüşte.

Total'den bir daha almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viyesi

Ben de Bostancı ve Ümraniye Total'den dizel yakıt alarak kampanyaya katılmıştım. Çalışmada sorun yok ama daha çabuk bittiğini düşünüyorum.

reklam diye yaptıkları iş tersine dönmüş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: viyesi

Ben de Bostancı ve Ümraniye Total'den dizel yakıt alarak kampanyaya katılmıştım. Çalışmada sorun yok ama daha çabuk bittiğini düşünüyorum.

Hocam aynen cok haklisiniz guveniniz kirildi ama kampanyaya katilmamis istasyonlarda sikinti yok, keske boyle bir ise kalkismayip musteri azaltmasalar. Bende bp deneyecegim bakalim. Goruslerimi bildirecegim.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Hocam ismi değişse kim gider yakıt alır o zaman.

• Ben 6 kez faydalandım bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Adam yüzde 33 indirim ile yakıt veriyor hala bıdı bıdı. Deveye diken insana s.ken boşuna dememişler, beter olun mallar.

motoru kucağına alırsın inşallah da yüzde 333 masraf çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Açıkçası yakıtı çok test etmedim. Tüpçüden önce de totalden alıyordum. Fark göremedim gibi. Çok ince hesap yapmadım. Belki de fark vardır bilmiyorum. Enjektörler sağlam kalsın da az biraz fazla yaksın çok önemli değil. Zaten kampanya bitince shell e dönerim. Onda da nitro çabuk bitiyor diyorlar. Normal fuelsave alsak ne olur ki? Ben öyle performans arayan biri değilim. Uzun götürsün yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bostancı total, total'e ait şahıs değil. Hile olacağını sanmıyorum

• yaklaşık 2015'ten beri düzenli olarak Ankara FSM Bulvarı üzerindeki Total (Doco)'dan alırım. Kampanyada da ordan almaya devam ettim, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.

Total'de ne yazık ki istasyon seçmeniz lazım. Ankara'da tavsiye edebileceğim bi yukarıdaki yer var bir de Balgat'taki. Tandoğan'dakini de önerirdim ama bakıma girdi orası, şu an hizmet verip vermediğini bilmiyorum.
  • Lülelburgaz doco böyle bir sorun yaşamadım
  • Mesajları okuyunca Total tüpçüye satıldıktan sonra kapısından adım atmamakla ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anlamış bulunuyorum...
    Yabancı şirketlere devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Açıkçası yakıtı çok test etmedim. Tüpçüden önce de totalden alıyordum. Fark göremedim gibi. Çok ince hesap yapmadım. Belki de fark vardır bilmiyorum. Enjektörler sağlam kalsın da az biraz fazla yaksın çok önemli değil. Zaten kampanya bitince shell e dönerim. Onda da nitro çabuk bitiyor diyorlar. Normal fuelsave alsak ne olur ki? Ben öyle performans arayan biri değilim. Uzun götürsün yeter.

Shell'den aldığımda daima fuelsave alıyorum,gayet memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Biraz fazla yaksin sorun degil diyorsunuz ve enjektorlerin temizligine onem veriyorsunuz sahsi kanaatim shell kullanicisiysaniz nitro kullanin, sonucta katki maddelerinin temel amaclarindan birisi enjektorlerdeki tortuyu ve kurumu yok etmek. Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 27 Mart 2017; 18:52:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schumici

yaklaşık 2015'ten beri düzenli olarak Ankara FSM Bulvarı üzerindeki Total (Doco)'dan alırım. Kampanyada da ordan almaya devam ettim, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.

Total'de ne yazık ki istasyon seçmeniz lazım. Ankara'da tavsiye edebileceğim bi yukarıdaki yer var bir de Balgat'taki. Tandoğan'dakini de önerirdim ama bakıma girdi orası, şu an hizmet verip vermediğini bilmiyorum.

Tandogandaki dögol caddesindeki total kapandi opet oldu.

Ben kampanya dahilinde bir kere konyadan kere de ankara balgattan aldim yakitta bir fark görmedim. Ay bitmeden son hakkımı da kullancam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.