Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rise And Fall Civilizations at War oyununda kendime bir kuytu bulup surlar ile etrafını çevirir kendi halime köy kurardım :D bu oyundada öyle yapma şansımız varmı yoksa sadece savaş üzerinemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

Rise And Fall Civilizations at War oyununda kendime bir kuytu bulup surlar ile etrafını çevirir kendi halime köy kurardım :D bu oyundada öyle yapma şansımız varmı yoksa sadece savaş üzerinemi?

Kendi halinde kalma gibi bir sansin yok. Komsun direk savas aciyor zaten sana buyuk ihtimalle. Muttefik bile bulamiyosun zayif anini gordukleri anda saldiriyorlar. Daha cok strateji(bina gelisimleri, teknoloji, diplomasi)-ekonomi-ordu uzerinde durman gerekiyor. Ve yeni yerler fethetmen gerekiyor gelismek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 31 Mart 2012; 4:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

Rise And Fall Civilizations at War oyununda kendime bir kuytu bulup surlar ile etrafını çevirir kendi halime köy kurardım :D bu oyundada öyle yapma şansımız varmı yoksa sadece savaş üzerinemi?

Kendi halinde kalma gibi bir sansin yok. Komsun direk savas aciyor zaten sana buyuk ihtimalle. Muttefik bile bulamiyosun zayif anini gordukleri anda saldiriyorlar. Daha cok strateji(bina gelisimleri, teknoloji, diplomasi)-ekonomi-ordu uzerinde durman gerekiyor. Ve yeni yerler fethetmen gerekiyor gelismek icin.

Teşekkürler, indirmeye başladım.
  • Samuray'ın düşüşü nasıl beğendiniz mi:? Eğer güzelse ygs sonrası alıp 3-4 gün oynamayı düşünüyorum da:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Samuray'ın düşüşü nasıl beğendiniz mi:? Eğer güzelse ygs sonrası alıp 3-4 gün oynamayı düşünüyorum da:?

ygs öncesi indirmeye başladım sınavdan gelir gelmez kurup oynamayı düşünüyorum bende video ve yorumlar güzele benziyor.
  • Bugün gidip shogun 2 orjinal olarak aldım.Ancak şöyle bir sorunum var.Bu zamana kadar korsan olarak oynadım.Save gamelerimi orjinal olarak yükledikten sonra gerekli dosyanın içine atsam sorun çıkartır mı yoksa sıfırdan mı başlamam gerekli?

edit: birde arkadaşlar 25gb patchmi olur yahu bu güncelleme ayağına oyunu baştan mı kuruyor ne yapıyor anlamadım.Yok mu bunun çözümü güncelleme yapmak yerine oyunu yüklüyor.Oyun zaten yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 1 Nisan 2012; 19:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Bugün gidip shogun 2 orjinal olarak aldım.Ancak şöyle bir sorunum var.Bu zamana kadar korsan olarak oynadım.Save gamelerimi orjinal olarak yükledikten sonra gerekli dosyanın içine atsam sorun çıkartır mı yoksa sıfırdan mı başlamam gerekli?

edit: birde arkadaşlar 25gb patchmi olur yahu bu güncelleme ayağına oyunu baştan mı kuruyor ne yapıyor anlamadım.Yok mu bunun çözümü güncelleme yapmak yerine oyunu yüklüyor.Oyun zaten yüklü

Gormez. Bir ton yama geldi zaten oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Bugün gidip shogun 2 orjinal olarak aldım.Ancak şöyle bir sorunum var.Bu zamana kadar korsan olarak oynadım.Save gamelerimi orjinal olarak yükledikten sonra gerekli dosyanın içine atsam sorun çıkartır mı yoksa sıfırdan mı başlamam gerekli?

Güncelleme yaparken steam'i kapattıysan, tekrar açtığında oyunun güncel boyutu kadar(25GB) güncelleme yapıyormuş gibi görür. Ancak Önceden indirilmiş olan kısmı kontrol eder ve indirilmemiş olan kısmı indirmeye devam eder.
    İndirmeler kısmında oyunu güncellerken indirme hızıyla indirdiği dosya boyutuna dikkat et. Örneğin 450kb/sn yazar indirme hızı olarak fakat 2-3MB ilerleme kaydeder.
    Eğer dediğim gibi bir durum varsa telaş edecek bir durum yok. Bırak yapsın güncellemeyi 25GB güncelleme göstersede en fazla 8-9gb(FoTS dahil) güncelleme yapar.

