Şimdi Ara

Tosun ile Yabancı Damat - TURKCELL :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ha şöyle azıcık eğlenceli reklamlar çeksinler yahu,
    bıktık artık Turkcell in çocuk tekerlemesi reklamlarından
  • hahaah rekabet garip bişi gerçekten. turkcell bizden, vodafone yabancı mı oluyor bu durumda? ben bütün şu son zamanlarda izlediğim cep reklamlarından sonra, özellikle de şafak sezerin hakkı devrim ve tugaylı muhteşem reklamlarından sonra derim ki vodafone bizden, turkcell yalancı damat :)) neden mi? çünkü adamların en büyük ortakları sonera. finlandiyalı bir şirket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiranus_by -- 21 Kasım 2009; 20:49:23 >
  • Şahan ve ekibinden güzel göndermeler duyacağıma inanıyorum.Dikkat Şahan Çıkabilir'de baya vardı.En önemlisi ise Fatih Solmaz-Fatih Sonkaz göndermesiydi.
  • valla vodafone'un reklamlarından sonra vız gelir tırıs gider.
  • Recep ivedik'in devam etmesini isterdim.Ayrıca vodafon'nun şafak sezerle çektirdiği o kütüphaneydi galiba ve stad reklamı gerçekten iğrenç buldum ve gülecek hiç bir yanını göremedim.Tcell'in çekim gücü reklamları daha güzeldi bence.
  • el insaf... o reklamlara da kötü diyorsanız reklam dünyası bitmiştir artık. son zamanlarda izlediğim en komik reklam serisi şafak sezerin hakkı devrim ve tugay'ı taklit etmesidir bence. umarım devamı da gelir. neyse bu başka bir başlığın konusu. ben sadece turkcell'in yabancı-yerli meselesini gündeme getirmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. çünkü zaten kendisi yabancı ortaklı bir şirket :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiranus_by -- 24 Kasım 2009; 10:47:19 >
  • İlk reklamı biraz önce izledim..

yolda arabası kalan erkek ve bayana yardım için duruyorlar..

Telefonumuz çekmiyor diyor..

Çekmiyorsa Turkcell kullacaksın diyor

Çekim gücüne güzel yaklaşılmış ancak komik değil reklam şu anlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

Recep ivedik'in devam etmesini isterdim.Ayrıca vodafon'nun şafak sezerle çektirdiği o kütüphaneydi galiba ve stad reklamı gerçekten iğrenç buldum ve gülecek hiç bir yanını göremedim.Tcell'in çekim gücü reklamları daha güzeldi bence.

Reklam güzel reklam ancak kulağında kulaklık olduğu zaman. Bu yüzden sizin iğrenç benzetmenizden ziyade amacına ulaşmayacak reklam türleri diyelim. Zaten Vodafoneda reklamları iyice kısa kesti sanırım o reklamları bir kaç gün sonra yayından kaldırır..Reklamı kimse seyretmiyor bizim evde dikkat ediyorum örneğin..Bir çok kesim benim ailem gibi. Kaç kişi GSM le ilgileniyorki..

Vodafoneun en güzel reklamları o bombalarının olduğu dönemki tarife ile olan reklam. Reklamda bayan oynatmayan şirket kaybeder bence. İli çekmen gerekiyor ancak nedense hiç bir gsm direk bayan oynatmıyor..

Turkcellinde en güzel reklamları özgür kız reklamları idi. En çok hatırlanan ve bilinen reklamları

Artık Şahan Selim ve Cem Yılmaz denklemlerinden çıksalar 3 gsm içinde çok iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Turkcellinde en güzel reklamları özgür kız reklamları idi. En çok hatırlanan ve bilinen reklamları

Artık Şahan Selim ve Cem Yılmaz denklemlerinden çıksalar 3 gsm içinde çok iyi olacak

Özgür kızla vakti zamanında karikatür dergileri iyi dalga geçmişti
    Cemi bilmem ama şahan ve şafak oynamasa daha iyi olurmuş.
  • şahanın olduğu reklamlar hariç kusura bakmasın kimse ama turkcell reklamlarını izleyince hatta sesini duyunca bile ölesim geliyor.hele bi kaç tanesi yok mu insana işkence yapıyor ya.sırf bu yuzden turkcell'e hıc ısınamadım.ama şahanı tercıh etmelerı guzel bır yaklasım olmus derım..
  • bugün yeni reklam gördüm..

TİM ler reklamda..

Şarj ediyor konusu o :)

Turkcell Konu bulamyınca saçmalamış açıkcası..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.