MErhaba, Toshiba stl A210 15K kullanıcısıyım bugun bırden wireless bağlantım gıttı :( Aygıt yonetıcısınden baktığımda sar unlem işaretiyle karşılaştım, Driveri otomatı kbulamadım nette araştırdım ancak dıreverını bulamadım acaba nerden bulabılırım
USB ile alakasını anlayamadım, yanlış ve ilgisiz bir başlık atmışsınız. Toshiba laptop'un wireless kartı miniPCI bir karttır. Bu tuşu kullanarak konu başlığını düzeltebilirsin..
Bu sarı ünlem işaretine Aygıt Yöneticisinden tıkla; bu hata için (KOD:XX) ne diyor. Bu hata koduna göre problemi çözmeye çalışırız. Problemin nedeni; Windows Update vs.. driver günçellemesi veya bir Uninstall sonrasında, ortak kullanılan windows sistem dosyaları silinmiş olabilir.
İlk önerim önce Sistem Geri Yükleme'yi denemen; bunun için: Başlat/Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme'yi seçiyoruz, ileri diyoruz. Karşımıza takvim geliyor buradan istediğimiz tarihi seçip ileri butonlarını tıklayıp bitiriyoruz.
Aygıt duzgun yapılandırılamadı (Kod : 1) Aygıt bilgi kümesi veya öğesi için seçili sürücü yok