Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.670
Cevap
224
Favori
1.574.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya bir makina inceledim ve King P625 model tost makinasını aldım.Bu başlıkdan epey faydalandım ve merak edenlerin fikir sahibi olması için izlenimlerimi paylaşmak istedim.Birkaç gündür kullanıyorum.Cihazın tok bir yapısı var,oldukça sağlam duruyor,görüntüsü güzel,üst kısmı yeterli ağırlıkta pek bastırmaya gerek kalmıyor,kilitleme mekanizması işlevini görüyor,cihaz çok hızlı ısınıyor ve geç soğuyor,yağ toplama haznesi başarılı,plakalar kolay çıkıyor ve yapışma olmadığı için çıkartmadan da temizliği çok kolay yapılıyor.Gördüğüm tek dezavantajı kablosunun biraz kısa olması.Bu fiyatlara gönül rahatlığı ile alıp kullanılabilecek bir ürün kısacası çok başarılı buldum ve tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

uzun araştırmalardan sonra bugün korkmaz a329-06 tostkolik seramik kaplı modeli 179tl ye nakit aldım
    aslında fiyatlar artmış 220 tl olmuş. ama ben şanslıydım kutu üstünde hala eski fiyat yazıyor
    korkmazın kataloğunda da fiyatlar artmış. bu model için fiyat 265tl olarak görünüyor

bende aldım bu makineden gayet memnunum.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende tost makinesi almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgi toplarken MediaMarkt ta mutfak eşyaları bölümünde çalışan bir arkadaş, tost makinelerindeki plakalarda kullanılan teflonun en kalitelisini TEFAL in yaptığını söyledi. Tefal plakalarına püskürtme usulü teflon kapladığını diğer markaların yapıştırma usulü kapladığını söyledi. Bundan mütevellit tefal tost makinelerini daha sağlıklı, kolay kolay çizilmeyen ve uzun ömürlü ürettiğini söyledi. Benim için tefalin en önemli özelliği olan, plakalarda kullandığı teflon kaplamanın sağlık açısından risk oluşturmaması. Sizlerle paylaşmak istedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttiii

Merhaba arkadaşlar,

Bende tost makinesi almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgi toplarken MediaMarkt ta mutfak eşyaları bölümünde çalışan bir arkadaş, tost makinelerindeki plakalarda kullanılan teflonun en kalitelisini TEFAL in yaptığını söyledi. Tefal plakalarına püskürtme usulü teflon kapladığını diğer markaların yapıştırma usulü kapladığını söyledi. Bundan mütevellit tefal tost makinelerini daha sağlıklı, kolay kolay çizilmeyen ve uzun ömürlü ürettiğini söyledi. Benim için tefalin en önemli özelliği olan, plakalarda kullandığı teflon kaplamanın sağlık açısından risk oluşturmaması. Sizlerle paylaşmak istedim:)

öncelikle mağaza çalışanlarına fazla inanasım yoktur...

ikincisi, bazı tefal tost makinalarının teflon kaplamasının kısa sürede silindiğinden bahseden şikayetler okumuştum forumlarda...

ama tefal xl800 modelini çok beğenirim, o ayrı...

• Arkadaşlar bende tost makinesi almayı düşünüyorum bu aralar epey araştırma yapıyorum kafamdaki ürünleri buraya yazacağım...

1) Breville bsg 540 ex >> Ürün gayet güzel duruyor, bizzat inceledim de gayet iyiydi şu an ilk tercihim bu ürün sadece plakaların düz olmasına takıldım ayrıca üst plaka cidden baya ağırdı büfe tarzı tost sevenleri epey mutlu edebilir..Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum..

2) Korkmaz A 302 >> Yakından inceleme fırsatım olmadı burada baya bahsedilmiş şu an üretiliyor mu bilmiyorum ama 1500 watt olması konusunda endişelerim var..

3) Korkmaz A 328 >> A328 i değil ama A329-06 yı inceleyebildim benim tercihim döküm olmasından dolayı A328.. İkisinin birbirine çok yakın ürünler olması nedeniyle şunu diyebilirim ki o kadar bastırdım arkası en ufak bir şekilde kalkmadı o denge işini gerçekten çok iyi yapmışlar.. Yalnız bununda plakaları çok oynak deniyor burada..

4) Kenwood hg400 >> İnanılmaz olumlu yorumlar var, çok satılan bir ürün sanırım.. Bunu da yakından inceledim plakaları sabit ve açma kapama düğmesi yok ancak kullanalar çok memnun ve temizliğinin kolay olduğunu söylüyorlar, yine kullanalar bastırmaya gerek olmadığını üst plaka ağır olduğu için kendi ağırlığıyla tostu dümdüz ettiğini söylüyorlar ancak bastırma koluna az biraz bastırınca arkası direk havaya kalkıyor bununda..

