Şimdi Ara

Toshiba TR200 240GB SSD Firmware Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 240 gb ssd mi yeni aldım montajını yaptım sonra ssd utility adlı programını indirdim güncelleme var dedi sonra güncelleme yapmak için flash bellek tak dedi taktım flasha boot dosyaları yazdı programda yazan usb yi boot edin diyor fakat boot edince allta verdiğim fotoğraftaki hatayı veriyor boot olmuyor bu ssd nin güncellemesini nasıl yapabilirim iki gündür uğraşıyorum yapamadım internette bir anlatımda yok ocz adlı firmanın anlatımı var fakat ssd utility nin eski sürümü ile güncelleme yapıyor ondada usb felan istemiyor update e tıklıyor güncelleme yükleniyor bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bir sorunu daha kendim çözdüm bu forumda ki şahıslardan yine bir çözüm üretecek adam çıkmadı. Bizim sorunumuz olunca kimse bişey yazmaz ama biz yardımda bulunuruz bir kez daha anlaşılıyor ki forum ÖLMÜŞ

Sorunun çözümünü yazmıyorum araştırır bulur artık bu sorunu yaşayan kişiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kolay gelsin yapmanıza sevindim, bugün veya yarın aynısından alıyorum desteğe ihtiyacım olursa yazarım yine
  • konunu şimdi gördüm ama sorunu çözmüşsün bile :) çözümü söylemedin ama ben yinede birinin işine yarar diye söylüyorum sorunun çözümü biosda security sekmesi altında security boot seçeneğini disable yapmak
  • ssd utulity programıyla güncelleme yapıyorum, program kitleniyor yanıt vermıyor. dosyanın kendisini nereden indiririm, sitesinde göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

ssd utulity programıyla güncelleme yapıyorum, program kitleniyor yanıt vermıyor. dosyanın kendisini nereden indiririm, sitesinde göremedim
    Program ile flash belleğe yazdır güncellemeyi sonra flashı boot ederek güncelleme yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Program ile flash belleğe yazdır güncellemeyi sonra flashı boot ederek güncelleme yap.

Alıntıları Göster
    utulity de flasha yazdırma seceneği yok, dosyayı harici olarakta indiremiyorum herhangi bir yerde bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Samsung 2 tb nvme ssd
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

utulity de flasha yazdırma seceneği yok, dosyayı harici olarakta indiremiyorum herhangi bir yerde bulamadım

Alıntıları Göster
    Var yazdırma yeri siz bulamamışınız dikkatli bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih bey, ben USB'yi nasıl boot edebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.