Şimdi Ara

Toshiba SATELLITE L755 Sıcaklık degerleri .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evt Arkadaşlar Toshiba İ5 İşemci Laptop var SOn 2 :haftadır Felan Sıcaklık degerleri Baya Bi Degişmeye Başladı Aceba Dedim Toz Felanmı var Kople Temızledim Hiç degişen bişi yok hatta Laptop İçin Zerre Toz cıkmadı Ekran 4 Tane veya 5 Tane İnternet Sayfası Actıgımda Sıcaklık 60 Felan Cıkıyo Oyun actıgımda İse Bu sıcaklık 75 Felan oluyo Bu Normalmı Bılemiom Ama Bana Göre Normal Degıl Hem Bide bu sıcaklıklar Altta Sogutucu Fan Oldugu Halde Kocaman Bi Sogutucu Fanım var Şimdi Sıcaklık Degerleri Paylaşayım Sizlerle .

[simage]
    [/simage]

Bu normal Hali Suan 50 55 ARası Normal Ama Bazen 60 65 cıktıgı Felan oluyo bide suanlaptop kendi mous orası hafif sıcak

Şimdi Bide oyunda Ekleyecem en basit Oyun Warrock veya knight Online.

Bu Da oyunda Resim 72 Derece
    [simage]
    [/simage]

Yardım Edenlere En son Cara Servise Gönderecem Artık ..Başka Caresi yok.

Hem Odanın İçide Sıcak Degıl Buz Gibi :D

• Bu Makınanın Kullandıgı Cpu Degerleri .. burda bişi yok ama Suan Hava Delıklerinden Deli Gibi Sıcak Hava üflüyo :D

• sıstemın sogutmasından suphenız yoksa ( tozlanma termal macun v.s belıttıgınız gıbı ) ... aslında cok anormal degıl ısı degerlerı ..oyundakı ısı degerlerı atıyorum 3-4 dk sonra bu sevıyeye cıkıyorsa sonrası onemlı mesela 40 dk sonra ne olacak ? .. ama yarım saat sonrası degerlerınız buysa anormal degıl ..benım dusuncem

..daha ıyı olabılrmı bunu arastırmak gerek ..dedıgım gıbı belkıde yenılenen bır termal macun ısı degerlerını bıraz daha asagı ceker dıye dusunuyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sıstemın sogutmasından suphenız yoksa ( tozlanma termal macun v.s belıttıgınız gıbı ) ... aslında cok anormal degıl ısı degerlerı ..oyundakı ısı degerlerı atıyorum 3-4 dk sonra bu sevıyeye cıkıyorsa sonrası onemlı mesela 40 dk sonra ne olacak ? .. ama yarım saat sonrası degerlerınız buysa anormal degıl ..benım dusuncem

..daha ıyı olabılrmı bunu arastırmak gerek ..dedıgım gıbı belkıde yenılenen bır termal macun ısı degerlerını bıraz daha asagı ceker dıye dusunuyorum ..

Ya Hani Sey Degıl Suan İçin 72 73 Derece Yanı oyunda 70 dereen Aşagıya düşmüyo Suan Knight online Açık Face Acık Msn Acık Forum Sitesi Acık bi tane Film Acık Ayrıca AIDa64 Program Acık 75 Derece . Bılemıom En Son Cara Servis Die Düşünüom Hani 6 7 Aylık Bi Laptop Daha . Gecen Hafta Felan 60 65 ARası Degişiodu Sıcaklık :S Bılemıom Virus Var DEsem Sıcaklıkla Ne alakası Olacak :s Bende şaşırdım Suan :S 2 gun dAha Bekleyecem Sonra Ya Allah Servise Nasıl Olsa 2 DEgıstırme Hakkım var :D Şikayet üstüne Şikayet ederım valla çözemezlerse Sonucta Az Bi paraya Almadım 2300 Tl Aldım . :S

• servıs garantı durumu varsa sıkıntı yok o zaman .. ama dedıgım gıbı son msjda yazdıgınız gıbı yuk altında ıse sıstem degerlerınız normal ..bu arada sıstemı kullandıkca ısı degerlerı zamanla artması normal ..onemlı olan su an kı durumdan yukarıya cıkmaması 85-90 v.s ... sıkıntı var demekdır ..
  • AZlında Bunu en yiyi Black Ops kurup Demek Lazım ...
  • oalbılr ..deneyın emın olun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satellite L505 13v bios silindi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.