Benim incelemelerim bu şekilde, ekstra bilgi verecek yardımcı olabilecek varsa sevinirim.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

www.istanbulbilisim.com.tr
    Korkmaz A310-01 Formula Seramik Tost Makinesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/korkmaz-a310-01-formula-tost-makinesi-fiyati,64921.html

bundan haber var mı arkadaşlar.

ben korkmaz'ın kendi mağazasına sormuştum
    bana çok saçma gelen bir cevap vermişlerdi: ürün satışa çıkmadan bir kaç ay önce kataloglara ve siteye konuyormuş ki göz aşinalığı olsunmuş ...
    ayrıca a310'nun a329-05 ve 06 kadar iyi olamayacağını söylediler. plakaları daha inceymiş ...

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

www.istanbulbilisim.com.tr
    Korkmaz A310-01 Formula Seramik Tost Makinesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/korkmaz-a310-01-formula-tost-makinesi-fiyati,64921.html

bundan haber var mı arkadaşlar.

ben korkmaz'ın kendi mağazasına sormuştum
    bana çok saçma gelen bir cevap vermişlerdi: ürün satışa çıkmadan bir kaç ay önce kataloglara ve siteye konuyormuş ki göz aşinalığı olsunmuş ...
    ayrıca a310'nun a329-05 ve 06 kadar iyi olamayacağını söylediler. plakaları daha inceymiş ...

saçma bir taktik ve basit tüccar mantığı.
    bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: uakarakan

Arkadaşlar bende tost makinesi almayı düşünüyorum bu aralar epey araştırma yapıyorum kafamdaki ürünleri buraya yazacağım...

1) Breville bsg 540 ex >> Ürün gayet güzel duruyor, bizzat inceledim de gayet iyiydi şu an ilk tercihim bu ürün sadece plakaların düz olmasına takıldım ayrıca üst plaka cidden baya ağırdı büfe tarzı tost sevenleri epey mutlu edebilir..Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum..

2) Korkmaz A 302 >> Yakından inceleme fırsatım olmadı burada baya bahsedilmiş şu an üretiliyor mu bilmiyorum ama 1500 watt olması konusunda endişelerim var..

3) Korkmaz A 328 >> A328 i değil ama A329-06 yı inceleyebildim benim tercihim döküm olmasından dolayı A328.. İkisinin birbirine çok yakın ürünler olması nedeniyle şunu diyebilirim ki o kadar bastırdım arkası en ufak bir şekilde kalkmadı o denge işini gerçekten çok iyi yapmışlar.. Yalnız bununda plakaları çok oynak deniyor burada..

4) Kenwood hg400 >> İnanılmaz olumlu yorumlar var, çok satılan bir ürün sanırım.. Bunu da yakından inceledim plakaları sabit ve açma kapama düğmesi yok ancak kullanalar çok memnun ve temizliğinin kolay olduğunu söylüyorlar, yine kullanalar bastırmaya gerek olmadığını üst plaka ağır olduğu için kendi ağırlığıyla tostu dümdüz ettiğini söylüyorlar ancak bastırma koluna az biraz bastırınca arkası direk havaya kalkıyor bununda..

Benim incelemelerim bu şekilde, ekstra bilgi verecek yardımcı olabilecek varsa sevinirim.. :)

korkmaz a328, arzum ar-225, kenwood hg400 veya king p-625...

bu dörtlü iyidir, hepsi de 200 liranın altında, birini tercih edebilirsiniz...

• www.n11.com
    Korkmaz A324 Gusto Granit Tost Ve Izgara Makinesi 2 Renk - n11.com
    http://www.n11.com/korkmaz-a329-05-tostkolik-tost-makinesi-beyaz-P13558413

bkm indirimi ile 163 tl ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Arkadaşlar bende tost makinesi almayı düşünüyorum bu aralar epey araştırma yapıyorum kafamdaki ürünleri buraya yazacağım...

Hocam Breville alacağım ama 540 BSG mi yoksa 800 GR mi ona karar veremiyorum..

Breville 800GR alan,kullanan var mı?

