Şimdi Ara

Toshıba x870-14t teknosada 3499 tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha onceden 3000 tl ye Toshıba x870-15e modelını almıstım.1 seneden fazla kullandım.Cok memnundum.Anneme bılgısayar lazım olunca ona verdım.Bilgisayarsız kalıncada 1-2 aydır pıyasayı kolluyordum.Vatan bılgısayardakı x70 a 13n modelının fıyatı dusmek bılmedı.Bende dun teknosadan 3500 tl ye Toshıba x870-14t notebook aldım.Kampanya yapmıslar yoksa normalde fıyatı her yerde 4000 tl ustu.Hemen elımdekı ssd yı ve 7200 rpm hdd yı taktım.Elimde eskı notebookdan cıkma 2 tane 4 gb ram vardı.Onlarıda taktım.Toplam 14 gb ram oldu.Bide son olarak elımde 802.11.ac wifi kartı vardı onuda taktım.

Özellikleri:
    İ7 3630qm (2.4-3.4 ghz)
    Nvıdıa gtx670m 3gb 192 bit ddr5
    1 tb 5400 rpm hdd
    6 gb 1600 mhz ddr3 ram
    Bluray rw surucu
    Arkadan aydınlatmalı klavye
    Full hd 120 hz lg panel
    4 tane usb 3.0
    Çift hdd slotu(Bir tanesi bosta)
    Harman kardon ses sistemi
    4 tane ram slotu(max 32 gb)
    Windows 8 x64
    Mxm 2.0 kart yuvası (ekran kartı degıstırılebılır)
    Msata ssd yuvası.
    Raid 0 ve 1 destekli
    vs.

Boyle bır notebook almak ısteyen arkadaslara kesınlıkle onerırım.3500 tl fıyat cok ıyı.Eger dolar kuru yuksek olmasaydı 3000 e de alınabılırdı.Ozellıkle kasa yapısı ıtıbarıyle alt kapagı komple soktunuzde mxm ekran kartına ve ıslemcı yuvasına kolayca erısebılıyorsunuz.Boylece toz temızlıgı ve termal macun degısımı ıcın komple bılgısayarı dagıtmanıza gerekmıyor.Basıt ve pratık.Aslında ben 4 . nesıl i7 lı gtx770m lı modelını alacaktım ama bır turlu 4300 tl nın asagısına dusmedı.Butcem de o kadar fazla olmadıgı ıcın bunu aldım ve cok memnunum.
    Isınma problemı kesınlıkle yok.Zaten fotoraflarına bakarsanız kasasının tugladan hıc bır farkı olmadıgını gorursunuz.Mazeme olarak ekranın arka kısmı klavyenın cevresı magnezyum ve alımınyum karısımı bır mazemeden yapılmıs.Bastırınca gocme durumu yok.Klavyenın cevresınde sıcaklık hıssettırmıyor.Baya saglam yanı.Altı plastık malzemeden yapılmıs.Zaten notebokların %99 u boyle.Ama baya kalıtelı bır plastık.Tabı malzeme kalıtesı ve saglamlıkta agırlık olarak bıze gerı donuyorLaptop 3.6 kg.Adaptorude 1 kg vardır.Arkasındakı qosmıo logosu arkadan ısıklandırmalı.Windows 8 ile gelıyor.8.1 i kendınız yukleyeceksınız.Yanında nomatherwhat adı verılen kasko gelıyor.1 yıl gecerlı.Bilgisayar bozulsa ,calınsa ,ustune su bıle dokulse sıfırı ıle degısım yapıyorlar.Yanında 320 gb hdd hedıye gelıyor.Bide 1 senelık mcafe internet secure lısansı gelıyor.

Herhangı sormanız gereken bısey olursa benımle ıletısıme gecın.Bu notebook bu fıyata kacmaz.Ge70,ge60 gıbı notebooklarla kıyaslamayın.Alimınyum-magnezyum karısımı malzemesı ve kalın kasası sayesınde sıfır ısınma.Toshıba kalıtesı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 11 Mayıs 2014; 12:04:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.