Eğer dediğim gibi değilse;
    Öncellikle steam/steamapps/common klasöründen oyun klasörünün boyutunu kontrol et. Eğer 25GB ise aşağıdakileri yap.
    AppUpdateStats.blob, ClientRegistry.blob ve steamapps içindeki, total war shogun 2 - fall of the samurai dlc.ncf, total war shogun 2 data.ncf, total war shogun 2 english.ncf, total war shogun 2 exe.ncf, total war shogun 2 redist.ncf dosyalarını başka bir yere yedekle ve sil.
    Steam'i tekrar çalıştır. Total War Shogun 2 yüklü değilmiş gibi görünecektir fakat "oyunu yükle" dediğinde üstte anlattığım durumdaki gibi oyunu indiriyormuş gibi görünecektir fakat esasen indirilmiş dosyaları kontrol edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 2 Nisan 2012; 0:07:20 >

• beyler fall of the samurai'da sürekli windows çalışmayı durduruyor ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

beyler fall of the samurai'da sürekli windows çalışmayı durduruyor ne yapmam lazım

Ya orjinal olacaksınız yada bekleyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_a_z_o_r

quote:

beyler fall of the samurai'da sürekli windows çalışmayı durduruyor ne yapmam lazım

Evet hocam 32- bit için çözüm var ama benim 64 bit bekleyeceğiz mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunum orijinal değil ve windows çalışmayı durdurdu sorunu var.bunun çözümünü aradım ama bulamadım.çözümü biliyor musunuz ?(64 bit win 7)

eğer çözümü yoksa orijinal alacağım.çok zevkli namıssız oyun

sizce shogun 2 ye şuanda 36 tl verilir mi? fall of the samurai a baktım ama sevmedim ateşli silahlar bana göre değil

multiplayerında yeterli oyuncu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

arkadaşlar oyunum orijinal değil ve windows çalışmayı durdurdu sorunu var.bunun çözümünü aradım ama bulamadım.çözümü biliyor musunuz ?(64 bit win 7)

sizce shogun 2 ye şuanda 36 tl verilir mi? fall of the samurai a baktım ama sevmedim ateşli silahlar bana göre değil

Herkesde aynı sorun var galiba bende de var oynamak için sabırsızlanıyorum 5. turnde atıyo oyundan sinir oldum ya
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyunum orijinal değil ve windows çalışmayı durdurdu sorunu var.bunun çözümünü aradım ama bulamadım.çözümü biliyor musunuz ?(64 bit win 7)

Herkesde aynı sorun var galiba bende de var oynamak için sabırsızlanıyorum 5. turnde atıyo oyundan sinir oldum ya

bende de aynı sorun var, bir çözüm bulabilmiş değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

quote:

bende de aynı sorun var, bir çözüm bulabilmiş değilim.

2 gündür araştırıyorum yok.

• quote:

Beyler şurda birşeyler yazıyor ama anlamadım ingilizcesi olan biri yardım edebilir mi
  • quote:

quote:

quote:

benim 32 bit kardeş, nedir bunun oluru yardımcı olabilirmisin bi zahmet; keza ben de çok araştırdım ama gördüğüm 32-64 ayrımı olmadan istisnasız herkes yaşıo aynı sıkıntıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

quote:

quote:

benim 32 bit kardeş, nedir bunun oluru yardımcı olabilirmisin bi zahmet; keza ben de çok araştırdım ama gördüğüm 32-64 ayrımı olmadan istisnasız herkes yaşıo aynı sıkıntıyı.

http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=82867.0 buyurun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

quote:

quote:

http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=82867.0 buyurun hocam

teşekkür ederim ama işletim sistemimi yazmayı unutmuşum, o da XP benim malesef
    neyse artık bu kadar bekledik biraz daha bekleyelim, tekrar teşekkür dostum

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.