Şimdi Ara

TOSHIBA Z930 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
11.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende olan model 10t modeli kablosuz bağdaştırıcı: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 diye geciyor.
  • Selam lar yakın zamanda bende z930 sahibi oldum bilgilerimi sizle paylaşiim.6 ay kadar önce asus g53s serisinden aldım oyun pek oynamam fakat fanlarının büyük olması beni çekmişti çünkü gece bilgisayarı yatırmam gerekebiliyor iyi soğuması gerekiyordu fakat 5 kiloluk ağırlığı sorun oldu açıkçası acer bi netbook aldım işimi görmedi.daha önce datron vestel hp ve toshiba kullandım iş dolayısıyla sık güncellemem gerekiyor malesef.ilk bilgisayarım olan toshiba yaklaşık 12 yaşında hala 15 dakkalık pil ömrüyle rekora koşuyor ve diğer deneyimlerim beni toshibaya itti açıkçası.yinede apple airlerden almak için vatana gittim çokta iyi bi indirim vardı 1750 tl ye inmiş fakat hdmi ve vga (ki benim için çok önemli) olmayışı bana 2150 tl ye toshiba aldırdı inanın asustan çok daha hızlı.çok esnek bi yapısı var ekran plastik gibi 20 derece civarı eğilebiliyor çok dayanıklı ve sağlam eco modunda 10 saatten fazla kullandım.bence dizaynı da gayet iyi ekran içinse benim için yeterli ama yerersiz bulanlar için projektöre aktarılan görüntü çok iyi televizyonda hdmi ile denemedim ama mutlaka iyidir film izlicekler bu şekilde kullansın.128 gb ise filmleri harici hard disc inize yükleyin fazla fazla yeter.diğer türlü bana asus un 1 tb ı da az geliyor mesela ekstra 6 tb civarı harici kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sethplate166116

Selam lar yakın zamanda bende z930 sahibi oldum bilgilerimi sizle paylaşiim.6 ay kadar önce asus g53s serisinden aldım oyun pek oynamam fakat fanlarının büyük olması beni çekmişti çünkü gece bilgisayarı yatırmam gerekebiliyor iyi soğuması gerekiyordu fakat 5 kiloluk ağırlığı sorun oldu açıkçası acer bi netbook aldım işimi görmedi.daha önce datron vestel hp ve toshiba kullandım iş dolayısıyla sık güncellemem gerekiyor malesef.ilk bilgisayarım olan toshiba yaklaşık 12 yaşında hala 15 dakkalık pil ömrüyle rekora koşuyor ve diğer deneyimlerim beni toshibaya itti açıkçası.yinede apple airlerden almak için vatana gittim çokta iyi bi indirim vardı 1750 tl ye inmiş fakat hdmi ve vga (ki benim için çok önemli) olmayışı bana 2150 tl ye toshiba aldırdı inanın asustan çok daha hızlı.çok esnek bi yapısı var ekran plastik gibi 20 derece civarı eğilebiliyor çok dayanıklı ve sağlam eco modunda 10 saatten fazla kullandım.bence dizaynı da gayet iyi ekran içinse benim için yeterli ama yerersiz bulanlar için projektöre aktarılan görüntü çok iyi televizyonda hdmi ile denemedim ama mutlaka iyidir film izlicekler bu şekilde kullansın.128 gb ise filmleri harici hard disc inize yükleyin fazla fazla yeter.diğer türlü bana asus un 1 tb ı da az geliyor mesela ekstra 6 tb civarı harici kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Wireless çekim gücü nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: sethplate166116

Selam lar yakın zamanda bende z930 sahibi oldum bilgilerimi sizle paylaşiim.6 ay kadar önce asus g53s serisinden aldım oyun pek oynamam fakat fanlarının büyük olması beni çekmişti çünkü gece bilgisayarı yatırmam gerekebiliyor iyi soğuması gerekiyordu fakat 5 kiloluk ağırlığı sorun oldu açıkçası acer bi netbook aldım işimi görmedi.daha önce datron vestel hp ve toshiba kullandım iş dolayısıyla sık güncellemem gerekiyor malesef.ilk bilgisayarım olan toshiba yaklaşık 12 yaşında hala 15 dakkalık pil ömrüyle rekora koşuyor ve diğer deneyimlerim beni toshibaya itti açıkçası.yinede apple airlerden almak için vatana gittim çokta iyi bi indirim vardı 1750 tl ye inmiş fakat hdmi ve vga (ki benim için çok önemli) olmayışı bana 2150 tl ye toshiba aldırdı inanın asustan çok daha hızlı.çok esnek bi yapısı var ekran plastik gibi 20 derece civarı eğilebiliyor çok dayanıklı ve sağlam eco modunda 10 saatten fazla kullandım.bence dizaynı da gayet iyi ekran içinse benim için yeterli ama yerersiz bulanlar için projektöre aktarılan görüntü çok iyi televizyonda hdmi ile denemedim ama mutlaka iyidir film izlicekler bu şekilde kullansın.128 gb ise filmleri harici hard disc inize yükleyin fazla fazla yeter.diğer türlü bana asus un 1 tb ı da az geliyor mesela ekstra 6 tb civarı harici kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Wireless çekim gücü nasıl?

