arkadaşlar bu program gerekli bi programmıdır bazı arkadaşlar sildiklerinden fln bahsetmişler siz sürekli olarak takip edip gerekli güncellemeleri yapıyormusunuz bu program ile... şu an bende 14 adet güncelleme gözüküyor bunların içinde DVD player, sound driver, BIOS update var bunları yükleyeyim mi? bir de çok sayıda firmware update var bu tam olarak ne oluyor?
Tempro hiç birişe yaramayan ve bilgisayarı gereğinden fazla kastıran beş para etmez bir program. Verdiği uyarıları da dikkate almaya değmez. Ben kaldırmadan önce bana da güncel yazılım yükle uyarılarını devamlı veriyordu . Uyarıda bildiridiği yazılımı İndirip kurmaya kalkıştığımda "Zaten Güncel" uyarısı alıyordum. Özellikle bilgisayarın ilk açılış süresini gereğinden fazla uzatmaktan başka bir işe yaramayan bu programı bence sil.
evet yavaşlattığı doğru bende versiyon 1.1 yüklüydü ve açılırken ''lütfen bekleyin'' yazısı çıkıyor 1.5 dk kadar bekliyordum sonra v2.0 yükledim bu süre 10 saniyeye düştü hız problemini halletmişler ama programı silersem bu güncelleştirmeleri nerden öğreneceğim işe yarar şeyler çıkabilir bazen belki...
benim hala yavaş yaa malesef.. v1.1 olduğunu nası anlicam ve öyleyse v2.0 ı nasıl yüklicem ? yardımınız için ve paylaşım için teşekkürler şimdiden..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme