Arkadaslar ilk kez bir diz ustu alacagim o yuzden de cok heyecanliyim. Bugune kadar yurtlarda hep arkadaslarimin bilgisayarlarini kullandim ve artik benim kendi bilgisayarim olsun istiyorum. Bu yuzden para biriktirdim ve 2000$ a kadar bir canavar ariyorum. Bilgisayardan aradiklarim:
1- Oyun konusunda sikinti yasamayayim 2- film, dizi vs. izlerken bu isten zevk alayim 3- Sabaha karsi oyun oynarken oda arkadasim uyanmasin 4- Sorun cikarmasin, cikarirsa da servis imkanim olsun
Su an Amerika Birlesik Devletleri' ndeyim ve yilbasina kadar burada kalacagim. Bilgisayari da burdan almak istiyorum.
Yillarca sabrettim ve simdi gercekten guzel bir bilgisayar alip bu kadar sabirin ve sikintinin karsiligini almak istiyorum.
Sizce 2000$ a kadar bir bilgisayar icin bu nasil? Bu fiyat araliginda bundan iyisini bulabilir miyim?
Bilgisayar konusunda hicbir fikrim olmadigi icin sizin gorusleriniz benim icin cok onemli, cep telefonumu da sizlerin yardimiyla secmistim ve su an cok memnunum. Umarim bilgisayar konusunda da ayni duygulari yasarim ileride.
Simdiden hepinize tesekkur ederim. Kolay gelsin.
bende toshiba satelllite p100-221 var saydığın özelliklerin hepsi fazlasıyla mevcut.tavsiye ederim
İşlemci : Intel Centrino Duo İŞLEMCİ HIZI : 2 0 Ghz BELLEK : 1024 MB DDR2 RAM (2x512) SABİT DİSK : 120 GB Ağırlık : 3,2 kg BLUETOOTH PORTU : var EKRAN BELLEĞİ : 512 MB DDR3 Ekran boyutu : 17" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1680 x 1050 ETHERNET : 10/100/1000 GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : 512 MB MODEL : SATELLITE P100-221 EKRAN ÖZELLİĞİ : TruBrite WXGA TFT MODEM : 56K Faks Modem GRAFİK TİPİ : NVIDIA® GeForce Go7900 İŞLEMCİ TİPİ : Intel® Dual Core T2500 OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD Super Multi Sürücü Pil ömrü : 3,20 saat(kullanınca 2 saat civarı) USB BAĞLANTI ADEDİ : 4
fiyatı türkiyede 2600 $ + kdv sanırım amerika da 2000 dolar gibi bir fiyata bulursun.
bu ekran kartlari 512 mb deniyor... peki bunlar kartin kendisinin mi yoksa ram dan mi yiyor?