Wireless çekim gücü hakkında ben çok lap top kullandım tamamen net hızıyla alakalı olduğunu düşünüyorum kötü bi bağlantıyı çekmesede olur ama daha otellerde denemedim açıkçası evimde kullanıyorum bi farklılık görmedim.

• bazı samsung ultrabook'larda yan odada çekmiyor deniyor da o açıdan sormuştum. aynı evde yan odada rahat çekiyorsa sorun yok demektir.

linux kurmayı düşünüyor musun?
  • quote:

bazı samsung ultrabook'larda yan odada çekmiyor deniyor da o açıdan sormuştum. aynı evde yan odada rahat çekiyorsa sorun yok demektir.

linux kurmayı düşünüyor musun?

Öyle bişey yok.Kapılar kapalı halde evin bütün odalarında rahat kullanıyorum yaklaşık 800 kb/sn indiriyor.netim de hızlı bu arada.İçiniz rahat olsun.
  • Garantisi kaç yıl? Toshiba Turkey sitesinde 3 yıl uluslararası garanti yazıyor ama satıcılar 2 yıl garantisi var diyor. Hangisi doğru acaba?
  • Arkadaşlar Selam,
    Bu modeli kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Hiç arkasını açıp diskine ulaşan oldu mu?
    ben alırsa mdiskini sökmek isterim..
    Serial ATA-300 interface diyor toshiba sitesi ama emin olamadım?
    Birde altı kolay sökülecek şekilde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

Arkadaşlar Selam,
    Bu modeli kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Hiç arkasını açıp diskine ulaşan oldu mu?

Yerine ne takacaksın?

• quote:

quote:

Arkadaşlar Selam,

Yerine ne takacaksın?

şimdi değil.. belki gelecekte daha büyük bir disk..

ayrıca yedeklemek için çıkarıp masaüstü pc ye takıcam.. vs. .vs..

bilen var mı port ları std sata mı?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Selam,

Yerine ne takacaksın?

Kapasite artışı tamam ama yedek almak için sökemene gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Selam,

Yerine ne takacaksın?

yedek alma metoduna göre değişir..
    ama sorumun yanıtını alamadım hala..
    sata interface varmı yok mu? bilen varmı yok mu? :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Selam,

Yerine ne takacaksın?

Sata konusunda bilgim yok ama backup için çok güzel bir altenatif önereyim. Usb bellek ile linux olarak aç z930'u, usb ile bağladigin usb diske ssd nin birebir imaj kopyasını çıkart.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Selam,

Yerine ne takacaksın?

Sata konusunda bilgim yok ama backup için çok güzel bir altenatif önereyim. Usb bellek ile linux olarak aç z930'u, usb ile bağladigin usb diske ssd nin birebir imaj kopyasını çıkart.

saol öneri için.. o işi acronis ile hallediyorum ben dertsiz tasasız..
    Ben şimdi açtım nb u.. arka kapağı açılmıyor..
    fazlada kasmak istemedim.. diskine ulaşamadım yani.. acil durum olursa o zaman düşünürüm..

• Arkadaşlar,

Toshiba Z930, Media Markt ve Saturn'lerde bulunuyor mu? Bulunuyorsa fiyatı nedir? Bilen varsa buraya yazabilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim
  • Vatan da bu hafta sonu 1.615 TL, iyi fırsata benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Vatan da bu hafta sonu 1.615 TL, iyi fırsata benziyor.

ne zamana kadar geçerli biliyor musunuz? Yarın son mu? Pazartesi de geçerli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 28 Nisan 2013; 0:07:43 >
  • Sanırım günlük bir indirim olmuş, şu an 2.191 TL olarak görünüyor, gerçekten okkalı bir indirim olmuş alanlara. Ben de alayım diye geçirdim içimden, yoğun bir gereksinimim olmamasına rağmen. O denli iyi bir fiyatmış.
  • mrb. arkadaşlar. bu ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. genel olarak memmunum. ancak wi-fi bazen sıkıntı yaşıyorum. sadece bu sorun için servise göndermek istemiyorum. benzer bir sorun ile karşılaşan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.