Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.784
Cevap
225
Favori
1.636.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş
    Merhaba. Ben bu magazadan aldim. Konyada oldugunu ogrenince gidip elden teslim aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost Makinesi arıyorum. Çıkarılabilir çift taraflı plaka kullanan, yağ toplama haznesi olan, malzeme işçilik kalitesi çok kötü olmayan, 4 ya da 6 dilim farketmez, bütçe 200 civarı öneriniz hangi modeller olurdu?

Homend toastbuster 1315 nasıl sizce? Arnica Pro tostit tefalin yeni modeli toast expert(sanırım yağ toplama haznesi yok gibi) korkmaz 329... Fakir Valery piyasada yok gibi olan da çok pahalı 300 gibi etmez bence

not; tefali de henüz görmedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 17 Aralık 2016; 15:50:51 >

Yorumlarınız doğrultusunda hafta içinde kendi sitesi üzerinden homend 1314 kırmızı renkli modelini aldım. Bir önceki tost makinem 4 yıl boyunca kullandığım king p-625 modeliydi. İki model için kişisel fikirlerim; Homend 1314 modeli genel ürün kalitesi olarak King P-625in biraz altında gibi hissettirdi. King p-625, Homend'e kıyasla daha geniş bir pişirme alanına sahip ve daha ağır ve oturaklı bir model. Ancak bugün ilk kez kullanma fırsatı bulduğum Homend 1314, tost konusunda oldukça başarılı. King'e göre daha hızlı ısınıyor ve daha lezzetli kıtır tost yapabiliyor. Ben üründen memnun kaldığımı söyleyebilirim, iyi bir tercih oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivermetal -- 17 Aralık 2016; 16:16:6 >
    king p-625'e ne oldu ?..

ivermetal@ granit plakalar Homend'de nasıl açıkcası daha önce Arzum AR-2001 aldım granit plakalı Arzum'un en pahalı tost makinesi ancak gerek granit plakanın kalınlığı ve ürünün genel malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi iade ettim liste fiyatı 319.90 %40 indirimle 191.90 'a aldım ama bence o para bile etmez. AR-292 serisi daha iyi ama onunda paslanmaz çelik modelini artık üretmiyor Arzum.

Bu nedenle Homend'in granit versiyonu 1314 mü teflon kaplama çelik kasa 1304 mu tereddütteyim. Arzum için bence ucuz versiyonları daha mantıklı AR273 Arzum Prego Max 108 tl ya da AR279 Arzum Tostino Lux 132 tl.

Arnica Tostit Pro ile Homend 1304 arasında kaldım sanki...
    homend 1304 piyasada yok riske girmeye de gerek yok çünkü internette satılanların çoğu teşhir ürün ...
    geriye en makul modeller olarak homend 1314 ve arnica tostit pro kalıyor ...
    benim tavsiyem öncelikle homend 1314 olur, kendi sitesinde 269 lira ...
    https://www.homend.com.tr/
    Grilliant 1314 Tost Makinesi
    https://www.homend.com.tr/grilliant-1314-tost-makinesi

onun fiyatı fazla derseniz tostit pro mediamarktta kampanyası vardı 189 liraydı, halen varsa onu alabilirsiniz ...

• Aksu ve Era markaları nasıl Aksu'nun tasarımı Arzum'un 292 serisine benziyor Aksu'nun T28-D Tostadoy Deluxe Era SM-22 ve EFBA 700 Laviva nasıldır inceleyen oldu mu...
    efba mağazalarda yok, tasarımı dikkat çekiyor ama kalitesini bilmiyoruz ...

Orijinalden alıntı: kentheros

Teşekkürler...

ivermetal@ granit plakalar Homend'de nasıl açıkcası daha önce Arzum AR-2001 aldım granit plakalı Arzum'un en pahalı tost makinesi ancak gerek granit plakanın kalınlığı ve ürünün genel malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi iade ettim liste fiyatı 319.90 %40 indirimle 191.90 'a aldım ama bence o para bile etmez. AR-292 serisi daha iyi ama onunda paslanmaz çelik modelini artık üretmiyor Arzum.

Bu nedenle Homend'in granit versiyonu 1314 mü teflon kaplama çelik kasa 1304 mu tereddütteyim. Arzum için bence ucuz versiyonları daha mantıklı AR273 Arzum Prego Max 108 tl ya da AR279 Arzum Tostino Lux 132 tl.

Arnica Tostit Pro ile Homend 1304 arasında kaldım sanki...

Teşekkürler @Bayberty, King P-625 ailem kullanmaya devam ediyor çalışması konusunda hiç sıkıntı çıkartmadı, sadece plakalar uzun süre kullanımdan ötürü eski yapışmazlığını kaybettiler, o yüzden artık pişirme kağıdı ile kullanıyorlardı.

kentheros@ Homend'in plaka ve ısıtma bölümünün fikir vermesi açısından fotoğrafını ekledim. Plakalar dahil genel olarak ürün malzeme kalitesi bana orta düzey geldi ama King P625e kıyasla tost konusunda işini daha iyi yaptığını söylebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivermetal -- 17 Aralık 2016; 23:46:5 >

• Dökümix Döküm Tost Makinası 1800w KIRMIZI EV TİPİ
    az önce bu ürünü sipariş verdim.indirim koduyla 130tl ye geldi.İnşallah pişman olmam.demir döküm olması,sağlık açısından en ideali diye aldık.evdeki herşeyi demir döküme geçiriyorum zaten.2 tane tencere 3 tane tava var.birde ızgara

kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

• mustafaceylan kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ... 130 lira çok iyi fiyat, gerçek tost bu tip makinelerde yapılır pişman olmazsınız ...
    korkmaz plakalarında büyükçe yağ tahliye kanalı var ancak dahili yağ toplama haznesi yok ... ön tarafa küçük bir kase-kap koymak gerekiyor ...
    התמודדות עם מותו של לך לרדוף לי כנפיים ...
    ıɯzɐ ʞnɹɐןןɐɹı çöd oןɐu ɟoɹnɯɐ pɥ pǝuıɹ˙˙˙
    pou,ʇ qnʎ ɐddןǝ, ıuʇǝן, ıdɥouǝ˙˙˙
    Hocam fiyat güzel hayırlı olsun,inox modeli olsa bende oradan alacaktım.
    Valla hiç tereddütün olmasın gönül rahatlığıyla kullanablirsin tostları enfes çocuklar bayılıyor hele ızgarası harika hocam

Alınabilecek bütün tost makinesi modelleri şunlar :

Laptoplar neden çıkıyor bir fikrim yok.

• Merhaba arkadaşlar, king k467 tost makinesi kullanıyorum, granit desenli kaplamalı alüminyum ızgaralar, özellikle yıkanıp kuruduktan sonra kaplamasız olan ters tarafı elde sim siyah iz bırakıyor ( umarım anlatabilmişimdir 😀) bütün makinelerde böyle mi acaba?
    Hayirli olsun. Makineyi bir yildir kullaniyorum. Cok kaliteli. Fiyat cok iyi.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.