Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.710
Cevap
224
Favori
1.610.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş vodafone lulara homend da %25 indşrim var.

Ben 292 ₺ ye 1314 modelini aldım.

Etrafında vodafone kullanna biri varsa vodafone yanımda uygulamasından kampanya kodunu al ve faydalan.

Kod tek kullanımlık dediği için bana verileni yazmam sanırım faydalı olmaz.

Ama olurda faydalanmak istersen byüu kampanyadan ve vodafone li birini bulmazsan buradanda yardımcı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dokumix Demir döküm plakası için " sealing kaplama " yapıyoruz sizin birşey yapmaniza gerek yok diye mail yazdılar o nedenle kirinden arındırıp direkt kullanabilirsiniz bence.

yok imza
  • re_death kullanıcısına yanıt
    eğer onun yerine aynı fiyata k-2369-tg verirlerse alın yoksa almayın, 2397 basit bir makine ...
    bence fayrinoks dökümix ve homend 1314 modellerini inceleyin, homend kendi sitesinde arasıra 229'a kampanya yapıyor, takip edin ...

fayrinoks elk12

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
    yok imza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam ve teşekkür ...
    önereceklerim f/p olarak en iyiler;
    FAYRİNOKS DÖKÜMİX DT-30 (döküm)
    SİMTON 8 DİLİM (döküm)
    SİLVER 8 DİLİM (döküm)
    REMTA R-72 (döküm)
    HOMEND 1314 (granit)
    KORKMAZ A-328
    KORKMAZ A-328-05 (granit)
    HOTPOİNT-ARİSTON CG-200
    ARNİCA TOSTİT PRO

bunların dışında bir zamanlar çok önerdiğim, şimdilerde astronomik fiyatlara çıkan iki makine daha var, f/p olarak önermem ama para sorun değilse düşünebilirsiniz ... BREVİLLE 800-GR ve BREVİLLE 250-EX ...

Hocam merhaba tekrar, saydığınız bu modeller ve ek olarak homend in 1304 modeli arasında hangisini önerirsiniz. Burada granit denilenler acaba döküm üstüne granit kaplama midir yoksa full granit mi?

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    kaplamaya çok önem vermeyin, makineleri döküm ve diğerleri olarak ayırmak daha doğru ...
    döküm dışındakilerin birbirinden pek farkı yok ... 1304 iyi makinedir ...

kaplamaya çok önem vermeyin, makineleri döküm ve diğerleri olarak ayırmak daha doğru ...
    döküm dışındakilerin birbirinden pek farkı yok ... 1304 iyi makinedir ...

FAYRİNOKS DÖKÜMİX DT-30 (döküm)

SİMTON 8 DİLİM (döküm)

SİLVER 8 DİLİM (döküm)

REMTA R-72 (döküm)

HOMEND 1304

HOMEND 1314 (granit)

KORKMAZ A-328

KORKMAZ A-328-05 (granit)

HOTPOİNT-ARİSTON CG-200

ARNİCA TOSTİT PRO

Modelleri arasında hangisini önerirsiniz acaba son olarak :)

döküm istemeyenlere diğerlerini öneririm, onlardan birini seçmek göz zevkine kalmış hepsi iyi makine ...

bizzat ben makine alacak olsam simton, silver veya dökümix alırım, önceliğim simton/silver 8 dilim ...
    döküm istemeyenlere diğerlerini öneririm, onlardan birini seçmek göz zevkine kalmış hepsi iyi makine ...

Hocam peki HOMEND 1304 ve KORKMAZ A-328 modelleri de dokumix gibi döküm müdür? Ve malzeme olarak hangisi daha öne çıkıyor sizce?

Ayrıca bir de şunu merak ediyorum. Eğer cevaplayabilirseniz sevinirim. HOMEND 1314 (granit) ve KORKMAZ A-328-05 (granit) modelleri granit olarak nasıl bir malzemeye sahipler. Aynı markaların Döküm modelleri ile kıyaslandığında hangisini tercih etmeli acaba?

Tekrar çok teşekkür ederim cevaplar icin

seramik-granit diye bir malzeme yok, hepsi teflon vb. boya kaplama, sadece plaka deseni-rengi farklı ...
  • Benim Breville geldi, sıradan bir model olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki herhangi bir tost makinesinden daha kaliteli bir yeri yok. Hatta plastik kalitesi berbat. Zaten kutudan da arka ayağının bir parçası kırık olarak çıktı, onu yapıştırmak zorunda kaldım. Şimdilik gördüğüm bunlar ama çok hızlı ve kuvvetli ısınıyor sanırım o da plakalarının çok kalın olmamasından kaynaklı.
    Sonuç olarak fiyatının ederi kadar bir makine, yurt dışından beklemeye değecek bir durumu yok yani tavsiye etmiyorum.

Bu arada Amazon'la ilgili hoş bir şey oldu. Kargom 3 gün içinde Türkiye'ye gelmesine rağmen gümrükte bekletmişlerdi. Sebebi ise Amazon'un faturayı eklemeyi unutması. Neyse sitelerinden e-faturayı kargo şirketine gönderdim ve sorun halloldu. Yalnız bunu bir de Amazon'a bildirmek için kısa bir mail attım. İşte bu mailden tam 5 dakika sonra Almanya'dan arandım. Karşımda Türkçe konuşan bir hanımefendi Amazon adına özür diliyor. Amozon.de Türkiye satışına başladıktan sonra 10-15 kadar Türkü de işe alıp müşteri hizmetlerinde görevlendirmiş sırf bu iş için.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

• üst kapak ağırlığı ve bağlantı kollarının sağlamlığı nasıl ?..
    üst kolu bastırınca makinenin stabilitesi iyi mi ?..

Ups, fedex gibi firmaların gümrük işlemlerinden dolayı artı masraflar çıkardığından dolayı çok fazla kişinin muzdarip olduğunu birçok forumda okuduğumdan dolayı acaba size ekstra bir ücret çıkardılar mı onu çok merak ediyorum.

- Birde ürün kapıya kadar mı geldi yoksa siz mi gidip aldınız?

- Vergiye girdi mi ürün?

- Sizden ups evrak falan istedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 15 Şubat 2017; 23:8:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 15 Şubat 2017; 23:7:6 >

üst kapak ağırlığı ve bağlantı kollarının sağlamlığı nasıl ?..
    üst kolu bastırınca makinenin stabilitesi iyi mi ?..

O konuda bir sıkıntı yok hocam, dengeli ve zaten üst kapağın tasarımından kaynaklı bastırınca arkası kalkmayacaktır ama açıkçası eski makinemin kalitesine yaklaşamıyor. Amozondaki müşteri yorumlarına şüpheyle bakmaya başladım, sanırım bizim kadar ince eleyip sık dokumuyorlar :)
    Gümrük vergisini satın alım esnasında Amazon sizden kesiyor. Yüzde kaç kestiği ve ne kadar olduğunu açık seçik görebiliyorsunuz. Örneğin bu makine için 10 Euro civarında vergi ödedim, çok da sorun değil. Her şey dahil 285TL çıktı cebimden. Gümrük işlerini onlar hallediyorlar. Bundan sonra sizden ayrıca bir para alınmıyor. UPS kapıma kadar getirdi kargoyu.

Açıkçası ben tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.