• quote:

quote:

quote:

hiç düşünmeden bunu alın...
    www.cookplus.com
    Breville Bsg 540 Ex Tost Makinesi Cookplus
    http://www.cookplus.com/urun/breville-bsg-540-ex-tost-makinesi

• quote:

quote:

quote:

dostum 2 gün önce cookplusa mesaj attım.Stok durumunu sormak için.Ürünün stoklarında bulunduğunu ve sipariş durumunda aynı gün içerisinde
    kargo yapabileceklerini söylediler.Şu an karar aşamasındayım bakalım.
    Bir de beni düşündüren servis olayı.Hangi ilde yetkili servis var öğrenemedim bir türlü.Herhangibir arıza durumunda sıkıntı yaşatabileceğe benziyor...
    800 gr boyut olarak baya büyük galiba.Yabancı alışveriş sitelerinin birinde yanlış hatırlamıyorsam eninin 50 cm civarında olduğu yazıyordu .Buda baya büyük yani

www.amazon.com
    Amazon.com: Breville 800GRXL Die-Cast Indoor Barbeque and Grill: Contact Grills: Kitchen & Dining
    http://www.amazon.com/Breville-800GRXL-Die-Cast-Indoor-Barbeque/dp/B000A76VCO

Product Details
    Product Dimensions: 22 x 17 x 8 inches
    Shipping Weight: 22 pounds (View shipping rates and policies)
    Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.
    Shipping ****ory: This item must be shipped separately from other items in your order. Additional shipping charges will not apply.
    ASIN: B000A76VCO
    Item model number: 800GRXL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 13 Kasım 2013; 20:36:51 >

• korkmaz 329 geldi,alt ızgara sallanıyor arkadaşlar
    bu durum normalmıdır.
  • quote:

korkmaz 329 geldi,alt ızgara sallanıyor arkadaşlar
    bu durum normalmıdır.

normal...hepsi öyle...
  • Diveman kullanıcısına yanıt
    Breville 800 modelinden dun aldim bende, ayrica narenciye sikacagida aldik 2 tane kuzenimle beraber. Bu cihazi kuzenim bir suredir evinde kullaniyormus ove ove bitiremedi. Istinye parkta koordinatorleri bize yumurta pisirip ikram etti. Gercekten cihaz harika. Diger cihazlari unutun alakasi yok. Bu arada indirim vardi. Bu cihazi 849 tl yerine 499 tl ye, narenciye sikacaginida 999 tl yerine 499 tl ye aldik. Narenciye sikacaginida ozellikle nar icin aldim. Gozumuzun onunde denediler cihaz gercekten harika. Adanada ikamet ettigimiz icin kargo yapmalarini rica ettik. Ucretsiz kargoluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Ben aldim ama daha kullanmadim. Kuzenimde vardi o tavsiye etti. Benim icin en onemli konu temizlik ve kaplamalarin cizilmeme konusuydu. Tost pisirmekten ziyade et ve yumurta pisirmek icin aldim. Bu gidalari tamamen yagsiz olarak pisiriyor. Et pisirdikten sonra biraz elma sirkesi ve pecete ile temizleniyor, yumurtada buna da gerek yok, sadece pecete veya kagit havlu kullaniyorsunuz. Kuzenim bu makineye kadar bir cok makine alip denemisti ama hicbirinden memnun kalmamisti. Bu tip cihazlarda ozellikle tost pisirilirken biraz fazla guc uyguladiginizda plastik aksamlar kirilabiliyor. Bu cihazi firlatip atsaniz bir sey olmayacak goruntusu var. Cihaz pazartesi elimde olur buyuk ihtimal ile buradan deneyimimi yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Ben aldim ama daha kullanmadim. Kuzenimde vardi o tavsiye etti. Benim icin en onemli konu temizlik ve kaplamalarin cizilmeme konusuydu. Tost pisirmekten ziyade et ve yumurta pisirmek icin aldim. Bu gidalari tamamen yagsiz olarak pisiriyor. Et pisirdikten sonra biraz elma sirkesi ve pecete ile temizleniyor, yumurtada buna da gerek yok, sadece pecete veya kagit havlu kullaniyorsunuz. Kuzenim bu makineye kadar bir cok makine alip denemisti ama hicbirinden memnun kalmamisti. Bu tip cihazlarda ozellikle tost pisirilirken biraz fazla guc uyguladiginizda plastik aksamlar kirilabiliyor. Bu cihazi firlatip atsaniz bir sey olmayacak goruntusu var. Cihaz pazartesi elimde olur buyuk ihtimal ile buradan deneyimimi yazarim.

Ben de aldım ürünü ama henüz kullanma fırsatı bulamadık :/
    İlk fırsatta denemek istiyorum :)

• Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende bekliyorum daha elime ulaşmadı, kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız başkaları da faydalanabilir, keza bende kullanınca buradan yazacağım.
  • Arkadaşlar şu tost makinasını hiç kullanan yok mu?
    www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/philips-hd4407-50-2000watt-izgara-P11880752

bunun hakkında yorum yapabilecekler varsa lütfen yazsın..
    teşekkürler

• Kenwood HG400 düşünenlerin ilgisini çekebilirhttp://forum.donanimhaber.com/m_84063870/tm.htm Yalnız evkurdaki 12 taksit fiyatı gerçekten ilginç olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.