Şimdi Ara

Total War : Rome 2 lütfen yardımınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bugün indirdim , kurdum.Fakat oyuna girdiğimde şu problemle karşılaştım;

Arazi sürekli bi siyah oluyor bi normal oluyor bu çok seri bir şekilde oluyor sürekli yanıp sönüyor arazi bu problemin çözümünü ne Türk ne yabancı forumlarda bulamadım.Lütfen bilen birisi yardım edebilir mi çok büyük bir hevesle indirmiştim.Daha önce eski pc'mde de indirmiştim onla sorunsuz bir şekilde oynadım kısa bir süre.

• Grafik ayarlari ile ilgilidir. Dx guncelle, ekran karti guncelle. Ayarlari düşür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini denedim hocam.Grafikleride düşürdüm hepsinde aynı hatayı aldım gt750m sli ekran kartım var.BF4 Crysis 3 Farcry 3 ü yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.

Fakat birşey ilgimi çekti nvidia geforce exprience açınca ordan oyunlardan rome 2 'nin üzerinde uyarı var '' Sisteminiz bu oyun için optimum ayarların minimum değerlerini karşılamıyor. '' o ilgimi çekti başka hiçbir oyunda bu problem yok oyun işlemciyi veya ekran kartını görmüyor mu acaba. Bu sorununda sadece bende olması çok ilginç.
  • Oyunu açarken harici ekran kartını görmüyor olabilir. Nvidia denetim den ekran kartını seçip deneyebilirsin.
  • Oyunu indirdim demişsin de oyunun üzerine bir ton yama geldi ve oyunun ilk haliyle şimdiki hali arasında aşırı performans farkı var.

Eğer oyunun güncel değilse bundan da kaynaklanıyor olabilir sorun.

Önce bunu göz önünde bulundur.

Sorununa gelince hatırladığım kadarıyla sürücü kaynaklıydı.

En son nvidia sürücüsünü bulup yükle.

Şu anki en güncel sürücü 340.43, onu yükle.

Bunun yanısıra nvidia denetim masasından oyun için dahili ekran kartını değil gt750m'i seç.
  • CreedDain C kullanıcısına yanıt
    buna benzer bi sıkıntı bende de vardı ama bilgisayarımı değiştirdiğimden sıkıntıyı çözmeden es geçmiştim.

Ama işin garip tarafı oyunu ilk aldığımda daha yamalar falan çıkmamışken oyun orta ayarlarda rahat ve takılmadan çalışıyordu, sonraları bir gün anlık donmalar ve oyundan atmalar başladı. Oyun orjinal olmasına rağmen... anlık donmalar da 3-4 saniyeden 10 saniyeye kadar donma oluyordu.

Sizdeki sorun da benimki ile aynı kaynaklı ama çözümü bir muamma. Ama en azından şu linkteki sayfadaki ayarları bi deneyin, belki işe yarar:

http://forum.donanimhaber.com/m_85373140/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.