Mükemmel ötesi bir tv ve sadece çok az bir zaman sonra IFA 2008 de tanıtılacak.ama ondan önce bu mükemmel tv için bulduğum bilgileri paylaşmak istedim.gerçekten kalitesi takdire şayan,diğer markalarla kalite bakımından hiç bir eksiği olmayan hatta bir çok yönüyle fazlalığı olan bu tv nin teknik detayları.
Enedense altından da olsa Toshiba ya karşı bir alerjim var yaptığı televizyonlar hiç hoşuma gitmiyor. Tasarımı falan güzel, belki eksiğide yok ama nedense bir çok insan toshibaya karşı soğuklar....
tasarımı zf355 gibi olsaymış çok şahane olacakmış valla
tasarımı sizi memnun etmemiş olabilir ama kalitesinin sizi memnun edeceğine eminim dostlar.Saygılar
Tasarım bakamından kötü sayılmaz bence tasarımıda güzel.
en iyi tv üreticilerinden biri toshiba evimizde bir tane var yıllardır sorunsuz çalışıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
en iyi tv üreticilerinden biri toshiba evimizde bir tane var yıllardır sorunsuz çalışıyor.
dünyada panel ve görüntü işleme de çıkarmış olduğu mükemmel işle(sharp modülleri bu konuda 1 numaradır) sharp ilk sıradadır.bir çok firma(neredeyse tamamı) gerek modül,gerekse panel alımı,gerekse ileride çıkacak teknojiler konusunda işbirliği yapma hususlarında dolaylı yada direk olarak sharpla alışveriş yapmak zorndadırlar. toshiba bu konuda kaçıncıdır özellikle bir araştıma yapmadım.ama kötüdür de diyemem. Saygılar
dünyada panel ve görüntü işleme de çıkarmış olduğu mükemmel işle(sharp modülleri bu konuda 1 numaradır) sharp ilk sıradadır.bir çok firma(neredeyse tamamı) gerek modül,gerekse panel alımı,gerekse ileride çıkacak teknojiler konusunda işbirliği yapma hususlarında dolaylı yada direk olarak sharpla alışveriş yapmak zorndadırlar. toshiba bu konuda kaçıncıdır özellikle bir araştıma yapmadım.ama kötüdür de diyemem. Saygılar
Toshiba bu sene başlarında Sharp ile uzun vadeli bir anlaşma imzalayarak,yakın gelecekte Sharp modüllerini kullanacaktır,tıpkı Phil,Pio,Sony v.s gibi!!
Zaten bütün modül üretenler(TFT_LCD) Sharp Lisanslarıyla iş yapıyorlar!
Toshiba aynı zaman dünyanın en büyük Semi-Conductor üreticisi ve geliştiricisidir,ayrıca Chipset v.s üreticisidir,diğer tüm üreticilerden (gerek modül gereksede modül+TV) component v.s konusunda en ilerde olanıdır En basitinden PS3 ün bile Chipset leri Tosh markadır+
Tosh ile Sharp bu konuda bir anlaşmada yapmışlardır ve karşılıklı olarak bu ürünlerde geliştirme ve karşılıklı olarak bunları kunnama v.s
Selamlar
toshibayı diğer markalardan ayıran en önemli özelliği chipset üretmesi.ben toshibanın bu konudaki tecrübesini yıllarca çok iyi yaptığı laptop işindeki tecrübesine bağlıyorum.zira laptop dünyasında toshiba zaten efsane.fakat panel konusunda ki modül işine gelince herkes sharp a muhtaç durumda. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme